Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibfibfiw

czemu tak ciezko o dobrego,spokojnego, meskiego faceta?

Polecane posty

Gość ibfibfiw

ktory nie chla nie cpa nie pali nie bije:o nie ma zrabanej psychiki(to punkt stosowny do prawikow ktorzy nie maja znajomych a mysla ze sa fajni bo spokojni) ??

Gość Prawiki są tutaj
Zrąbana psychika jest normalna. już połowa ludzi to ma

Gość ibfibfiw
tez wlasnie jestem sama:o nie jest normalna

Gość ibfibfiw
emocje??

Gość Marcin84wws
pewnie przy tobie to nawet piwa nie wypiję,więc sie nie pisze.

Gość ibfibfiw
spokojny w sensie zeby nie chlal jak swinia i zeby nie byl agresywny dla rodziny a eraz takich full:o piwko, wyjscia z kolegami ok super ale zeby nie wracaj najebany w 3 dupy

Gość Marcin84wws
a rozwiń pojęcie "nie ćpał"

dobry, spokojny != meski (przynajmniej wiekszosc). Musisz sie zdecydowac: - dobry, spokojny, przecietny ale za to wierny. - meski, przystojny ale przez swoje wdzieki naraza Cie na zdrade. Hmm.. Wlasciwie to tak pisze a naprawde to nie wiem jak to jest z dziewczynami ( gynofobia ). Ale tak mi sie wydaje, ze podzial jest prawidlowy :p

rozwiń co rozumiesz pod pojęciem przystojny? zaskoczony jestem że nic autorka nie pisze o stanie majątkowym/zarobkach

Gość rozkreconaZakrecona
no ja mam najcudowniejszego:D ideał:)

Gość rozkreconaZakrecona
kapselko bo nie kazda leci na kase....

Gość ibfibfiw
kasa i kasa:o wy mezczyzni tylko o kasie nawijacie:o dla mnie spokoj i szczescie moje wlasne wazniejsze niz papierki:o zdechnac z glodu nie chce ale palacow i fur nie potrzebuje meski moze byc i spokojny:o chyba

Gość wytłumacz prawikowi
A czym się różni bycie spokojnym mając znajomych od bycia spokojnym ich nie mając. Kurczę, myślałem że chociaż tym zapunktuje.

Gość ibfibfiw
co mi po jego kasie jak na dzien dobry dostane po mordzie albo bede uciekac z domu przed tatusiem pijakiem nocami z dziecmi ??:o

Gość kasia....29
Autorko, to może daj sznsę jakiemuś miłemu, spokojnemu, niekoniecznie przystojnemu facetowi? I mówię to jako kobieta. Też kiedyś zadawałam sobie to pytanie i wiesz co ci wszyscy pijacy, ćpuni, idioci których spotykałam mieli ze sobą wspólnego? Mnie. To ja źle wybierałam. Aż w końcu dałam szansę fajnemu, spokojnemu facetowi. I jestem w niebie już 5 rok.

Gość ibfibfiw
spokojny w sensie nie agresywny i niekonfliktowy a nie przyjebany i bez zycia:)

Gość ibfibfiw
nigdzie nie pisalalm ze ma byc przystojny ale nie chce przed nim z przerazenia uciekac:)

Gość kasia....29
Nie no, logiczne. Mój facet ma coś co zawsze mi się podobało: wysoki wzrost (193 cm) i szerokie ramiona... twarzy nie ma zbyt pięknej, ale i tak podoba mi się i uważam że jest męski. Oczywiste że nie związałabym się z facetem który mnie nie pociąga. Ale... na początku mój facet wydał mi się nudziarzem. A ja lubiłam facetów niebanalnych, przebojowych...

Gość ibfibfiw
gdzie go poznalas?:)

Gość wytłumacz prawikowi
nie agresywny i nie konfliktowy - OK Bez życia? Tak i trochę nudziarz ale może zaskocze jakos przy lasce?

Gość taki jeden facet27
Spokojny :) Zapewne dziewczynie chodziło o taki wewnętrzny spokój czyli opanowanie i umiejętność odnalezienia się w różnych sytuacjach życiowych . Facet ma zachować spokój ,a nie siać panikę ,bać się, srać w majty. ...a wam durnie się wydaje ,że spokojny to taki co siedzi w kąciku i nic nie mówi, nie robi itp. Spokój to jedna z najważniejszych męskich cech.

Gość kasia....29
na sympatii :)

Gość kasia....29
wydaje mi się, że net to dobre miejsce by poznać takiego faceta. Oni często siedzą w domach, przy komputerach, raczej nie chodzą do głośnych klubów itd... Albo dużo pracują i nie mają na to czasu, a wieczorami siedzą w necie

Gość ibfibfiw
taki jeden facet wlasnie o taki spokoj mi chodzi, nim powinien sie cechowac prawdziwy mezczyzna, ja jestem kobieta i moge panikowac, plakac on nie:) ma byc mi wsparciem, ostoja i silnym ramieniem.

Gość do autorki1
sa tacy mezczyzni,spokojnie,czuli,dobrzy itp ale niestety cos za cos- malo jest naprawde meskich. bylam z takim kochanmy,dobrym facetem,a po kilku latach nie wyrabialam bo musialam za wszystko brac odpowiedzialnosc,wszystko zalatwiac. on byl typowym cieplym czulym pluszakiem,ale nie mezczyzna. chyba idealow nie ma.