Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i po co czas tak gna

Czy tylko ja tęsknie za latami 90' ?

Polecane posty

Gość i po co czas tak gna

Najchętniej cofnęłabym sie w czasie. Wtedy wszystko było lepsze. Komputery już były, ale używało sie ich sporadycznie. Ludzie więcej czasu robili coś razem. Wszystko było jakby spokojniejsze. Mniej samochodów na drogach, dobra muzyka. Żył jeszcze Rysiu Riedel. Ahh wspomnienia I jeszcze natknęłam sie na youtube na tą piosenke z lat 90. Może ktoś z was pamięta. http://www.youtube.com/watch?v=db53ygi7fdw&feature=related

Gość satynowa różyczka
nie tylko ty, ja też tęsknie. Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego moda na wymienianie sie karteczkami wyginęła?/ :(

Gość jesienny majestat
nikt nie tęskni bo tu siedzą same roczniki od 2000. Czyli same dzieciaki :(

Gość pomysłowy dobromirek1
hmm lata 90.......też bym sie wrócił do tego okresu ;/

No proszę. To dowód na to , że człowiek tęskni za latami swojej młodości. Od roku 1989 ludzie dość masowo tęsknili za latami 70-tymi i za komuną wychwalali ją pod niebiosa. Ci ludzie zawsze podkreślali , że to były najlepsze czasy. Lata 90-te pamiętam jako ciężki okres. W zakładach pracy były same zwolnienia i to grupowe. Zmieniła się również muzyka. Były też zalety. To wtedy ludzie masowo zaczynali kupować kolorowe telewizory i samochody. Po prostu skok cywilizacyjny. Kiedy więc słyszę młode osoby chwalące lata 90-te to ciepło mi się robi na sercu bo to jest dowód , że Ci , którzy w latach 90-tych tęsknili za komuną tak naprawdę tęsknili za latami młodości.

Gość gtftftf7t76t7
Ja bardzo tęsknię za tym okresem. Teraz króluje płycizna.

Gość szz
Ja też tęsknie, ale najbardziej żal mi że dzieci,które planuje już tego nie zaznają...tamten urok,radość z prostych rzeczy, lepsza muzyka, lepsze filmy ( genialny rok 94 : pulp fiction,skazani na shawshank,fight club,ace ventura,leon zawodowiec)

Gość sama nie samaotna
a jakie roczniki maci e j 1980..

Gość on**
mam tak samo jak wy,brak słów

ja też tęsknię ... ale te czasy już nigdy nie wrócą :-(

Gość sama nie samaotna
pozostaje wdomach robic takie balety:) albo kluby s a z tka muzyka

Gość Gównosław reaktywacja
Ja takżę :( Za muzyką szczególnie

Gość Sanderoza
Ja co prawda urodziłam się w 93 ale i tak mam sentyment do tamtych lat. Było więcej ciekawych programów w tv jak choćby "Randka w ciemno" czy "Śmiechu warte". Muzyka chociaż królowało disco polo miała swój urok... Obecne disco polo(którego nienawidzę i tak xD ) to nawet nie muzyka tylko wyżelowani kolesie w białych spodniach i różowych koszulkach udający śpiew na temat stojącej przed nimi lali w białych kozaczkach i mini. Więcej czasu na dworze niż przed grami komputerowymi też by pewnie nie zaszkodziło. Nawet rzeczy codziennego użytku z tamtych lat przetrwały do dziś a te kupione 2-3 lata temu często są tylko do wyrzucenia. odtwarzacz wideo z około 91 roku działa u mnie do dziś... Płyty się rysują i nie odtwarzają, kasety wciąż są i mają się bardzo dobrze (odpukać)... Sporo rzeczy zmieniło się na gorsze... Nie wszystko na pewno ale trochę tego jest;p

Gość gość
Jestem rocznikiem 1985 a więc rocznikiem który oglądał Tik-Taka, Ciuchcie, Kwant, Program "Kuchnia", Domowe Przedszkole. To jest moje dzieciństwo kiedy odległe mi były nerwy w pracy, stres itp. Może i jest zbyt nostalgiczny i myśląc tak nie ruszam do przodu ale tęsknie za tymi czasami :-)