Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttylko ona

Mój trzylatek sam przeniósł się do swojego łóżeczka :( SMutnoooo

Polecane posty

Gość tttylko ona

Całe jego życie spał z nami w łóżku, całe 3 lata. 2 lata karmiłam go piersią. Spał z nami, przytulałam go w nocy.... łóżeczko stało koło łóżka puste. Zawsze puste. Wczoraj syn oznajmił, że Świnka Peppa i Gorge śpią bez rodziców i poszedł ze swoją poduszeczką do swojego łóżeczka i.... zasnął Tak o, bez broblemu, pierwszy raz w życiu tam spał a ja całą noc na niego patrzyłam Myślę, może taki kaprys. Ale dzis znów poszedł spać do swojego łóżeczka ;( Czuję się taka olana, nie potrzebna, nie kochana Wiadomo, jest mąż, ale nie ma go obok Masakra.

Słuchaj, to dobrze, ze dziecko ma takie podejście... W żadnym razie nie namawiaj go do spania z Wami. Akurat u nas zupełnie inaczej, bo dzieci od początku spały w łóżeczku. Przez jakiś czas w naszej sypialni (córeczka nadal), ale w łóżeczku. NIemniej synek często przychodzi wczesnym rankiem poprzytulać się do nas. Dziecko powinno spać w osobnym łóżeczku, tak jest zdrowiej dla wszystkich.

czas przywyknąc, ani się obejrzysz, a wyfrunie z domu i z fejsa się będziesz dowiadywac co u niego;)

Gość tttylko ona
Ale ja mam podświadomie takiego doła, jakby poczuł się taki niepotrzebny i sobie poszedł spać sam :(

Gość ja część rzeczy po dziecku
rozumiem , że ci smutno, ale taka już h**owa rola matki, że trzeba ci tą sytaucję zaakceptować. Ja też byłam samodzielnym dzieckiem i mówiłam mamie "już ja sama chcę" i gdyby stawiała opór to byłoby jak podciecie skrzydeł, więc przytul się do męża i nic więcej . synusia potul w dzień :)

on nie jest samotny tylko samodzielny- dorasta powoli, a my mamy nie umiemy tego znieść:(

Gość tttylko ona
Ech no wiem... tak samo miałam jak odstawiałam od piersi, to takie uczucie odcięcia, bycia już nie tak potrzebnym :( No cóż, kocham moje dziecko szalenie i tak przeżywam pierdoły...

ale to dobrze, będzie sobie lepiej radził w życiu, to mimo wszystko najważniejsze.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Później i tak jak trochę podrośnie to będzie ruchał inne panny. Może nie będzie fajtłapą, jak nie zrobisz z niego maminsynka, co nawet kanapki sobie nie potrafi zrobić.

Gość tttylko ona
Być może... :) Przyznam, że myślałam o tym, by go w najbliższym czasie zapytać, czy nie wolałby sam spać. A on z dnia na dzień sam się przeniósł i jeszcze taki zadowolony chodzi, że ma swoje łóżeczko...

czuje się dorosły, to dobrze, chociaż boli, to tak ma być. najgorsza rola, musimy wychować samodzielnego człowieka, a tak chciałoby sie mieć go cały czas przy sobie..

Gość tttylko ona
heheh, no właśnie. Wiem, kiedyś oleje mamusię i pójdzie być może w świat, ale to, ze trzylatek się ode mnie wyniósł to mnie trochę przytłoczyło :)

Gość kenlkw
i przez te 3 lata nie kochalas sie z mężem?

aaaa to tylko w łóżku się można kochać :D no, o ale masz kłopot :p

Gość JoannaJoannaJoannaaa
Ty tak na powaznie? Myslalas, ze cale zycie bedzie z Wami spal?

Gość w jakim sensie???
A co wy seksu 3 lata w lozku nie uprawialiscie? Czy uprawialiscie z dzieckiem spiacym obok??? Normalne to to nie jest, pomysl moze o psychologu, krzywde dziecku wyrzadzasz, celowo je uzalezniasz od siebie

Gość koko dzambooooo
dzieciak spał z nimi do 3 lat i teraz matka ma doła że nie do 18-stki, bo mogło by byc ciekawie! buhahahah kobieto on powinien spać sam w łożeczku od urodzenia!!!!! i bajka pod tytułem Świnka pepa musiała mu to uświadomić, bo matka była na tyle nie świadoma i ten tego że nie potrafiła! biedne dziecko :O buhahahah

Gość dark_women ta jedna jedyna
autorko proponuje ci jeszcze wylizac dupe tzw row temu swojemu trzy latkowi. dzieciak madrzejszy od matki a maciora sie dziwi ze nie chce spac ze starymi. zal.pl

Wasze życie intymne musiało nie istnieć. Współczuję mężowi.

Gość o jaaa, ale wam brak wyobraźni
My śpimy, najczęściej jedno z nas z dzieckiem, albo sobie spimy we 3 jak nam wygodnie, a w domu mamy 2 sypialnie. Seks spokojnie w tej drugiej, chwilowo zajmowanej przyznam najczęściej przez męża. Nawet fajnie tak się odwiedzać;-) I jak już syn będzie spał sam, postanowiliśmy zachować 2 odrębne sypialnie. Nikt mi nie chrapie, nie rozpycha się i nie trąca mnie przez sen, można klaść się o różnych godzinach i czytać w łóżku, albo siedzieć z laptopoem długo. Ja śpię przy otwartym oknie, mąż przeciwnie, nawet pościel lubimy różną he he. Mamy zbyt wiele wykluczających się nawzajem przyzwyczajeń i jest nam wygodnie spać oddzielnie.

Gość mama na wychowawczym ***
czas najwyższy! dobrze, że dziecko masz takie rozsądne śmialiby się z niego w przedszkolu, że z mamą śpi jak mała dzidzia

Gość Puknij się w głowę kobieto
bo po latach z takich jak ty robią się teściowe które nadal czuwałyby nad swoimi synusiami. Trzyletni chłopiec nie potrzebuje już twojego matczynego oddechu przy twarzy i potrzebuje mieć swoje łóżeczko i świeże swoje prześcieradło dziewczyno, poza tym zagoń chłopa do swoich mężowskich obowiązków to ci przejdzie synek.

Gość ghbghbghb
to co będzie jak Twój syn podrośnie i sobie dziewczynę znajdzie? albo nie daj Bóg się będzie chciał się żenić i zamieszkać z żoną? zapłaczesz się

Gość ło matkoooooooo
aż strach pomyśleć jaka Ty będziesz teściową w przyszłości hehe dobrze że Twoje dziecko jest bardziej rozumne od Ciebie.