Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robso..n

Jak często się myjecie?

Polecane posty

Gość annn bolejjjn
pewnie pracują na 2 etaty w kopalni i na kasie w sklepie :D

Gość Sebastian/\
Ja się myję co 3 tygodnie. Fakt, że nie raz trochę duszno, zwłaszcza od stóp, no i trochę tez czuć z miejsc intymnych ale przyznam, że mi to nie przeszkadza, bo mieszkam sam. A dlaczego tak się rzadko myję? -Zwyczajnie mi się nie chce i nie to, że nie mam czasu ale jestem leniwy i mi się nie chce. Ogólnie w pracy ode mnie nie śmierdzi, bo zmieniam codziennie bieliznę i cichy, pryskam pod pachami dezodorantem a po ciuchach i szyi perfumy.

Gość moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja co 5 dni się myję

Gość fvsdbgeawbebedab
Ja też

Gość begiebe
jak zaczelam czytac twoj topik to spodziewalam sie, ze na koncu napiszesz ze "...dlatego myje sie raz na tydzien.". ale na miesiac to mnie zwalilo z nog... rozumiem raz na tydzien, ale pachy-stopy-pupa-twarz-zeby codziennie. myjesz sobie tylek i stopy raz w miesiacu?? rosna ci grzyby??

Gość Cezarrrrrrrryyyyyyyyy
Będę z Wami szczery.... Ja się myję też tak plus/minus raz w miesiącu. Napisze prawdę: Ogólnie ode mnie nie śmierdzi. Gorzej jak zdejmę buty, to skarpety walą okrutnie jak i stopy. Z pod pach nie śmierdzi, raczej pachnie dezodorantem. Z miejsc intymnych w sumie nie śmierdzi, taki trochę słodkawy lekki zapach, mało wyczuwalny, a w ciuchach w ogóle. Gorzej sprawa wygląda jak teraz jest zimno ubieram pod spodnie takie ocieplane spodnie/ coś ala kalesony, wtedy po kilku godzinach w pracy czuć zapach nie wytartego dokładnie tyłka, napisze w prost tak trochę zalatuje ciepłym kałem ale to tez taki bardziej słodki zapach, jednak odczuwalny. Przyznam, że to trochę nie komfortowe, bo skoro ja to czuję to pewnie wszyscy obok też. No ale mówię dzieje się tylko tak jak jestem grubo (ciepło) ubrany. Aha mi to w sumie wszystko nie przeszkadza, po za tym ostatnim zapachem z spodni, mieszkam sam, a czemu się nie kapię czy myję codziennie? Z lenistwa!!!!! No,a jeżeli chodzi o zęby to myję jak mi się też chce, 2-3 razy w tygodniu, zawsze tylko wieczorem przed spaniem. Pozdrawiam

Gość loooo matko
to jakos paranoja jakto sie nie mozna umyc a nic dziwnego polacy to brudasy czasami sie przechodzi w sklepie czy gdzies na ulicy i wali ze trzeba glowe odwracac

Gość Madklfhnfjk
To nie prowokacja aby się przekonać wystarczy nosem się zawąchnąć w autobusach, tramwajach czy w małych pomieszczeniach gdzie jest sporo ludzi. Podobny zapach też jest w wszelkiego rodzaju szatniach (w pracy, szkole, instytucjach itp.)

Gość Magda534636363
U nas w pracy jest gościu, co czuć od niego na max-a, właśnie takim kałem... Nie raz nawet jak go się nie widzi to go czuć!

Gość Ziziziziziz
:) :D :P

Gość M,fsagsgsG
:)

Gość fjfjfjktkitk
Ja to się myję co trzeci dzień. Ale też mi się nie chce.

Gość nadgarrrrrrrrrrr
O fuuuuuuujjjjjjj

Gość nokhsaewka
Co miesiąc placę 200 zł za wodę na 4 osoby wszyscy się kąpią 2 razy dziennie a dzieci nastolatki stoją pod prysznicem po 20 minut. Ja myślałam że ludzie starsi jak mój dziadek kąpią się zawsze w sobotę a tu tragedia młodzi ludzie się nie myją.

Gość o ludzie!
wiecie co jest najgorsze, że nawet laski pisza tu ze myja sie raz w tygodniu! faceta to jeszcze zrozumiem jak nie umyje sie jeden dzien, ale moi mili nie miesiac!!! a kobieta co sie nie umyje codziennie to jakas paranoja! i nie tlumaczcie sobie tego oszczedzaniem, trzeba sobie uswiadomic ze jestescie poprostu smierdzacymi brudasami i leniami...jak mozecie polozyc sie do lozka przepoceni, po calym dniu, a jak ktos na wsi o ciezkiej pracy sie tak kladzie to ja dziekuje no way!!! masakra jakas! BRUDASY NIE BOJCIE SIE WODY I MYDLA!!! moj taki maly apel

Gość nie dużo
Norwedzy myją się rano bylam u nich a oni u mnie.

