Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paloma negrita

problem ze współlokatorką, a może ze mną?

Polecane posty

Gość paloma negrita
a i dzięki za odpowiedzi, bo myślałam, że to ze mną coś nie tak ;)

Gość paloma negrita
Szłam sobie drogą, gdy nagle moja noga natrafła na lód . Było to w okolicach centrum miasta, pełno ludzi, a ja wykonałam obrót o 180 stopni i upadłam rozwalając sobie głowę o lód. Przecięłam sobie skórę na policzku i zamroczyło mnie, a z ludzi wokół nikt mi nie pomógł, tylko wszyscy się śmiali Jestem zła, a na dodatek mam limo na pół twarzy Potem wszyscy wzięli się za ręce i zaczęli chodzić wokół mnie śpiewając: "stary niedźwiedź mocno śpi"Co zrobic?:(

Gość krokiety z pasztetem
tak duze imprezy powinno się urządzać w klubie(wynająć można na 1 wieczór cały albo 1 salę) albo na działce- co ze względu na porę roku raczej odpada wśród 80 osób znajdzie się pewnie z 10 którym po alkoholu odpieprza i zarzygają całą chatę, stłuką to i owo(monitor, telewizor...) bedą się drzeć bo im coś odpierdoli, bić itp no chyba że to jakieś kółko różańcowe i siądą w kółku grzecznie:D

Gość paloma negrita
na takie imprezy to w sam raz jest sala weselna ;) albo remiza. albo cokolwiek, ale nie mieszkanie 65 m2 w bloku z mega akustyką... :O mein gott, jak mnie to z równowagi wyprowadziło to szkoda gadać... poczekam z rozmową do jutra i zobaczymy co wyjdzie ;)

Gość jakijanos
faktycznie masz przechlapane. na twoim miejscu kategorycznie nie zgodzilabym się na taka wielką imprezę, zapowiedz jej twardo,ze nie sądzilas ze bedzie az tak duzo osób,myslalas ze bedzie kameralnie ale w tych okolicznosciach się nie zgadzasz,jeśli dziewucha bedzie się stwaiac to nie wahaj się powiadomić wlascicielki,poza tym wspołczuję ze dziewczyna nie sprzata po sobie i ty musialabys po jej gosciach sprzatac niby z jakiej racji? no i zamontuj sobie koniecznie zamek.