Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie panna ale nikt

jestem ofiarą losu

Polecane posty

Mam 24lata, 4 letnie dziecko, z drugim jestem w ciąży i wszystko jest do dupy. Pseudo mąż nie pracuje od 2m nie może znaleźć pracy, całymi nocami gra na komputerze. ja też nie pracuje nie pozwalal mi, poza tym wychowuję dziecko. Jestem teraz w totalnej dupie bo chce od niego odejść. Zrobił się podły, nienawidzę go po prostu. Będę sama wychowywała dzieci bez niego. Nie wiem co robić, czy szukać pracy? Przyjęli by mnie pewnie na umowę zlecenie więc wyleciałabym jakby tylko zobaczyli ciążę. Rodze we wrześniu.

Gość wkurviona und niezadowolna
biedne dzieci

Póki co planuje spokojnie przetrwać ciążę bez niego, bez nerwów, bo teraz codziennie jestem przez niego roztrzęsiona. Tylko co dalej? Czy mogę bezrobotnego podać o alimenty? Jestem w takiej sytuacji przez niego, to on poraz kolejny wpakował nas w bagno.

Dziecku póki co nic nie brakuje oprócz zdrowego ojca, bo on jest psychiczny, także spokojnie.

Gość ptasiek nastroszony
trzeba miec nadzieje , ze sie sprawy pozytywnie rozwiaza. moze dzieci wnet umra na raka

Gość jolalojalna
idiotka ta martva.... słuchaj, mama, siostra, przyjaciółka, może jest ktoś kto mógłby ci pomioc, do kogo moglabys sie wprowadzic, babcia moze?? próbuj go jakos namowic zeby sie zmienil, zagroz ze odejdziesz

Gość usmiechnij sie......... ......
KTORZ TO MIESIAC CIAYZ MOYE USUN

Gość jolalojalna
ej martva ty naprawde masz jakas zryta psyche... kocha cie mama?

MOJ BYLY MAZ MOZE BZ SIE TOBA ZAOPIEKOWAL TO NIE ZART KOCHA DZIECI I JEST SAMOTNY MOZE BZ C POMOGL

jola to nic nie daje. Mam gdzie mieszkać. On się zmienia aby na gorsze, mam dość życia w ciągłej nerwowce, kłótniach. Miało być inaczej, tak się cieszylismy z drugiego dziecka, że w końcu nasza córka będzie miała rodzeństwo, no ale niestety teraz ta ciąża to dla mnie kara. Nie wiem co robić, jak to wszystko rozegrać pogubilam się, wiem napewno że z nim nie mam siły już być.

Napewno nie usunę to nie wchodzi nawet w grę. O żadnym faceci nawet nie chce słyszeć. Pewnie będę sama do końca, bo wiadomo 2 dzieci, to już trudno o związek, ale tak wybrałam. Teraz aby myślę jak to wszystko rozegrać żeby było dobrze.

A RODZINA MOZESZ NA NIA LICZYC

no mogę liczyć na rodzinę, ale właśnie nie chciałabym żeby tak było.