Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżbietka kobietka

Sasiad dokucza mi bo nie mam wnukow a nam to nie przeszkadza

Polecane posty

Gość elżbietka kobietka

Mam juz dosc sasiada!!! On ciagle nam dokucza Mam 48 lat. Jestem kobieta nowoczesna, ciagle nowe podroze, wyjazdy, imprezy a nie bawienie wnukow. Mam trojke dzieci. 25letnia corke, oraz dwoch synow 27 i 30 lat. Zadne z moich dzieci nie zalozylo rodziny, nie ma nawet swojego potomstwa i jakos mnie to nie boli. Natomiast moj sasiad ma 18letnia corke ktora juz teraz sprowadzila mu do domu nieslubne blizniaki (dwoch chlopcow) i syna ktory ma 20 lat,narzeczona i trojke malych dzieci (dwie dziewczynki-2letnie i kilkumiesiecznego chlopca) i ciagle jak ze mna rozmawia to zagaduje mnie kiedy bede miala wnuki, ze powinnam siedziec w domu i wnuki nianczyc tak jak jego zona. Moj maz tez narazie nie chce zostac dziadkiem.

Gość rówieśniczkaaa
wiesz pierdolisz jak potłuczona bo w tym wieku to w dupie się ma sąsiada :D czasami nawet dosłownie:P :D planuj następny wyjazd i szczaj na kaktusy :classic_cool:

Gość Thunderbolt Typhoon
no a twoje dzieci to na co wlasciwie czekaja? to juz jest taki wiek ze raczej normalne jest posiadanie dzieci i wnukow a mniej normalne ze tego nie ma. 48 lat to bardzo mloda babcia. nie zmarnowac tego, bo w tym wieku to jeszcze mozna duzo z siebie dac, pomoc.

Gość elżbietka kobietka
A kto powiedzial ze ja zamierzam z siebie wszystko dawac, moge byc babcia kilka razy w miesiacu i nie zamierzam byc babcia etatowa, co mnie zycie moich dzieci obchodzi. Mnie tam nie zalezy na tym by miec wnuki.

Gość medialna hiena cmentarna 2
nie bardzo rozumiem motyw zalozenia tematu boli cie opinia malo intelignetnego sasiada? :D to znaczy, ze masz jakis problem ze soba (moze podswiadomie jednal chcialabys juz te wnuki :P

Gość Thunderbolt Typhoon
a co ty myslisz babo ze bedziesz wiecznie mloda i na chodzie? przyjdzie starosc i cie zmiecie raz dwa. to jest normalna kolej rzeczy

Gość elżbietka kobietka
Ja tez nie chce miec wnukow a moje dzieci nie chca miec dzieci, po co ja sama mam sie pakowac w pieluchy??? tamtemu chlopu sie dobrze mowi bo to jego zona siedzi z wnukami, a jego dzieci sa po zawodowce, moje po studiach.

Gość rówieśniczkaaa
oj Wy tam zaraz nie rozumiecie:) autorka chciała się pochwalić ,że stać ją na wczasy buhahahahaha

Gość ja ci się dziwie bo każda baba
na Twoim miejscu pragnełaby wnuków, by się nimi opiekowac, zabierac na spacery, kupowac zabawki, ty i twój mąż oraz dzieci które nie spieszą się rodzicielstwa jesteście jacyś nienormalni, ograniczeni i upośledzeni rodzinnie

Gość dla mnie ludzie ktorzy
nie chca dzieci maja cos z psychika

ni by dlaczego maja cos z psychika nie ktorzy nie chca sie bawic w wychowywanie bachorow wydawac nie potrzebnie mnostwo kasy na ciuchy ieluchy przybory szkolne ubrania czy zarcie przez najblizsze 20 30 lat to chore nic na sile

Gość kobieta w twoim wieku powinna
miec wnuki i poswiecic sie szczegolnie wnukom, nawet jakbys miala prace powinnas z niej zrezygnowac dla wnukow.

Gość gdhg
ja ci się dziwie bo każda baba na Twoim miejscu pragnełaby wnuków, by się nimi opiekowac, zabierac na spacery, kupowac zabawki, ty i twój mąż oraz dzieci które nie spieszą się rodzicielstwa jesteście jacyś nienormalni, ograniczeni i upośledzeni rodzinnie poziom twojej wypowiedzi swiadczy akura o twojej nienormalnosci i ograniczeniu. kobieta zyje jak chce, jest szczesliwa, zajmij sie swoim zyciem.