Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaa32

Co myslicie o tym żeby spotykać się z facetami za kase ,ale bez sesku?

Polecane posty

Gość Aniaaaaaaaa32

poprostu na jakies wyjścia typu bankiety , wesela na inne imprezy.. jestem atrakcyjna i młoda wiec to by moglo wypalić ale bez seksu by to bylo spotkania

Gość Aniaaaaaaaa32
i mam 23 lata nie 32 tylko tak mi sie wpisało :P

Gość wdech wydech
to bylo dobre w podstawowce lola w podstawowce

Gość Aniaaaaaaaa32
w grę mógłby wchodzić co najwyżej anal :P

Gość kakakaja
fajna sprawa ale najczęściej albo prawie zawsze to się będzie końćzyło jakimś mizianiem :P

Gość Aniaaaaaaaa32
ale myslicie ,ze by faceci nie poszli na to? przecież milo gdzies wyjść z ładną i młodą dziewczyna

Gość Alaska ciacho
no tak..hehe a co z nawilzaniem..hehe no...dalej

Gość he he he HI LOL
juz slysze Ham ale ja Ciebie...kocham

Gość el chulo
"ale myslicie ,ze by faceci nie poszli na to? przecież milo gdzies wyjść z ładną i młodą dziewczyna" Ta jasne,nakręcić się i przyjść do domu i zwalić konia,zajebiście.

takie cos funkjonuje jak kobieta do towarzystwa ale bez seksu sie nie obejdzie, jak facet placi to cie ma na wlasnosc i chuj

Gość jhjhjhjkjkkl
kazdy taki ruchacz po jakims czasie cche seksu, wiec lepiej nie bawic sie w takie cos, bo zostaniesz zgwalcona za glupote i tyle

Gość o.n.a.2.0.
niezły pomysł

W Japoni wymyslono juz cos akiego dawno temu, nazywa sie takie kobiety gejszami. Jednak jesli myslisz ze bedziesz tylko robic za towarzystwo i ktos bedzie Ci za to placil, to sie grubo mylisz. Sponsoring predzej czy pozniej (zazwyczaj predzej) konczy sie w lozku, a wtedy to juz nie sponsoring a zwykla prostytucja

Gość mmmmmmm....
ja się przyznam, że ja się spotykałam w ten sposób z kilkoma i nawet mnie nie dotykali bo już na początku podałam taki warunek. pewnie, źe próbowali ale wtedy kazałam im się odpieprzyć, pomarudzili ale potem było ok. więc to nieprawda, że zawsze musi byc seks. ja byłam wtedy dziewicą i dopiero z chłopakiem dziewictwo straciłam. nawet dotykania i pocałunków nie było.

Gość bvftyuj
mmmmmmm.... ależ musieli być ci twoi faceci zdesperowani że płacili ci za zwykłe spędzanie czasu. nie było ich stac na kobietę i do kina i do łóżla i musieli tobie płacić, jezu jacy musieli być starzy i obrzydliwi bo przecież każdy młody i fajny znalazłby laskę bez płacenie.

Gość kiedys to by przeszlo
sama sie tak bawilam, nawet na wycieczki jezdzilam z nimi i mnie nie tykali:D Chcieli owszem, ale ja zawsze robilam z siebie taka bidulke, ze robilo im sie mnie szkoda:D tak czy siak watpie by dzis to przeszlo, za duza konkurencja. mozne miec teraz ladna, zgrabna prostytutke za niewiele.

Gość Acze
Nie chce chce cie martwic ale instytucja gejszy nie istnieje w polsce..okłamujesz samą siebie..i innych

Gość Acze
Weź się do pracy jakiejś lepiej

Gość aliszia010101
załosna jestes .\ jestem atrakcyjna i mam problemy finansowe,ale wolalabym ulice zamiatac niz za kase sie umawiac.. potem poczujesz wiekesze pieniadze i zaczniesz dawac :) pozdrawiam.