Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba swinka ze mnie

tabletki zeby nie czuc glodu

Polecane posty

sa takie? kiedys meridia a dzis? slyszalam ze leki na depresje powoduja zanik laknenia

Gość jrjrrwretrwet
Nie czuć głodu? To by oznaczało jakieś spoważne uszkodzenie organizmu. Jest za to sporo srodków które ZMNIEJSZAJĄ uczucie łaknienia. Wystarczy spytać w aptece.

Gość julka19x
na glod to trzeba cos zjesc normalnego a nie chemia sie ladowac. Zacznij uprawiac sport bo zarosniesz tym tluszczem

pytalam i powiedziano mi ze nie ma takich jak meridia i zelixa;(

Gość kalina -
Ja biorę MEIZITANG. Przez pierwszy tydzień czułam się trochę dziwnie, ale schudłam 2 kg. Teraz sytuacja się już unormowała. Głodu faktycznie prawie nie czuję, ale muszę się trochę powstrzymywać, by nie sięgać po np. paluszka czy ciasteczko. Nie dlatego, że jestem głodna, ale mam ochotę "na żucie". Te tabletki mogą stosować osoby ze zdrowym sercem, nie mające problemów z ciśnieniem, nerkami czy wątrobą.

Koper włoski i cykoria podróżnik oszuka głód Najlepiej więc popijać ją „h godziny przed jedzeniem. Żołądek wtedy zaciekawi się piękną parą panną wędrowniczką i wysportowanym, urok li wyin włoskim młodzicicem. przepis: korzeń cykorii podróżnika owoc kopru włoskiego Zioła wymieszać, 3 łyżki ziół zalać 3 szklankami wody, zagotować, a następnie pod przykryciem zaparzyć t5 minut. Przecedzić, pić ciepłe przed posiłkami bardzo powoli, dokładnie przeżuwąjąc każdy łyk napoju. W ten sposób nasycimy organizm porcją szybkiej energii, która pozwoli oszukać głód. Znamię kukurydzy i perz specjaliści od odchudzania Znamię kukurydzy, inaczej wąsy kukurydzy, to niezwykle cenne zioło wspomagające odchudzanie. Najkorzystniej połączyć je z kłączem perzu. Wspólnie skutecznie pomogą organizmowi w redukcji tkanki tłuszczowej. Herbatkę z tych ziół warto popijać przez kilka tygodni, by w tym czasie dostarczyła przede wszystkim wątrobie substancji leczniczych odpowiadających za jej regenerację i oczyszczenie. przepis: znamię kukurydzy kłącze perzu 50 g 50 g Zioła wymieszać, 4 łyżki wsypać do garnka, wlać 5 szklanek wody, zagotować, a naslępnie na małym ogniu ogrzewać 3 4 minuty. Przecedzić, pić ciepłe nj1epiej Yz godziny przed posiłkiem.

Gość Paulaa Cmoki
jak bedzie za tlusty to moi ludzie na jego tluszczu zrobia frytki i rozdadza wszystkim uzytkonikom naszego przemilego serwisu o2 troche podlizu do Paulli bo chce zostac dzis na noc Paulla

Gość darria07
Droga kalina - , nie masz apetytu i masz ochotę na żucie, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale tak właśnie działają narkotyki, ponieważ to co bierzesz czyli MEIZITANG jest na bazie amfetaminy, radzę ci dobrze jak najszybciej odstaw te leki, mają bardzo niebezpieczne skutki uboczne patrz na opinie innych osób : http://forum.styl.fm/nie-bierzcie-nigdy-tej-trucizny-meizitang.t63976.htm

Gość mnie to zakrawa
slyszalam o tych tabletkach, ze strasznie na somatyke dzialaja, masakra

Gość maja4444
ile kosztują te meizitang i gdzie to mozna kupic???

Gość 231231231
ja uwazam, że to uczucie najlepiej polubic i wtedy jest ok. a poza tym, nalezy sie tak odchudzac zeby te okresy nie były za długie, najlepiej diety pow. 1500

Gość gość
slimcea świetnie hamują łaknienie. jestem na pierwszym tygodniu i tyle mogę na razie powiedzieć.