Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robso..n

Jak często się myjecie?

Polecane posty

Gość Sebas34213
OO i teraz chyba już wiecie dlaczego nie którzy się brzydzą basenów i unikają takich miejsc?

Gość Gość4234283928365892
Bleeee... Fujjjj... Kiedyś miałam zamiar się wybrać na basen, no szedł sobie taki typek co już waliło od niego na korytarzu, nie mówiąc jak waliło z męskiej szatni (mąż mi mówił), no i wyobraźcie sobie, że ten typek od razu poszedł do basenu się kąpać. Fujjjjjj... Dlatego ja nie chodzę od tamtej pory na wszelkie baseny czy pływalnie...

Gość ha hahh hahahhaha
Polacy to straszne świnie , jedni z najiekszych brudasów... na basen nie chodze od 12 roku zycia , po tym jak kolezanki powiedzialy mi ze w domu sie nie myją , MAMY im tak kazaly, po co w domu sie myc skoro mozna na basenie za darmo ??!!! (chodzilysmy ze szkolą) ... normą jest wchodzenie w dlugich spodniach do kolan do basenu ( ze też pozwalają na cos takiego :O ,w ZADNYM kraju nie ma takich cyrków , w niektorych nawet wskazany jest skąpu ubiór lub nago jak kto woli. Masa ludzi nie zmienia strojow kapielowych po wyjsciu z wody ,nie iudą pod prysznic , nie wiem czemu , wycierają sie recznikiem i zakladają ciuchy na siebie masakra , sikanie do wody to norma -- bo to takie fajne !! robienie ludziom na złość a niech piją mocz co do pytania : biore codziennie prysznic , zazwyczaj rano i wieczorem ,chyba ze musze rano wstac i mi sie spieszy to 1raz ....., raz w tygodniu siedze dluzej w wannie afuuuj , pieprzone brudasy , myslicie ze od was nie smierdzi ? ze popsikacie sie badziewnym HUGO BOSSEM albo innym AVONEM czy dezodorantem 72h :O dezodorant zapewni mi ''swiezosc'' na 3dni to po co sie myc ? a w autobusach ,tramwajach, pociagach ,w kolejkach w sklepie wali od was potem ,,moczem i guuufnem :O 🖐️

Gość Bobson--24
A w czym przeszkadzają szorty za kolana???

Gość zart zart zart
myjc sie raz na 1,5 miesiaca??:o zwykłe lenistwo ja mieszkałam na wsi, czasy dziecinstwa i mój drogi wodę do kąpieli sie grzało raz w tygodniu, a w misce sie myło prawie codzień, więc chyba jestes zwykłym leniem

Gość ha hahh hahahhaha
bo szorty to stroj okołoplażowy ,w miejsca gdzie nie wypada chodzić inaczej, dla starych dziadków i surferów a nie na basen... na basen to są kąpielówki, na plaże tez idziesz w szortach ? buhaha a potem połowa nóg opalona ,druga polowa biała masakra faceciki z maluśkimi ptaszkami albo nieśmiałe prawiczki z chudymi jak patyczki nózkami :O dobrze ,że w Pl nie mieszkam ,tam i tak nie ma na co popatrzec na plazy :D

Gość ha hahh hahahhaha
zart zart zart -- nie jest leniem ale brudasem , taki już zawsze będzie śmierdzielem , z biegiem lat będzie tylko gorzej , po 40stce zacznie wylewac na siebie pol butli Farenheita

Gość Paullaaa
Ja się myję raz na tydzień. Uważam, że to wystarcza w 100%

Gość aniaaniania
Ja sie kapie raz w tygodniu, podmywam sie 3-4 razy w tygodniu, wlosy myje codziennie, zeby 2 razy dziennie, nogi tez czesciej.

Gość ha 222
a z dupy i pod pachami śmierdzi :D

Gość wiesniak
rzadziej niz raz na tydzien

Gość wiesniak
w lato czesciej i nogio codziennie

Gość akashanet
codziennie wieczorem prysznic + myję włosy

Gość cospodobnego
Najczęściej wieczorem prysznic a rano twarz i zęby, czasem jak mam czas to rano prysznic i wtedy wieczorem się podmywam w strategicznych miejscach. Włosy myję co 2 dzień

Gość myju myju myjuuu
myje sie zazwyczaj 2 razy w tygodniu w wannie włosy codziennie zęby rano i wieczorem wieczorem podmywam sie wiadomo gdzie

Gość bydlo
Myślicie że ktoś pyta o perfumy to pachniecie? Ja tez zawsze pytam nie wprost tylko o nazwe perfum jak od kogoś jebie i chodzi zadowolony nie zdając sobie sprawy że za plecami nosy drapia.. W autobusach jak troche wiecej ludzi czuć te wasze kurwa naturalne perfumy.

