Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

DZIEWCZYNKI ! Czy to prawda, ze male dziecko nie powinno sie klasc

Polecane posty

Gość narutowicza
kłaść w łóżeczku? w sensie żeby spało w łóżeczku? chyba po to są stworzone łóżeczka

Gość mnjn
no nie powinno spać na poduszce ale w łóżeczku jak najbardziej. jeśli nie tam to gdzie? w łóżku rodziców albo w wózku??

Gość frezjaaaaa
tak mają racje,powinno spać w wanie,o losie ale ty głupoty czytasz

Wczoraj jakaś laska założyła temat że bardzo ubolewa bo jej trzy letnie dziecko samo przeniosło się do swojego łóżka. Przez 3 lata spali we trojkę.

Enfant zaraz ci scisna mocniej ten kaftan, nie ciesz sie :classic_cool: nie bylo uzasadnienia. A dlaczego na poduszce nie? Nie moja powinnosc oceniac ktory madry ktory nie, znalazlam u cioci i tak przeczytalam 🖐️

Kijeczek może nie chciała kochać się z mężem i teraz ubolewa bo wymówka sama sobie poszła:) Matka nie które mamuśki są dziwne ja co prawda mam dziecko w drodze ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji pewnie na początku dziecko będzie spało gdzieś blisko ale to ze względów ekonomicznych bo nie będzie mi się chciało biegać w nocy z pokoju do pokoju.

Poznański kwiatku dlaczego nie pytasz o takie rzeczy na swoim topiku dla lipcówek? Tylko zakładasz nowe tematy?

no ja tak samo, jak bedzie sie trzeba przyzwyczaic do wstawania w nocy :P przeczytalam o podusi, to kupie mu taka plaska. Enfant sie zblaznila i juz sie nie wypowie :D wiesz, zapytam, ale tu ma szanse wejsc ogół

Milka862 wiadomo malutki dzieciaczek który budzi się kilka razy w nocy ale trzy latek? To już duże dziecko które powinno uczyć się samodzielności. Później z takich matek robią się wredne teściowe, a z synów nie samodzielne maminsynki. I tylko mężowi współczułam.

Kijeczek nie mieści mi się to w głowie na prawdę ja mojemu mężowi zapowiedziałam już, że nie mam zamiaru być tylko matką jego dzieci ale też jego żoną ciągle atrakcyjną i podniecającą dla niego bo mimo, że będę kochać swoje dzieci całym sercem one kiedyś się usamodzielnią i zostanie tylko mąż. Poza tym tak jak mówisz rodzą się nie zdrowe relacje między marką a dziećmi ech kobiety maja na prawdę dziwne pomysły.

Enfant sie zblaznila i juz sie nie wypowie może wejdź w bliższą znajomośc ze słownikiem ortograficznym i zapoznaj się z kontekstem w jakim używamy pisowni " ponad to " i " ponadto":O🖐️

Gość yhryh5h56
Niestety matki stąd najpierw się jebią a później myślą o edukacji: "Ponadto - to wyraz o znaczeniu "oprócz tego, w dodatku". UWAGI: Wyrażenie przyimkowe 'ponad to' piszemy rozłącznie, np. Jestem ponad to wszystko."

Gość yhryh5h56
a ty autorko znalazłaś już tatusia dziecka? czy nadal ogłaszasz się w gazetach w dziale ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :)

Gość Lilianna9021
Hmmm poznanski kwiatek to laska o imieniu Anna która kilka dni temu założyła post pt. Moje bibi i umieszczała tam zdjęcia usg z danymi osobowymi itp. Kilka osób znalazło na facebooku jej profil i z tego co tam było nie ma nawet ojca to dziecko. Ani kandydata kto jej je zrobił :/ Z tego też facebooka wynika że laska sie puszcza z niewaidomo kim utrzymuje sie ze stypandium i alimentów od ojca i studiuje w krakowie(o ile dobrze pamietam). Sorry ale nie ma co sie cieszyć z tego że żyjąc na takim poziomie zachodzi sie w ciaze nie wiadomo z kim. Sorry ale dla mnie ktoś kto tak robi jest skończonym debilem :/ Gdzie tu rozum? Najpierw dają dupy komu popadnie a potem zaśmiecają kafe :/

Gość yhryh5h56
ja tam leki mogę brać, czemu nie, ale przynajmniej tatusia dla dzieci z czerwonym krzyżem nie szukam;) mniej dupy musisz dawać, będziesz więcej wiedzieć ;)

pomaranczko (na czarno brak odwagi zapewne), ja doskonale wiem kto jest ojcem a w przyszłosci pewnie zamierzam z nim byc,choc musze sie nad tym zastanowic czy zasluguje. kaftan ci poluznili ale to moze na chwilkę bo zaraz sie toba personel szpitala zajmie :classic_cool: nie pisze z takimi prymitywami, intelektualnie mocno cie przewyzszam, wiec zegnam 🖐️ haha lilianna detektyw z ciebie po huju :D:D:D:D usmialam sie :D juz po was jada z Tworek, takze ide gdzie indziej a wy sie szykujcie :classic_cool:

Gość brykiety
echhh ja uwazam ze niektorzy nie powinni miec dzieci... :/

lilianna sama jestes idiotka i szmata,. a skoro uwazasz ze dziecko nie ma ojca to chyba spierdalalas ostro z lekcji biologii :D zajmij sie swoim nudnym zyciem buraku. zegnam, temat zgloszony.

pośmiać to się można z autorki i topiku pod mega inteligentnym tytułem: moje bibi buhahahahhaha leże i rycze :D i jeszcze czy dziecko może spać w łóżeczku buhahahahhaha - nie może - dlatego produkują łóżeczka jako dizajnerski element wystroju domu :D:D:P:P

Gość yhryh5h56
trudny wybór, jak zgadłaś kto jest ojcem? :) 50 kul z nazwiskami w bębnie maszyny losującej, potem zwolnienie blokady i....losowanie? :)