Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipeczka

jeszcze raz cholera...co sadzicie o mojej piczce

Polecane posty

Gość ech................
Znowu podszyw ale tak coś mi do głowy przyszło... Skąd kobieta moze mieć komleksy o wygladzie cipki? Chyba żaden normalny facet nie popatrzy na cipke i powie weś to schowa. Fuj ale brzydka itp. Kompleksy penisa maja uzasadnienie w cm. A kobiece ?? Zaczniecie sobie suwmiarkami mierzyć?? I bo ja mam za grube wargi bo maja 3mm a nie 2........... Chyba wam sie nudzi po prostu........ Mam kopleksy bo wydzielam 20ml śluzu a nie 40 :( co mam zrobić

Gość bardzo ładna
mi się podoba

Gość ofelia ofelkowata
11:03 [zgłoś do usunięcia] krokodyl dundeee jej zdjęcia z pochwa i wyrośniętym między jej wargami większymi sisiorem wprawiają wprost w obrzydzenie jesteśmy zdegustowani razmiarem jej złośliwości!apelujemy że nie chcemy oglądać tych dramatycznych i traumatycznych zdjęć otóż gdy ktoś spojrzy na jej nienaruralną pochwe z naroślem rzyga daleko i obficie konieczna jest także terapia u specjalisty zajmującego sie strasznymi przypadkami JAK CZYTA TAKIE WYPOWIEDZI NT JAKIEJS TAM CIPKI TO SIE NIE DZIWIE.

Gość ech................
autor sam sobie odpowiedział "konieczna jest także terapia u specjalisty zajmującego sie strasznymi przypadkami" Ale ja bym proponował od zakładu zamkniętego zacząć

Gość c rauai a
łoł jakaś spora ta pipa i co taka pomarszczona ? jak poparzona

Gość ech................
Wiecie co.............. ide stąd Ciesze się że ktoś nie napisze o moim fiucie fuj jakie żyły. Jaki za mało czerwony kolor. Jakie złe kreseczki na główce pod kątem 27 * a nie 45. Jakie jedno jądro niższe o 13mm. Jaka nierównomierność średnicy. Cóż za nieprawidłowy odchył o 3* Fuj........ Dziwni ludzie tu siedzą... Teraz wiem to na pewno.

Gość ech................
Albo nie, jeszcze zostane. Mam jeszcze do powiedzenia ze lubie jak mój dziadek realizuje swoje perwersje na mnie, szkoda że nie żyje od dwóch lat, ale mi to nie przeszkadza, penisa ma wciąż twardego, który wypełnia me analne oczko. To tyle co mam do powiedzenia, narazicho PS. Co do twojej cipki, jest obleśna, weś ją schowaj, proponuje ci zmiane płci, może kutas będzie lepiej wyglądał w miejsu tego gówna twoja cipa to nic w porównaniu do penisa mojego dziadka który uzupełnia swoją spermą niezbędny suplement mojej diety