Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeeee ...........,,

NIE ZROBIE WIECEJ LODA+TO OCHYDNE KTO ZE MNA

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeeee ...........,,

MOWY NIE MAAAAAAAAAAA

Gość dfdfdfdfdfdf
Lodzik nie potrzebny

Gość miIka_89
tylko ty chyba taka dziwna,ja uwielbiam fiuta mojego chopa.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja
ja kiedys tez uwielbialam zanim nie poznalam meza teraz nienawidze

bo ma malego smierdzacego fiutka i zmusza mnie zebzm mu loda robila ale takiego wala skonczylo sie

Gość Ivonka28
Jak nie Ty to zrobi to inna...

Gość Ivonka38
nie lubisz bo to trzeba cos czuc do partnera,zeby czuc potrzebe ...zeby jemu sprawic przyjemnosc to jest b przyjemne,ale z odpowiednim facetem

aaaha, rozumiem :O Moje wyrazy ubolewania ;) Hmm... a nie możesz coś z tym zrobić? Coś mu zasugerować, żeby zaczął o siebie dbać? Chyba, że to nie przyczyna higieny :O A to że jest mały to chyba ujdzie w tłoku? :)

Gość Ivonka28
I po coo gadacie takie farmazony o uczuciu i czuciu...obciąganie to obciąganie..nie trzeba do tego miłości..

Gość a n o n i m o w o x y z
E tam ja nie przepadam. Musiała by to chyba bardzo mocno robić żebym czuł. A wtedy policzki by ją bolały od zasysania :) Za to ja kocham lizać i ssać kobietę. Nie wiem co niby faceci widzą w lodzie. jedynie jezyczek wkoło żołędzia jest przyjemny.

Gość a ja tez nie zrobie
robilam,chetnie i z milosci i co? fiut sie puscil z inna-beznadzieja teraz jak jakiegos poznam od razu zaznacze NIE ROBIE LODA! jak sie nie pooba spadaj

mowilam mu wielokrotnie zebz sie dokladnie mzl i co gowno dalej jechalo moze nie z fiuta tzlko pot niewiem ale najgorsze bzlo to zmuszanie musisz i koniec a mzslicie ze on mi potem zrobil dobrze gowno lazl spac zasapany

Gość Ivonka38
my jestesmy rozne o dekade:) i mamy inne poglądy,jakbym to traktowala jako obciąganie to bym sie porzygała,,,odrazu

Gość Ivonka28
A faktycznie laska jak tylko starsza...witaj

racja oni mysla ze to nasz obowiazek swiry

Gość Ivonka38
dzieki za "laske" :D

jakby mi ktos minetke mial robic i wiedzialabym ze dla tej osoby to obrzydliwe to bym odpuscila i nie chciala ale facetow to nie obchodzi chcesz czy nie tz musisz bo jak nie to leca do innej chore

Gość a ja tez nie zrobie
gorzej jest-oni mysla ze to przyjemnosc dla nas! feee

Moment ja tak nie myślę.... to raz A 2 jak tak już temat. To może mi ktoś podpowiedzięć bo może moja to robi źle... Ona ma fioła na robienie loda i od tego zaczyna zbliżenie a mnie to ani rajcuje ani ziembi. Moza za mało czuły tam jestem hmmm Ale nie to chciałem.. Miałem sie spytać jak wam robić dobrze ?? 1) moja czasem mi powie ze ja do piersi to jak dziecko. TO ŹLE CZY DOBRZE ???? niby daje jakieś tam dźwięki jak jej ssam piersi. 2) myszka po 1 ona momentalnie dochodzi jak sie bawie paluszkami Oszukuje?? Kobiety ponoć dochodza tylko przez łechtaczkę w większości. A ta 3 minuty paluszkami i już. A jak dojdzie to nie dotykać. 3) łechtaczka ssam i liże palcem sie wyrywa. Że palcem to tylko jak jest zakryta. Co bardziej lubicie ssanie czy lizanie?? Sorki że sie wam tak pod wątek podczepiłem

Bleeeeeeeja, to weź go zmień ;) zmień go :P na lepszy model ;) zawsze powtarzam tego kwiatu pół światu, a trzy czwarte nic nie warte :D

Dziewczyny no łądnie was proszę :( Ale moze ona tego loda jest nauczona przez faceta.. Ale mówi że tamten tez nie chciał to ja nie wiem

milo ze mzslisz o partnerce coz napewno robi dobrze tzlko ty wolisz cos innego a nie mozesz wprost porozmawiac ciezko stwierdzic jak to jest z twoja kobieta bo kazda y nas jest inna

wlasnie go wzmienie juz wkrotce bo mam go dosc a inna ci robila loda lepiej napisz cos wiecej to moze doradzimy

Gość ale kazda kobieta jest inna
nie doszlabym po takim czasie,poza tym musialabym cie nauczyc jak to robic:) chyba oszukuje,sorry ale wsadz palce w pochwe,,,,to wyczujesz czy to zmyłka choc i to da sie :) zrobic

No ona trochę dziwna jest w tym wzgledzie a nie widzimy się codzien. Po 1 dziwne jest to jej dojście Dojdzie i normalne w stylu ugięcie nug itp. Ale zawsze mam ochotę nie kończyć i bawić się dalej. Np kontunując palcóweczę. A ona wydziera mi się albo się drze nawet :( I przestać . A 2 to ten lodzik. Kiedyś mnie wzieła u siebie w pracy do kantorka i do loda.. Przerwałem jej zrobiłem palcóweczkę doszła i nie rusz. Pocałowałem itd. chciałem wylizać no to nie. I ta już mi się do loda pcha... Chyba strasznie nie pasujemy do siebie tutaj :(