Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piję piwko

szampon DX2

Polecane posty

Gość piję piwko

witajcie. zastanawiam sie nad tym szamponem DX2 dla mężczyzn. jestem kobieta i wypadają mi włosy. czy któraś z Was użyla może ? chyba nic mi nie będzie po nim ? ponoć kosmetyki dla mężczyzn są mocniejsze niz dla kobiet wiec moze ten szampon by zadziałał? co myslicie?

Gość Tereska4890
Na zdrowe piekne wlosy, wypadajace , lysienie itp moja mama przyslala mi z zagranicy fajny srodek ProHair. Moge smialo polecic. Jest tez szampon do tego. Wlosy staly sie faktycznie lepsze, zdrowsze, i przestaly mi wypadac. Moj brat ktory zaczal juz lysiec troche tez zaczal tego uzywac i efekty sa widoczne po 3 tygodniach. A juz myslelismy ze sobie nie poradzi z tym problemem, bo wiadomo ze u facetow lysienie jest pewniejsze niz pewne niestety.

Gość Asiusiunia
Nie polecam stosowania preparatów dedykowanych typowo dla mężczyzn, za to na wypadanie włosów polecam Ci Belissę, mnie pomogła na wypadające włosy i łamliwe paznokcie. Pozdrawiam.

Gość KObieta to Kobieta
Dziewczyno, zamiast eksperymentować z męskimi produktami - kup serum do włosów Dermatopoietin ( produkt szwajcarski od niedawna w Polsce, dostępny online ). Jakie efekty? Nakładasz przez cztery wieczory odrobinę ( wielkość orzecha) na dłon i wmasowujesz w skórę głowy ....i idzesz spać. Rano myjesz włosy. I tak przez cztery dni. Już po 72 godzinach od momentu zastosowania włosy przestaną wypadać. Nie do wiary ? A jednak ! Wiem , co mówię bo sama gubiłam garściami po ciąży. Myślałam , że się załamię - wiadomo co czują kobiety w takiej sytuacji. Produkt kupiła mi mama , bo gdzieś tam poczytała na forum. Naprawdę działa . Polecam CI gorąco.

Gość faktycznie189
To fakt, również twierdze, że Belissa jest świetna mnie pomogła, a uwierzcie mi, że włosy miałam naprawdę w opłakanym stanie.

Gość gość
Nie dajcie się oszukać szampony na wypadanie włosów dla mężczyzn to fantazja, dla kobiet i owszem są ale nie dla mężczyzn, mężczyźni łysieją przez testosteron, są 3 wyjścia: 1. Przeszczep włosów. 2. Branie tabletek na zahamowanie testosteronu. 3. Golenie głowy na łyso wtedy włosy robią się gęste. Więcej sposobów nie znam, może i jakieś są jeszcze.

Gość Gość Beata
Witam. A właśnie to nie fantazja. Pierwsze słyszę że jak się ogoli głowę na łyso to rosną gęstsze????? Chyba logiczne że jak się łysieje to golenie nie pomoże jest się jedynie skazanym.... Moja mama kupiła mojemu tacie Dx2 bo sama zauważyłam że juz na czubku głowy łysieje. W imieniu mężczyzn mogę powiedzieć że jest naprawdę dobry. Odrosły włoski i wygląda super:-)) Zastanawiałam się tylko czy jest taki szampon dla dla kobiet (???).

Gość weroniczkkkaaa
Mnie do niedawna też wypadały włosy. Zaczęłam używać szamponu Revita ( dokładnie tego www.skracaj.com/449f.html ) i odżywki z tej samej serii. Po kilku tygodniach włosy przestały wypadać, a zaczęły pojawiać się nowe.

Gość gość
mój mąż jest zadowolony, używa od dawna, kupuję go w aptece internetowej czerwonej przy okazji innych zakupów

Gość gość
przestańcie śmiecić tą deb1lną reklamą

Gość gość
Mój mąż stosował ten szampon, ale już bardzo dawno temu. Ogólnie w miare rozsądku stosujemy każde pojawiajace się nowosci. Raczej nie przyniosł skutków, czasami jak mu podbierałam to wydawało mi się, że mam więcej włosów ale to chyba złudzenie optyczne biorąc pod uwage SKŁAD tego szamponu.. silikony i inne chemie, ale efekt PUSH UP na głowie był fajny :) Od jakiś 4 tygodni stosujemy Hair Medic. Moja buteleczka skonczyla sie po 3 tygodniach, mój mąż ma jeszcze "większe pół". Ja pryskam na całą skórę głowy natomiast on na zakola. automatycznie zużywam więcej. jestem w trakcie stosowania 2 butelki 150 ml i włosy mi juz nie wypadają.. mojemu męzowi natomiast wyrastaja takie małe jak u dziecka. Przed zakupem zadzwonilam na infolinie po czym bardzo miła Pani odpowiedziała mi na wszystkie niezbedne pytania.. nie zakupilam jednak toniku przez internet. zostałam przekierowana do sklepu stacjonarnego, a raczej do salonu kosmetycznego w Warszawie gdzie moglismy kupic osobiscie.

Gość luizka90
mniej włosów na szczotce, podbieralam mężowi, więcej baby hair po nim, dobry efekt, włosy mocniejsze

Gość pysia190
Od niedawna biorę skrzyp, pokrzywę i używam tez dx dla mężczyzn na wypadające włosy i jest poprawa. Włosy mniej wypadają przy myciu czy szczotkowaniu :)

Gość supergirl123
odkad używam dx2 dla panów zauważyłam mniej włosów w wannie podczas ich mycia, włosow jest więcej, sa gęstsze :D

Gość milka989
ej dziewczyny, zachęciłyście mnie tymi wpisami o dx2, ze u was działa, tez chyba zaczne sobie nim myc moje slabe kosmyki :) koleżanka tez mi cos kiedyś wspominala o nim, ze ladne i mocne odrastają po nim :)

Gość gość
mojemu facetowi jak i sobie kupilam wcierke i szampon japonskiej firmy kaminomoto https://japanstore.pl/pl/2_kaminomoto efektem byłam naprawde milo zaskoczona, podobno produkty kaminomoto sa na naturalnych skladnikach ale potrzebne zrodlo tej plotki