Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydzieciak

suknie slubne są OCHYDNE fuuuu

Polecane posty

Gość antydzieciak

na całą stronkę znalazłam tylko jedną ktora nie jest naciapana koroneczkami falbaneczkami i huj wie czym jeszcze http://www.sinceritybridal.com/sin/3658 a i tak bym co nieco zmieniła, a reszta sukienek - połowa ujdzie w tłoku ale bym nie ubrała a druga połowa to bezy dla ruskich nowobogackich WIELKI WYMIOT!

Gość antydzieciak
a ja bym żadnej nie wybrała bo od ślubu dzieli mnie jeszcze jakieś 100 lat i liczę że przez ten wiek coś sie zmieni w modzie slubnej

Gość antydzieciak
Cole ta za mocno satynowa, welcome lata 90 :classic_cool:

Uwielbiam lata 90 :) Szczegolnie muzyke :) A ta sukienka najbardziej mi przypadla do gustu sposrod wszystkich :)

Gość chyba w snach
uwielbiam grecki styl ;)

Gość antydzieciak
blondynka, ta sukienka jest ladna ale nie ma nic wspolnego ze slubnymi a ja pisze o tym że rzadko spotyka się gustowne suknie typowo slubne

Ja nie bede brac slubu koscielnego, wiec moda slubna rowniez nie dla mnie.

Gość antydzieciak
Cole ja to samo, przynajmniej nie będzie problemu z szukaniem sukni slubnej odpowiednio prostej i ladnej zawsze cos zepsują, zawsze trzeba dosrać chociaz jedną falbaneczke albo kwiatuszka tam gdzie nie trzeba i dlatego te suknie sa takie oszpecone lepiej uszyc na miarę albo po prostu skupic się na wymarzonej sukni nie-slubnej ;)

Ja juz w sumie mam sukienke. Zwykla, koronkowa, z rekawami 3/4 , przed kolano :) Moja mama krzyczy, ze zbyt skromna. Mi pasuje idealnie :)

:) Moja kolezank brala slub cywilny w sukni niczym kopciuszek na balu i wygladalo to srednio, ale co kto lubi ;)

Moja znajoma brała ślub w swojej studniówkowej, złoto brązowej ;) To dopiero "średnio" wyglądało ;) Za to niedawno kuzynka miała studniówkę i jedna z dziewczyn ubrała suknie ślubną swojej matki! Typową suknie ślubną :D ( wcale nie z powodu braku kasy)

Haha :) Na studniowke w slubnej? O ja :) A tak swoja droga, to nie pogardzilabym suknia mojej mamy. Szkoda, ze jej juz nie ma :/

Gość bellabellissima
ha ha, dziewczyna rzuca się w oczy

Heh :) Odwazna dziewczyna, nie ma co ;) Jesli chciala sie wyrozniac, to z pewnoscia osiagnela cel :) Widze, ze w ogole sie teraz odchodzi od strojnych sukienek na studniowkach.