Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loris26

Czy w ciąży można mieć deprsję?

Polecane posty

Gość loris26

Jak sie to skończyło, jeśli któraś z Was miała?

Gość b.e.a.t.a
Ja mialam, nie leczylam, bo mloda bylam i glupia. Jak sie skonczylo? Jakies 1-2 miesiace po porodzie przeszlo w depresje poporodowa. Bylam w naprawde ciezkim stanie i zbyt wystraszona zeby prosic o pomoc. Po ok 6 miesiacach zaczelo mi sie poprawiac. Corka byla dosc nerwowa przez pierwsze miesiace, ale wcale jej sie nie dziwie. A jak podejrzewasz depresje, to radze nie czekac tylko do lekarza, po co sie meczyc.

Gość loris26
W lekarzy to ja juz dawno przestałam wierzyć, oni nie chcą wyleczyć lecz tylko zaleczyć, zeby potem do nich wracać, bo z tego mają kasę.Jak sobie człowiek sam nie pomoże to lekarz bardzo rzadko.

Gość izusia.87
Raczej to hormony tak działaja ja byłam nie dozniesienia często płakałm darłam ryja bo tak to mozna nazwać ale od 4 miesiąca samo mi przeszło:) A le jak czujesz że jest z Tobą źle to zgłoś się do specjalisty i spróbuj sie nie martwić:)

Gość kakakaja
oczywiście że można, poczytaj wywiady magdy mielcarz ona opowiada własnie o tym jaką miała depresję w ciąży.

Gość u niektorych,,depresja poporod
owa,,konczy sie morderstwem.wiecie o czym ja mowie?jak nie nadajecie sie na matki lepiej swoje kruszyny oddajcie zanim zyja.ja tam w te depresje sresje nie wierze ale to wylacznie moja opinia i tylko tu nie pluc na mnie!

Gość loris26
Wielu ludzi ma coś takiego, że jak czegoś nie doświadczy to nie zrozumie.Tak to juz jest.

Gość b.e.a.t.a
Owszem, ja mialam ciezka depresje, lacznie ze stanami psychozy, myslami samobojczymi oraz myslami o zabiciu dziecka takze. Tylko na myslach sie konczylo, bo ani sobie ani corce krzywdy nie zrobilam. Ale nie polecam nikomu, badzcie madrzejsze ode mnie i idzcie po pomoc do lekarza.