Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaboszukawskazówek21

Podryw na odległość

Polecane posty

:) Chciałbym się zapytać jak można zdobyć jeszcze większą przychylność dziewczyny mieszkającej kilaka set kilometrów dalej, którą poznałem na chacie ::) Darzę ją sympatią podobnie jak ona mnie, ale chciałbym żeby się już finalnie do mnie przekonała i co tu dużo mówić ... zakochała. Muszę ją zdobyć co jest z lekka utrudnione patrząc na kilometry, które nas dzielą, oczywiście niebawem się spotkamy, jednak do tego czasu potrzebne mi tajne sposoby działające na dziewczyny, które można wprowadzić w życie w ogóle się nie widząc. Czy pikantne smsy rozbudzają dziewczyny w takich sytuacjach, czy też trzeba wysilić się na inne sztuczki :) pzdr.

Gość misiekxx
Musisz poznać dziewczynę a potem ocenić co lubi a czego nie ;)

Gość ddereggf
tylko nie pikantne smsy :O

Gość Babcia Terenia 72 lata
jednak do tego czasu potrzebne mi tajne sposoby działające na dziewczyny, które można wprowadzić w życie w ogóle się nie widząc. :D, :D, :D, :D nie jeden już się w zyciu przejechał na podchodach i metodach PUA czy jak tam się zwą te techniki uwodzenia. Warto pomyśleć przed tajniaku, bo po jest już deczko za późno

Gość misiekxx
ddereggf czemu nie pikantne smsy ? Przecież jej nawet nie znasz ;)

akurat te smsy pikantne działają ale trzeba urozmaicić :) możesz rozwinąć ten skrót PUA?

ach pisali tu kiedyś jacyś chłopcy propagujący kursy uwodzenia w moim wieku to raczej mało przydatne :D, więc czytałam jednym okiem jakieś-tam metody opracowane przez psychologów pewnie jak podrywać

Gość taki jeden facet27
PUA to nie są metody tylko po prostu kolesie podrywali hurtowo dziewczyny i sprawdzali co działa ,a co nie , wyciągneli wnioski iw spólny mianownik , spisali to na papier i przekazują dalej . Problem polega na tym ,że odbiorcy zazwyczaj nie rozumieją do konca tego co taki "mistrz" chce przekazać . Dlaczego ? To tak jak by ktoś chciał się nauczyć karate od 0 do stopnia mistrzowskiego w 2-3 dni Da się ?

Problem polega na tym ,że odbiorcy zazwyczaj nie rozumieją do konca tego co taki "mistrz" chce przekazać . Dlaczego ? To tak jak by ktoś chciał się nauczyć karate od 0 do stopnia mistrzowskiego w 2-3 dni Da się ? to nie mistrz, to statystyk :D wiesz jakie jest stopniowanie prawdy? jest cała prawda, półprawda i statystyka ;)