Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobuuuuuuuuu

poznalam chlopaka na badoo ale on ciagle tam przesiaduje

Polecane posty

Gość bobuuuuuuuuu

A wiec poznalam chlopaka lat 28, jest przystojny, fajnie mi sie z nim rozmawia i w ogole, po zdjeciach sadzic mozna, ze ma wielu znajomych i prowadzi rozrywkowe zycie ale... Obserwuje go pod innym profilem od kilku dni i on praktycznie cale dnie spedza na tym portalu...Az do 2 w nocy siedzi na tygodniu... Dla mnie to troche nie normalne i zastanawiam sie teraz czy spotkac sie z nim, bo cos mi tu smierdzi.

Gość trololo
skąd wiesz że mu śmierdzi?:classic_cool: spotkasz to mu powąchasz 🖐️

Gość bobuuuuuuuuu
No ale ja nie wiem czy w ogole sie z nim spotykac bo dla mnie to jakies nienormalne tak przesiadywac calymi dniami i nocami. I odrazu uprzedzam, ze ja nie przesiaduje, poprostu sprawdzam go od kilku dni i kiedy nie wejde to on jest online.

Gość bahamandzandra
oczywiście ma prawo i nie musi się Tobie to podobać bo jeszcze nic was nie łączy. Spotkaj się z z nim i jak zadeklaruje że chce być z Tobą i dalej będzie siedział na badoo to wtedy miej pretensje. Możesz być jedną z wielu i tak naprawdę tą ostatnią więc też się nie napalaj za bardzo.

Gość bobuuuuuuuuu
Ale mi nie chodzi o to, ze on pisze z innymi! Pewnie, ze ma do tego prawo, tak jak ja mam prawo pisac z innymi. Mi chodzi o sam fakt przesiadywania na tym portalu calymi dniami i nocami, normalny czlowiek chyba ma jakies zycie??????Nie wydaje sie wam to nienormalne?Niby ladny, inteligetny, dowcipny, ma mnostwo zdjec z roznych imprez ze znajomymi, a przesiaduje cale dnie na portalu randkowym????

Gość bobuuuuuuuuu
no napiszcie cos. To ja jestem jakas dziwna czy wg was tez to jest nie normalne?

Gość bahamandzandra
A czy nie lepiej gdy go po prostu zapytasz dlaczego siedzi 24h na badoo. Mysle że się nie obrazi. Może ma cały czas komputer włączony bo coś ściąga a badoo przy okazji na pulpicie.

Gość bahamandzandra
Odpisuje za każdym razem gdy jest dostępny czy musisz czekać czasami na odpowiedź? I czy jego status przeskakuje co około pół godziny z dostępny na niedostępny i odwrotnie?

Gość bobuuuuuuuuu
No wlasnie odpisuje bo sprawdzalam z dwoch profili anonimowych i odpisal. Nie zauwazylam zeby cos przeskakiwalo. Czasami pojawia sie pomaranczowe koleczko na krotko a potem zielone.

Gość bobuuuuuuuuu
Nie bede sie go pytac, bo po co ma wiedziec, ze go sprawdzam. Chcialam poprostu poznac wasza opinie, czy wg was jest to normalne?

Życie jest proste jak jest sie bezpośrednim, jak cos Cie trapi to sie spytaj wprost. Dla mnie najprostszym wytłumaczeniem tej sytuacji jest praca przy kompie. Sam nie raz musiałem siedzieć po 12h przed monitorem i to wcale nie dlatego że miałem ochotę. Dlatego nie rozmyślaj za bardzo i spytaj się go ;)

Gość bobuuuuuuuuu
Jak sie zaczne pytac to wyjdzie na to, ze go szpieguje i sprawdzam. A poza tym jak ktos pracuje na kompie to chyba nie loguje sie zeby siedziec na badoo i nie odpisuje do kazdej osoby, ktora cie zaczepi.

Gość bobuuuuuuuuu
nikt nie odpowie

Ja mam np zawsze włączone gg i słucham muzyki z youtube jak pracuje na kompie. Jak ktoś do mnie napisze na gg to zazwyczaj odpisuje. No może nie prowadzę zażartych dyskusji, bo szkoda mi czasu. Zawsze możesz powiedzieć np. prawdę czyli "za każdym razem jak wchodzę na badoo, to Ty jesteś online. Trochę mnie to przeraża :P " BTW to co robisz to jest właśnie szpiegowanie ;)

Gość bobuuuuuuuuu
nikt nie czyta moich tematow, kogo mam sie poradzic:(

Gość bobuuuuuuuuu
Wiem, ze to jest szpiegowanie, dlatego nie bede go bytac, bo wiem, ze mezczyzni nie lubia byc szpiegowani. Poprostu on mi sie spodobal, wydal mi sie ciekawa osoba, a teraz zastanawiam sie czy wszystko jest z nim okey, bo dla mnie to naprawde jest dziwne, zeby tak calymi dniamiprzesiadywac na portalach randkowych jak jakis desperat normalnie.

Czy to zbrodnia że on czuje się samotny i chce znaleźć 2 połówkę? Jeśli się nie spytasz, to będziesz ciągle to roztrząsała w myślach, a jak to ciagle będziesz roztrząsała w myślach, to na pewno się z nim nie zaczniesz spotykać. Nawet jeśli to i tak to nie ma przyszłości, bo ciagle będzie Ci to siedziało w głowie. Jaki masz wybór - zapytać: -on źle to odbiera i koniec znajomości -on wyjaśnia Ci dręczące Cię pytania, Ty jesteś spokojniejsza i możecie cos razem budować nie zapytać: - będzie Cię to męczyło i nawet jak zaczniecie się spotykać, to bedziesz nieufna, ciągle będziesz go o cos podejrzewać - nic z tego nie wyjdzie, bo urwiesz kontakt Grunt by nie było to wypytywanie jak na przesłuchaniu, tylko w formie żartobliwej.

Gość Ale dziwna jesteś
Ja tez mam badoo non stop online co wcale nie znaczy ze siedzę ciagle .. Mam w telefonie , zawsze zalogowane. Moze ON TEZ TAK MA ??

Gość najmadrzejszy na swiecie
po prostu bajeruje jednoczesnie kilka lasek, duzo ludzi tak robi

Gość gość
Niemożliwe :D

Gość gośćlol
po prostu pracownik tego portalu tam ludzi robią w ciula