Gość sdfghjkl
Najśmieszniejsze jest ze włosy myja codziennie a reszta myta raz w tygodniu. Czyli taka niby czyścioszka na zewnątrz to co widac to umyte a z tego co najbardziej jebie to raz na jakiś czas.

Gość kkkkkkk
tak ,nie myja sie bo oszczedzaja na opale.nie stac na centralne,lub jakis lepszy piec,który mozna kupic za ok 1500 uzywany a dobry.a internet maja i komputery (za internet tez trzeba płacic)

o boże, nie wierzę... :O :O :O Ja NIE ZASNE, jezeli nei wezme prysznicu. Czasem nie mam juz sily sie myc, ale klade sie do lozka i PO PROSTU NIE MOGE ZASNAC, musze sie umyc. Jak mozecie to robic raz na tydzien albo rzadziej???? Ludzie :O

Gość gosc72857256
Raz na tydzień.

Gość Marcellllllllllllllllllllllll
Ja się myję co dwa tygodnie i starcza mi to w zupełności. Mnie wiem jak można się myć codziennie, mi by się nie chciało.

Gość Ni.co.l
Ludzie wam się nie chce myć z czystego lenistwa jak tak można że wam to nie przeszkadza. Ja jak się nie wymyje co dziennie to nie mogę spać i źle bym się z tym czuła . Nie wierzę po prostu jest 2012rok a ludzie zachowują się jakby żyli w innej epoce . Po prostu ŻAL.

Gość Mario7457
Pewnie, że tak. Zobacz ile to trzeba czasu żeby codziennie się myć. Mi to zajmuje ok 1 h. I w ogóle mi się nie chce. Zwłaszcza, że po co mam się myć jak ode mnie nie śmierdzi.

Gość sdfghjkl
mycie ci zajmuje 1 godz,bo po prostu za rzadko sie myjesz,przy codziennym myciu wystarczy poświecic nawet kilka minut na prysznic czy jakiekolwiek mycie i jest sie odświeżonym

Gość MACKOSSS
Ja tam nie jestem jakimś extra czyściochem, jak wezmę kąpiel raz na tydzień to starczy.

a nie możesz zagrzać troche wody w garnku np. i umyć/ wykąpać sie w jakiejść misce? kiedys wszyscy tak robii jak nie mieli łazienki.. i myli się codziennie ! dotyczny naszych dziadków/ rodziców nawet! // nawet jak masz okres to się nie podmyjesz ?? Przez miesiąc / połtora?? o feeeee Ja Biorę prysznic rano, po przyjściu z pracy /uczelni się podmywam a wieczorem kąpiel.

Gość annn bolejjjn
MACKOSSS - obrzydliwy jestes. Ty nie czujesz smrodu bo twoj nos sie przyzwyczail...inni niestety czują :( Jestes brudasem i smierdzielem a nie czysciochem. Codzienny szybki prysznic/kapiel zajmuje max 10 min. Zwłaszcza u faceta . Wstyd , twoja matka chyba tez brudaska nie potrafila cie wychowac.

Gość mamamijjjjjja
a ja sie zastanawialam dlaczego tak smierdzi w komunikacji miejskiej.....no to poznalam odpowiedz; szok!!! panienka wypacykowana, loski umyte a pod spodem 3 dniowe majty fujjjj

u mnie w rodzinie nie ma osoby, która poszłaby spać bez prysznica/kąpieli ! I nie ma innej opcji,! Jestescie z rodziny brudasów , smierdzieli i flejtuchów i myslicie , że to normalne ! Jestescie przyzwyczajeni do smrodu, a wasze otoczenie musi wąchać te smrody!Ciekawe co robicie, że nie możecie poswięcić 10 min na kąpiel czy 5 na prysznic?? Kto nie ma warunków to może się umyc w misce/ Co Wy robicie, że nie macie czasu?? Bo chyba życia towarzyskiego ciekawego to Wy nie macie ? Jak jesteście takimi leniami to na pewno sie nie rozwijacie ani nic ? Wiec co wy śmierdzące capy robicie całymi dniami , że nie możecie znależć tych kilku / kilkunastu minut na umycie ciała??