Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak tam mija spędzenie

Polecane posty

Gość fan pupy jennifer*
Mi tam najbardziej podobało się złapanie "Proszek do prania" na kłamstwie :) Mistrzostwo :D🖐️))

Gość Jenny kiedy masz urodziny?
Teraz na dniach?

no proszek do prania kłamie jak z nut ,denerwują mnie tacy ludzie.Zmysla o domu ,złotych kartach ,super auta a nic z tego nie ma..no ale za marzenia nie karają

kurczę, ale fajne kibelki :D Może się kiedyś takiego dorobię :classic_cool:

Ogólnie nastrój dobry widzę panuje :) takie przeciwieństwo mojego...

U mnie wszystko ok, odpoczywam po wczorajszej małej 'nasiadówce' a co u Ciebie?

ja już wątpie... ciągle mam pod górkę. mam w dodatku bardzo złe przeczucia i coś czuję, że niedługo będę rozpaczać :O

Gość Nie paryżanka...
odpoczywasz...jakbys miala czym sie zmeczyc:P

Gość Nie paryżanka...
na jakim filmie bylas?

jennifer, to moze zaspokoisz moją ciekawość i odpowiesz, po co wklejasz zdjęcia??? Przeciez to co masz, to masz dal siebie, nie dla kafeterian:) Czy uważasz, że to cos nadzwyczjanego? Miliony ludzi to posiada, i nie robią takich pokazow jak ty. A ilu jest takich, co mają wieeele więcej niz ty. I nigdy nie widziałam takiego teatru.

kafe się nie przejmuję już od dawna :D:D w sumie teraz tylko wpadam pogadać z tymi, których lubie i tyle mnie tu jest :D Komputer mi się znudził i wole iść spać o 20 niż siedzieć na necie :D Przewartościowałam swoje życie. a złe przeczucia mam bo mój pradziadek ma 90 lat i ostatniej nocy było z nim bardzo źle, a wiadomo jak to ze starszymi ludźmi jedno po drugim w tym wieku już odchodzi. Chyba tego nie przeżyję 😭 Moja prababcia jest jedną z najważniejszych osób w moim życiu :(

nie, nie przeszkadza mi. Masz do tego prawo i ja mam aby zapytać. Nie oglądam zdjeć kageterian. Ale czasem podczytuję co lud tu pisze.:)

uu wspólczuje:( ale nie możesz być najgorszej mysli ..jeszcze może nawet do 100 pożyć.Nie powinnaś się martwić na zapas

no ja mam nadzieję, ale już widzę po stanie ich zdrowia, zachowaniu. Ja to bym ich jeszcze na moim weselu chciała! :D Ja to ogólnie bardzo taka rodzinna jestem :D:D

Skizto nie "tragizuj" :P Ja mam sąsiadkę, która od wielu lat ledwo zipie, ale daje radę (ma ponad 80 lat), a moja babcia, z kolei miała nieco ponad 70 i z dnia na dzień podupadła na zdrowiu i po dwóch tygodniach w szpitalu zmarła...

Gość kafetełe
jennifer weź wyjdź!!! dla mnie jesteś zerem. gorsza od tych co nawet ściemniają, bo oni robią sobie w wielu przypadkach jaja z tego forum a ty tutaj żyjesz. jakie to smutne

No to dobrze ,że masz taki wpsaniały kontakt z dziadkami ,ja ze swoimi mam mały ,pradziadków nigdy na oczy nie widziałam ...bo już od dawna nie żyją.No az tym ślubem to znając ciebie to pcozekasz jeszcze trochę ..na tego jedynego i wyjątkowego:)

nie no, ale ostatnio mi moja własna matka powiedziała, że do mojego wesela nie dożyje :O Ale ja ostatnio doszłam do wniosku, że chce się szybko hajtnąć. Starzeje się :classic_cool: