Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biszkopcik.

ZAZDROŚĆ, Boze...

Polecane posty

Gość xxaxlxax
Poprostu różnica charakterów i tyle

Jego towarzystwem się nie przejmuj, jasne że może być bardziej podatny pod ich wpływem, no ale skoro się powstrzymał i jeszcze szczerze Ci się do tego przyznał, to naprawde dobry znak.. w tych czasach pełno ludzi zdradza dookoła dlatego tak ważne jest żeby ze sobą rozmawiać i mówić co jedno oczekuje od drugiego. a mówiłaś mu o swoich obawach? że boisz się, że Cie zdradzi, bo przecież już mogło do tego dojść i w ogóle? co do koleżanki ehh, wiem że to okrutne, ale nie mów jej, najlepiej żeby się dowiedziała sama od swojego chłopaka, no chyba, że zaczną ślub planować czy coś to wtedy interwencja jest wskazana!

Nie mówiłam mu. Powiem i jeszcze się bardziej podjara tym. Będzie pewny, że go nie zostawię i szaleje za nim. Bo tak jest, kocham go niesamowicie, jest dla mnie bardzo dobry, ale nie umie rozwiązywać konfliktów. Gdy mówię mu co mi nie pasuje on przeprasza i tyle. ;(

podjara się tym? to ma chyba średnio poważne podejście do waszego związku w takim razie. i tak bez żadnych złośliwości to serio, po ile macie lat? bo to też ważne.

no to sporo wyjaśnia ;) nieważne jak bardzo by byl dojrzały, koniec końców ma dopiero 17 lat, więc nie bardzo może jeszcze wie jak stworzyć poważny związek oparty na miłości, szacunku i zaufaniu, musisz uzbroić się w cierpliwość, inaczej tego nie widzę

Gość ale nudzisz
łahaha ... Poważnie?