Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty peowiec

ja nie tyram fizycznie więc co mnie obchodzi wiek emerytalny - posłanka PO

Polecane posty

Gość anty peowiec

słuchaliście ? posłanka z PO mówi - ja nie pracuje fizycznie więc nie muszę sobie wyobrażać jak to jest pracować w fabryce w wieku 67lat ... Zafajdane PO :( ja za rok wyjedżam do anglii :) wam też radzę, szkoda życia i nerwów

Gość posyukiwany mechanik
obrzezany - wysokie oferty sk.44

Gość ptasiek nastroszony
juz motłoch wkurwia , że ktoś jest wartosciowy ,m mądrzejszy i coś umie. broni bydłu kto zostać posłanką czy posłem PO? głupsze pokurcza genetyczne na zmywak!

Gość meet sue be she bi turbo
Jak będę stary i nie bede miał roboty a emerytura nie bedzie mi sie należała to wyjde na ulice przypierdole policjantowi i będe zył w ciepełku na waszym garnuszku.

Gość raaany
a która suka takim tekstem zasadziła?

Gość anty peowiec
nie wiem jak się nazywa. taka stara. ostatnio na posiedzeniu z radiem maryja była przewodniczącą i zamknęła posiedzenie przed głosowaniem kiedy kapnęła się, że nie ma większości z PO ;) taka wredna sucz

Gość zeby podwoic info
najabrdziej podobala mi sie wypowiedz pawlaka, ze nie wierzye w zus :classic_cool: nic dodac nic ujac

Gość raaany
te fiuty są kompletnie odrealnione, ja kto możliwe, że oni rządzą społeczeństwem :O naprawdę potrzebne jest obalenie rządu albo zmniejszenie pensji o 3/4, w ogóle rządem powinni rządzić charytatywnie - w końcu chodzi o dobro państwa, a nie o ich kieszenie, nieprawdaż?... :O ehhh.... i co tu zrobić...

Sami sobie maja obciąć pensje, ta? Dobrze zrozumiałam? :D Z reszta pierdolicie Hipolicie a sami na ich miejscu nie bylibyście inni - taka prawda

Gość raaany
"sami sobie mają obciąż" - kurwa, no, tak sobie sygnalizuję tylko o potrzebie rewolucji, bo sytuacja zdrowa nie jest, chyba się zgodzisz? i nie fizolofuj, niektórzy ludzie mają mózg i jakąś ogładę, żeby nie mówić takich bydlęcych głupot przed szeroką publiką, jak ta sucz czy pawlak, czy ktokolwiek :O

jen teraz walnelas jak lysy grzywka o kant kuli :O malo to ludzi wyksztalconych, ktorzy musza fizycznie pracowac bo nic innego im nie zaproponuja? poza tym ciekawe czy tyle lat ktos chcialby siedziec za biurkiem, ja na pewno nie, z okularami jak denko od sloika 🖐️

A mi sie akurat podoba, ze to powiedziała. przynajmniej nie udaje tylko powiedziała wprost to co oni wszyscy myslą.

Gość raaany
ona własnie udowodniła, że NIE myślą :O

Gość raaany
jak reszta będzie wychodzić z takiego założenia, jak ty, sekutnica, to rzeczywiście nie ma już nadziei dla tego kraju i trzeba spierdalać :O

Gość ptasiek nastroszony
tych wykształconych tumanów , którzy nawet nie trybią tego , że trzeba było się kształcic w kierunku potrzebnym państwu to bym nakazami pracy fizycznej zmuszał dopoki by nie oddali podatnikom za studia na ich koszt. proste pytanie do wykształconych nierobów : dlaczego socjolog nie ma pracy a informatyk czy inżynier ma?

Gość anty peowiec
nie kłam ! to nie kempa ! kempe to ja poznaje już znalazłem, nazywa się śledzińska katarasińska "1 grudnia 2006 została skazana przez sąd grodzki za wykroczenie drogowe na karę grzywny w wysokości 3000 zł i zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych przez 6 miesięcy. Sąd uznał, że posłanka kierowała samochodem po spożyciu alkoholu"

Gość dobrze prawisz
inna jest sytuacja kobiety która pracuje na uniwersytecie a inna kobiety która pracuje w fabryce nie? pytanie do pań: która z Was by chciała żeby jej poród odbierała niemal 70 ltnia połozna? ja bym nie chciała, myslę ze to mogłoby się źle skończyć.

Gość dobrze prawisz
sledzińska katarasińska ( tak, ona to powiedziała wczoraj w programie babilon) w ogóle wygląda jak mumia, 1 dzień w fabryce albo supermarkecie i by padło trupem to zasuszone babsko. łatwo sie gada jak się siedzi na dupsku, ona nie wie co to praca. jej wypowiedz uważam za skandaliczną

Gość anty peowiec
właśnie, w babilonie to było :)

Gość będziecie do 74 tyrać
żeby takie kuurwy z PO mogły sie z was nabijac. ale tak zagłosowałyście, więc chij wam w dupe od PO

Gość ptasiek nastroszony
alez to szczupla , delikatna urocza i nadwyraz szczera Kobieta

Gość jjjjjjjjjjkou
Już chyba to dotarło do ciebie srako ptasiek ,tu dyskutują Polacy a ty.smieciu won z maszego kraju mendo !!!!!!

Gość ptasiek nastroszony
hahahahaha polskie pany nawet hahahahaha , hahahahahaha , nawet nie trybia ze elita to elita nie bedzie pracowac bo jest madrzejsza i szlachetniejsza wiec Pani posel ma za zadanie rzadzic motlochem polakow , a polacy te pany maja zapierdalac. a dzis maja wolne to niech ida paszy z promocji nakupic by przyswajacd caly tydzien., hahahahga polskie pany hahahaha . goje zabiedzone

Gość gosrhdu
ty ptasiek Spierdalaj na pustynię szukać 25 centowki , może zajmie ci to 40 lat , kozi synu :p

Gość musimy wyjsc na ulice
:(