Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak tam mija spędzenie

Polecane posty

Gość gntjthjt
a jak tam miła wydawanie kasy na kosmetyki i łaszki na necie?

Gość gntjthjt
dla mnie trochę to nielogiczne, wydajesz kasę na jakieś pudry po 200 zł, jakbyś się sobie bez maski na twarzy nie podobała... a umywalkę do doku kupujesz z licytacji, grzejniki jedne z tańszych.... nie lepiej się opanowac z wywalaniem kasy na duperele i lesze wyposażenie domu kupić?

nie mam żadnej paletki firmy spehora ,pozatym uważam że w tej cenie można kupić o wiele lepszą jakość ceni.Ta paltka jest bogata w cienie,błyszczyki ,róże ..ale podejrzewam że jakość jest słaba ,albo co najwyżej przeciętna .Zależy tez kto ma jakie wymagania .

grzejnik taki sam w sklepie kosztuje 800zl identyczny można kupić za niecałe 300zl na allegro więc po co przepłacać sko niczym się nie rożnią.A umywalka dobrej firmy KOŁO udało się okazyjnie kupic bo normalnie chodzą takie sam po 600-700zl a facet kupił i mu nie pasowałaa wymiarowo i sprzedał po 400zl . Dzisiaj kupujemy akcesoria do NASZEłazienki i będa z wyższej półki :) świetne baterie znaleźliśmy poprostu cudo

Gość gntjthjt
weź nie tłumacz, bo sama jestem świeżo po budowie domu i widzę gołym okiem że zjeżdżasz z wydatkami na dom kosztem jakości , co dla mnie jest chore skoro jednocześnie wydajesz kasę na coś co może tylko szkodzić cerze

jenni, jesteś tak niemiłosiernie bogata a kupujesz umywalki po 400 zł? :D Moja szklana umywalka kosztowała 1800 zł i jest naprawde piękna nie żałowałam bo ma starczyć na naprawde długo a u Cb bida jak widze :D

Gość jennifr8787***
proszku twoje bajki już znam ,mieszkasz w obskórnej norze ,prawnikiem może jesteś ale w twoich bajkach i chodzisz ubrana jak menel z ulicy ,gustu nie masz za grosz

Gość można hodować na własne potrze
tak dzisiaj będziesz kupowała buehehehe 🖐️

Gość ciocia władzia
oj ktoś za wcześnie chyba łyknął:D ta samotność to robi debili z ludzi

jaka jest różnica miedzy umywalką npza 400zl a za 800zl -wielkośc i firma niczym innym sie nie roznia proskzu ubierze się normalnie to pogadamy

szklanej umywalki bym nigdy nie kupiła ,masakrycznie isę brudzi i łatwo ją zbić no na prawdę proszku widać jakie masz pojęcie

A ty masz gust? Budujesz paskudny dom z wielką bramą garażową od frontu, w domu masz drzwi z naklejkami z bakusia. Wstawiasz gołe dupsko do internetu i zdjęcia z pieniędzmi. Na dodatek wiecznie się tylko przechwalasz pośrednio. Na dodatek wyglądasz jakbyś chodziła na solarium i ubierasz się jak plastik. Ty się znasz na kosmetykach? A skończyłaś jakąś szkołe żeby być autorytetem? :D

proszku teraz opisze ciebie: zakompleksiona dziewczyna opowiadająca sterę bajek ,o prawie nie ma zielonego pojęcia ,ciągle wkleja zdjęcia w jakiejś starej melinie,ubiera sie w ciuchy z rynku albo z pomocy dla powodzian ,kłamie ze ma 2 dzieci a prawda jest taka że nie ma nawet faceta

Gość lelelka
jakie foto z pieniędzmi ? można je gdzieś zobaczyć ? :D

Nie wstawiam zdjęć swojej rodziny tylko dlatego żeby wam udowadniać kim jestem. Nie opowiadam ŻADNYCH bajek bo się niczym nie przechwalam. Praktycznie nic o mnie nie wiesz. A o tobie wiem bardzo dużo. Nie widziałaś mnie w całej okazałości więc nie wiesz jak się ubieram i widziałaś tylko jedno zdjęcie. Ja oceniam twoje wypowiedzi a ty JEDNO zjęcie. Kretynka..

Proszek twoich zdjęć widziałam pełno zakompleksiona dziewczynko ,jeszcze twój ost.topik pamiętam"czy jestem ładna" buhahaha hipokrytka.Wklejaj zdjęcie umywalki:)

W sumie prawda jak moze jennifer stawiać się za autorytet skoro nic nie umie? :O. Na dodatek nie ma za bardzo o czym z tobą porozmawiać jenni :(

Gość w tej walce niestety proszek
wygrywa :D buhahahahaha :D:D