Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest smieszne

zapropnowali mi prace za 4zl za godzine

Polecane posty

Gość dfgdfg545545
tak qrwa na informatyke, tylko potem skonczyc nie mozna, wsadz sobie w dupe glupie rady

Gość To normalne..
W tym kraju sie nie da zyc, ja rozważam wyprowadzkę. Pracuje na pol etatu w sklepie (jestem po studiach - mój błąd ze humanistycznych) i zarabiam jakies 700 zl, czasami 800. :/

Gość ja też tak zaczynałam
przed półtora rokiem, zgodziłam się - lepiej robić cokolwiek i nabierać doświadczenia. Mąż pracował tam już od 5 lat. W styczniu szef zaproponował nam inną pracę, można to nazwać awansem. Mieszkanie 4 pokojowe właśnie urządzamy, obydwoje awansowaliśmy. Zarobki powyżej średniej krajowej - kilka lat popracujemy i własnej chałupki się doczekamy Ja 25 lat, mąż 29, oboje po studiach.

Gość Co to za praca ze pracujesz
za 4 zlote za godzine i masz mieszkanie sluzbowe? :D:D

Gość Velvex
Wiesz co ja też jestem z Białegostoku, studiuje dziennie i w swojej pierwszej pracy a to było jakieś 4 lata temu dostawałam 5zł za godzine, później dostawałam 6zł - w sumie w galerii na umowe zlecenie to jest normalna stawka w Białymstoku. Teraz dostaje inna kwote ale to już inna para kaloszy. Więc nie wiem co to za praca że daja Ci 4zł dużo moich znajomych pracuje i nikt takiej stawki nie dostał, uważam że 5zł to jest za mało, a 4 to już w ogóle masakra.

Gość to jest smieszne
smutne, ale prawdziwe, mialabym wieksza stawke gdybym byla osoba uczaca sie a tak to nie....

mnie pytasz? Zaczynałam od takiej stawki. Dzisiaj już mam inną, jestem" zarządzająca domem", kucharka, 2 sprzątaczki, opiekunka do dzieci podlegają mi. Mąż z pracy w firmie przeszedł do pracy w "gospodarstwie". Brzmi to może nieco strasznie, ale pracodawcy są normalnymi ludźmi, brak im jednak czasu na domowe obowiązki, my ich wyręczamy na co dzień. Nasze mieszkanie to osobny domek, miły, sympatyczny. Praca? różnie - czasami jakieś dodatkowe, nieprzewidziane prace są nam dane, ale ogólnie od 18 mamy czas wolny, weekendy również.

a zaczynałam od sprzątania w pensjonatach moich pryncypałów. Mazury - kto o tym skrawku pamięta?

Gość tezz białego
omg mieszkasz w bialym i tylko tyle arabiasz, ja zarabiam okolo 8k na reke, moge poratowac z praca na poczatek dostala bys trujaka... tylko musisz miec prawo jazdy.

Gość to jest smieszne
hmm to do mnie?a gdzie pracujesz? ja mam prawo jazdy

Gość Jeżeli już raz Cię
A nie możesz się zapisać do jakiejś szkoły? Tak dla picu, żeby semestr tylko pobyć,a potem następna, mój brat tak 3 lata pierwszy rok technikum robił. Dla pracodawcy uczący się.

Gość tak do ciebie
ile masz lat ?? od kiedy masz prawojazd i czy nie masz problemu z alkoholem czy innymi uzywkami ?

Gość tak do ciebie
dajcie spokoj z tymi robotami w galeriach czy innych dziadostwach. kolega pracowal w biazecie skladal przyslowiowe czajniki (kto z bialego ten wie ocb) wiecie ile dostawał 948pln na reke !!!!

Gość to jest smieszne
22lata, prawko od 2lat, z alkoholem nie mam zadnych problemow, wrecz nie przepadam, z innymi uzywkami rowniez;)

Gość tak do ciebie
daj do siebie @

Gość to jest smieszne
ok, faith111@wp.pl

Gość tak do ciebie
prace dobrze platne sa zaklepane swoim. tzn zawsze jakis pracowanik wcisnie kogos od siebie. niestety tak to dziala. w sklepach galerach na produkcjach pracuje cala reszta niestety za wlasnie taka kase.

Gość to jest smieszne
a co to by byla za praca? Jako kierowca itp?

Gość tak do ciebie
ok, firma szuka pracownika którego ja bede rekrutował jutro wysle ci @ oferty z prywatnej poczty na którego dopowiesz. a dalej bedzie z gorki. najważniejsze .... nie kłam w CV !!! szef ma pierdolca na 2 rzeczach: a) kłamstwo; b) punktualność sporadycznie zdarza sie ze zerknie w czyjes CV i widzi tam ang. komunikatywnie a ze typ gada biegle to sprawdza w jakim stopniu ubiegajacy sie o prace zna jezyk (mimo ze ang. nie potrzebny w pracy)

Gość to jest smieszne
ok, dzieki wielkie! :-)

ja przez 3 miesiące mam 14 zł potem 16 zł pierwsze slysze ze gdzie jest stawka za 4zl szok jak dla mnie

Gość tak do ciebie
nie ma problemu, pierwsze dwa tyg będziemy na siebie skazani bo będziesz ze mna jeździła i patrzyla co z czym sie je :).

Gość spokojnota
Też mnie wkurwia ten Białystok. Szukam tej pracy i jakoś nie mogę znaleść nic konkretnego. Po studiach jestem w biurze to nie mam szans bez znajomości a w sklepie chciałam to jak kierowniczka zobaczyła , że po studiach to powiedziała że fizycznie nie poradzę. Mało mam doświadczenia a 30 na karku. Wkurwia mnie to na maxa. Było zawodówkę skończyć i gdzieś za granicę wyjechać.Nie mam parcia na szkło.

Gość tak do ciebie
bankowo biazet oni tam tak placa. zatrudniają 50 osob na produkcje (podobno stoi sie na tasmie i robi jedna rzecz przez caly dzien, tydzien , miesiac. po 3 miesiacach wszystkich zwalniaja i nowa rekrutacja.

Gość wieczny bezrobotny 30 latek
a co to za praca co sie robi może masz coś dla mnie skąd jesteś ?

Gość tak do ciebie
:) wiem ocb z pierwsza praca i to po studiach. ja mam 31 lat zrobionego mgr. i gdzie nie szedlem szukac pracy to niechcieli bo mgr, wiadomo jeszcze wygryzie. no i stanelo na tym ze kazdemu pracodawcy mowilem, pisalew cv ze mam tylko technikum i maturę. trafila sie pierwasza praca doswiadczeniem smykałka i nastepna super praca.

Gość tak do ciebie
przedstawiciel hand. , super branża, nisza, firmy same sie napraszają, obroty sa kozackie co przekłada sie na wypłatę. w styczniu ze wzgledu na ospe u 2 corek pracowalem łącznie 10 dni, wyplata 7300 na reke.

Gość kjnhbsfdgf
tak do ciebie a masz jakąś oferte dla osoby bez prawka? :)

Gość tak do ciebie
to jest smieszne - zapomniałem zapytać .... ale chociaż średnie wykształcenie masz ??

Gość to jest smieszne
hmm, slyszalam, ze jako przedstawiciel handlowy mozna dobrze zarobic, to czekam na maila;) jeszcze raz dzieki, ale teraz ide juz spac, dobranoc:-)