Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek 123

owłosiony tors

Polecane posty

Gość Tomek 123

kobietki czy wam przeszkadza ze wasz facet ma owłosiona klatę i brzuch?

Wprost przeciwnie:D fajnie jak ma. Jeśli nie ma, bo mu nie urosły, to też fajnie, ale jak ma i goli to już niefajnie:O

Gość Tomek 123
czemu nie fajnie?

Gość owłosiona klata
jak najbardziej okej, jak niema to trudno, ale jak goli to :O ogólnie to co napisała dark side

Gość Ja najbardziej lubię ogolonych
Sportowcy się golą i dlatego jak szukam faceta to zawsze wśród nich. I nie ja jedna. Ogólnie sportowcy mają branie. Piłkarze mają prawie zawsze ładnie wygolone nawet nogi. :) Ale już nie tylko sportowcy na szczęście za granicą faceci są bardziej otwarci na dbanie o siebie niż Polacy, więc jak co to mogę wyjechać i tam szukać.

Gość Ja najbardziej lubię ogolonych
Do tego jak klata jest fajnie umięśniona to jak facet ogolony to jest super efekt i jeszcze bardziej są te mięśnie wyeksponowane. Wiadomo, że brzuchaczom to ogolenie klaty w niczym nie pomoże.

Gość niby nie przeszkadza
ale o wiele lepiej byłoby bez włosów. Dotykanie gładkiej skóry jest bardzo podniecające ;)

Gość Surijanka
Mnie nie przeszkadza dotykanie torsa mojego faceta bo ma nie owlosiony.Owlosionego bym nie tknela.Owszem sa kobiety,ktore to lubia,tak samo jak sa mezczyzni lubiacy owlosione nogi u kobiet.Osobiscie stawiam na estetyke i HIGIENE.Zapach potu na wlosach z klaty,plecow,ramion pozostaje nawet po umyciu (sportowcy o tym wiedza dlatego sie depiluja) aaacha i jeszcze dla higieny golcie albo przystrzygajcie wlochulce pod pacha,o tych ponizej pasa nie wspomne,chyba ze zainteresowany oralala nie lubi,ale jak lubi....:)