Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnulaZZZZ

kontakty z byłym

Polecane posty

Gość AnulaZZZZ

Witam. Powiedzcie mi proszę czy wg Was utrzymywanie kontaktów ze swoim byłym/byłą jest takie dziwne?? Czy to naprawdę stanowi ogromny problem??

Gość AnulaZZZZ
Skąd taki czarny scenariusz? :) My tylko ze sobą rozmawiamy... on ma swoje życie a ja swoje... Jestem szczęśliwa z moim obecnym chłopakiem, a on ze swoją "nową" dziewczyną...

Gość AnulaZZZZ
Dla Ciebie to by stanowiło problem?? Gdyby Twoja dziewczyna utrzymywała kontakt ze swoim byłym?? Nie mówię tu o spotkaniach, tylko o kontakcie telefonicznym.

Gość zxcvmnb
a powiedz po co utrzymujesz ten kontakt?

Gość AnulaZZZZ
Po co utrzymuję kontakt? A Ty po co utrzymujesz kontakt ze swoimi znajomymi? Rozstaliśmy się z zdrowych warunkach i nie chce kończyć znajomości przez to, że nie jesteśmy razem... Traktuję go jak każdego innego kolegę.

Gość zxcvmnb
różnica polega na tym że nie z każdym kolega spałaśi nie kazdego kolegę kochałaś, no chyba że.. :P:D w tym problem!

Gość Nicolka.....
Wszystko zalezy od tego jaki to byl zwiazek i jak sie rozstaliscie.Ale ja sobie nie wyobrazam bym miala kontakt ze swoim bylym. Mimo ze rozstalismy sie po ludzku nie czuje takiej potrzeby i nie chce by moj obecny zle sie z tym czul. Chociaz gdy spodkam na ulicy swojego bylego to napewno powiem mu czesc i pewnie zamienimy ze soba kilka slow ale kontakt telefoniczny czy umawianie sie NIE.

Gość AnulaZZZZ
No tak spałam z nim i go kochałam, ale już tego nie robię od ponad 2 lat... a mój facet ma pretensje do mnie, że czasem gadam ze swoim byłym... Z punktu widzenia faceta to jest takie dziwne? Wy nie gadacie ze swoimi byłymi??

Gość zxcvmnb
nie chcę się powtarzać.. :P widać że masz wieeelkie serducho ha ha ha w którym jest miejsce dla każdego. Poczytaj trochę psychologicznej literatury to może rozwiniesz się intelektualnie.... :/

Gość AnulaZZZZ
Nicolka.... My się nie umawiamy, nie spotykamy, tak jak napisałaś jak czasami przypadkiem się spotkamy to zamienimy 2 słowa, a kontakt telefoniczny ogranicza się do napisania sms z życzeniami, zapytaniem co słychać... i to też ma miejsce raz na jakiś czas. To nie jest tak, że codziennie do siebie dzwonimy czy piszemy... Może nie dokładnie opisałam sytuację w pierwszym poście... Mojemu facetowi chodzi o to, że ja z moim byłym w ogóle gadam... czy przypadkiem się spotkamy, czy nie mój obecny ma pretensje...

Gość Tereska1234
Były to były. Po co z nim gadać?

Gość ja ciebie rozumiem
mialam tez kontakt z dwojka moich bylych. Z jednym kontakt byl zazyly, rozmowy codzienne, nie moglismy tak jakby zyc bez siebie:D No i sie zeszlismy:P z drugim mam kontakt sporadyczny, lubimy sie, czasem pogadamy. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, on tez sie przyjazni z dziewczyna, z ktora byl przede mna. Ja z nia w sumie tez:P Dorosli i dojrzali ludzie nie musza palic za soba mostow.

Gość ktos mi ukradl nick
ja utrzymuję kontakty praktycznie z każdym ze swoich byłych. Chłopak z ktorym rozstałam się ponad 4 lata temu jest dla mnie teraz świetnym kumplem, widzimy się nieczęsto( mieszkamy w różnych miastach), ale dzwonimy do siebie, mamy wspólnych znajomych i nie wyobrażam sobie urwać tego kontaktu. Z innymi też rozmawiam od czasu do czasu i nikt nie widzi problemu.

Gość AnulaZZZZ
Czyli wychodzi na to, że jednak nie jest to dziwne i karygodne :) Dla mnie jest to zupełnie normalą rzeczą, ale mogłam się mylić :) Teraz jestem pewna, że mój obecny nie powinien mieć do mnie o to pretensji... Czeka mnie poważna rozmowa z mym lubym :)

Gość Nicolka.....
Zanim z nim porozmawiasz postaraj sie postawic w jego sytuacji. Jak ty bys sie czula gdyby on mial takie same kontakty jak ty ze swoja byla... Jak uznasz ze nie miala bys nic przeciwko to dopiero z nim spokojnie o tym pogadaj...