Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rowumiem pewnych spraw

do wszystkich które poddały sie aborcji albo zwolenniczek

Polecane posty

A teraz zycze slodkich snow,w cieplym domku i lozeczku,szkoda,ze az tak wiele maluchow moze tylko o tym pomarzyc.Klikaniem w klawiature,oraz wycieraniem dziubka Bogiem,im nie pomozesz.Przemysl to,pa.

Gość gość
Każda kobieta która poddała się aborcji to najgorszy morderca, dzieciobójca, najgorsze podludzie. Do seksu to suki pierwsze, ale odpowiedzialność za życie które może zostać poczęte to nie ma kto wziąć. WY PODŁE DZIECIOBÓJCZE KURWY ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO WPROST PROPORCJONALNIE ZA KAŻDĄ KRZYWDĘ ZROBIONE NIEWINNEMU DZIECIĄTKU KTÓRE WY TĘPĘ SZMATY ZABRAŁYŚCIE PRAWO DO ŻYCIA! ZDECHNIJCIE NA PIERWSZYM LEPSZYM ZAKRĘCIE I NIECH WASZE ŻYCIE W KAŻDEJ STREFIE WASZEGO JUŻ OD ZABICIA DZIDZI BĘDZIE PODWÓJNIE PRZEKLĘTE !!!! 

Gość gość
to nie jest morderstwo. wystarczy poczytac kodeks karny.

Gość gość
ileż jadu :D ale czego innego można się spodziewać po takich pseudo katoliczkach. ja osobiście jestem zwolenniczką aborcji na życzenie, sama nie wiem czy bym się poddała, to pewnie zależałoby od sytuacji, ale każda kobieta powinna mieć wybór. embrion to nie dziecko. wy przeciwniczki, zajmijcie się lepiej dziećmi. tyle chodzi głodnych i maltretowanych a was obchodzą tylko te zlepki komórek.