Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak tam mija spędzenie

Polecane posty

W tych drzwiach nie ma listew wokół drzwi. Drzwi tworzą jedną płaszczyznę ze ścianą. Jeszcze nie widziałem, jak to wygląda, więc nie powiem, czy fajne. Za chwilę brat mi podeśle link do producenta, to wstawię.

proszekskoro masz umywalkę za 1800 to czemu nie zrobisz sobie remontu w pokoju ? Trochę komuną wieje. Skoro mamy być chamscy.

Gość Nie paryżanka...
jenny gdzie ta fotka z kartka? i czemu nie wrzucisz swojego zdjecia w tej lazience?

co do jakości sprzętów sanitarnych to:To, że produkt jest taki sam, ma ten sam model i nr nie znaczy, że jest tej samej jakości. Np. Castorama robi swój towar z byle czego.. Sprzedają np. cersanity czy koło, ale gorsze jakościowo niż hurtowania wydaje na prywatne sklepy. Dlatego castorama nie pozwoli pobić swoich cen :D

Gość dfmifsdif
zajebista sypialnia 🖐️ fajna jest ta ścianka z kamienia, mam taką w salonie, fajnie wygląda podświetlona :P

Gość el chulo
Fajnie dzis mija dzięn na kafe,zjeb dał fotkę jak sika:)

Gość el chulo
Widziałaś Jenny fotkę jak zyeb sika??

nie podobaja mi sie te ''oltarzyki'' bez sensu. a ta sciana nawet spko tylko ciekawe co tam bedzie stalo bo jesli kanapa to wiocha. wg mnie taka sciana fajnie wyglada przy kominku, przyschodach itp

Gość Nie paryżanka...
jennifer, czemu w topiku zjeba o tym jak sika pisalas na oranzu? zeby sie maz nie dowiedzial, ze ogladasz obce huje?

Dokładnie - taka ścianka powinna być w miejscu, które widać, czyli np, jako tło TV. stawianie jej za kanapą, jest bez sensu. Taka ścianka sama w sobie jest dekoracją..

no bedzie jak tło tv u góry ten panel bedzie podświetlany i pomalowany na kolor wenge ,ogólnie salon bedzie w beżowo-wenge kolorze

Gość Nie paryżanka...
jasne, tu na kafe tylko tymmasz taki styl pisania, nie powiem jaki bo bedziesz go unikac, a ja zawsze rozpoznam twoj wpis:P

Ja niestety wszedłem na tamten topic. Jakaś niezdrowa ciekawość mnie tam zawiodła :P

Gość Nie paryżanka...
jennifer, napisalas tam, ze twoj maz sika na siedzaco, bo podobno zrobi sie prostata jak bedzie sikal na stojaco:P

a jen czy ja dobrze widze ty lazienke bedziesz miala w kolorach granat fiolet?

Gość fan pupy jennifer*
Jennifer buziaki słoneczko :) :* Ale złapałaś babola o nicku "proszek do prania" na kłamstwie, dobre to było heheh, kłamstwo ma krótkie nogi :)

jennifer... ty musialaś być kiedyś bardzo biedną dziewczyną? Pewnie zaraz pojedziesz tu po mnie, ale tak wnioskuje po twoim wklejaniu marnych zdjęć... Podniecasz się wszystkim wg ciebie "luxusem";)