Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa zielona mamusia

SEKS W CZASIE CIĄŻY

Polecane posty

Słuchajcie, jak u Was jest z seksem podczas ciąży? Czy często się kochacie? Wasi partnerzy maja ochotę na seks z ciężarną, nie boją się, nie mają blokady psychicznej? Jakie polecacie pozycje, żeby było bezpiecznie i wygodnie mimo brzuszka?:)

a mogłabyś coś więcej na temat?;)

Gość mimi29 kaiwo
Witam. My z mężem podczas obu ciąż kochaliśmy się bardzo często. Mnie osobiście najbardziej odpowiadała pozycja boczna i na pieska:) Mąż nie miał żadnych oporów, ale mężowie moich koleżanek np. jeden bał sie, że dziecku może się cos stac i cała ciaże nic nie było;) Każdy przypadek inny. Pozdrawiam

Ja w sumie mam ochotę, tylko ja dochodzę na misjonarza a to nie najlepsza pozycja...brzuszek mógłby być przygnieciony trochę:O.

Gość nestea......
u nas jest mniej seksu, na początku ciązy miałam plamienia, więc do końca I trymestru balismy się kochać, a potem to sporadycznie. Mąż ma małą blokade psychiczną i na początku się bał, że dziecko uszkodzi :D poza tym czesto byłam zmęczona, więc też nie zawsze miałam ochotę. co do pozycji to jak jest brzuszek to najlepiej od tyłu albo ty możesz być na górze. ważne żeby brzucha nie naciskać.

A ja o tyłu czuję pewien dyskomfort...trochę mnie boli:(.

*od tyłu

Ja miałam ochotę do pewnego momentu-2 miesiące przed porodem seks wręcz mnie wkurzał. Pozycje bokiem,od tyłu,na górze i podpieranie się rękami aby brzucha nie uciskać.

Gość Jak lubisz....
Na misjomnarza to przecież chłop nie musi na Tobie leżeć. Nich sie podeprze na rękach albo uklęknie przed Tobą i nie ma problemu

Gość Jak lubisz....
Mój sie nie bał,ale ze mną jest ciągle cos nie tak więc raczej rzadko. Ale jak już jest to się nie oszczędzamy

Gość a my uprawialiśmy
seks przez całą ciążę, prawie codziennie