Gość Marekkk Z..
Przestańcie udawać takich czyściochów, że się myjecie dwa czy trzy razy dziennie. Mi wystarczy jak się raz na tydzień umyję i nie śmierdzi...

Gość gdshdhjdjhdejjjfj
No fakt, trochę przesiadają z tą czystością.

Gość kinggaaaaa
jak to ja cie myje codziennie jak mozna sie nie umyc po calym dniu wy juz nie czujecie od siebie tego smrodu!!!

Gość fkinvnvglsngvbln
nie przesadzaj, po prostu nie którzy nie mają śmierdzącego potu i mogą się nie myć dłuższy czas i od nich nie czuć.

Gość nbnbbnhh
ale jestes pojebany/a Pot nie ma potu , pot jest bezwonny , smierdzi rozkladający sie pot ,a robią to baketerie które ma KAZDY człowiek , po pewnym czasie KAZDY smierdzi Nos przywyczaja sie do zapachów i smrodów, wejdz do obory..smierdzi prawda? Zostan tam kilka godzin , będziesz mogl zamieszkac bo nie bedziesz nic czuł albo smrod stanie sie neutralny dla twojego nosa. Myje sie 1 dziennie ,po pracy. Temat to prowokacja widac to jak na dłoni ,ale wiem ze tacy śmierdziele zyją :(

Gość Dylqik77
ja się myje co 2 tygodnie, wystarcza w 100 %

Gość kingggaaaa
nie wierze a jak juz to wogole jaki ty masz syf na sobie bakterie kurz itp

Gość barddottka
Ja mieszkałam tak jak autor ponad 10 lat. I kto miał potrzebę grzał sobie wodę rano i wieczorem w czajniku i nosił do łazienki mył się w misce. Raz na tydzień kąpiel w wannie. Ale do jasnej cholerci jakby nie wiem jak mi się nie chciało, to się myłam i tak codziennie :o Nie wiem czy bym śmierdziała czy nie, czy czuła czy nie, bo właściwie to nigdy nie miałam okazji się przekonać :o

Gość też nie miałam
ciepłej wody w domu, była wanna ale nie było ciepłej wody, grzałam wodę w dużym garnku (przeznaczonym tylko do grzania wody do kąpieli) wstawiałam dużą miednicę do wanny, lałam ciepłą wodę do miednicy i tak przy pomocy gąbki się mogłam cała umyć prawie jak pod prysznicem, robiłam tak rano i wieczorem, rano codziennie myłam też długie włosy, spłukiwać łatwiej mi je było ciepłą wodą z plastikowej butelki...pewnie ze zajmowało mi to sporo czasu i rano musiałam wcześniej wstać a i wieczorem jak padasz na nos nie zawsze chce się żonglować garnkami i miskami ale JAK MOŻNA SIĘ CODZIENNIE NIE UMYĆ ???? mnie aż obrzydzenie bierze jak to czytam teraz mam centralne ogrzewanie i ciepłą wodę w kranie, jest mi łatwiej, nadal oczywiste dla mnie jest, ze zawsze myje się cała rano i wieczorem, rano myję też zawsze włosy

Gość Prawdekllq
Ja też się myję gdzieś ok raz na miesiąc, ogólnie ode mnie nie śmierdzi, gorzej sprawa ma się w pokoju, bo tam straszny zaduch nie mówiąc już o pościeli )taki sodki zapach skarpet)

Gość studennnnnnnnnt22
Ja sie wcale nie dziwie niektorym :) ja po prostu oszczedzam, nie mam az tyle kasy by placic za rachunki, wynajmuje z kumplem kawalerke , żarcie, prąd i inne oplaty, myje sie 1-2 w tygodniu. Wiosną i latem czesciej ,zimą rzadziej. Nie smierdze ,nie poce sie jakos strasznie, praktycznie w ogole , jedynie pod pachami i tam uzywam antyperspirantu. Mam znajomych , obracam sie miedzy ludzmi , nikt mi nie powiedzial ze cuche, gdyby tak bylo...unikaliby mnie :) 2-3 raz ydziennie prysznic? ahahah jakie czyścioszki a potwm sie dziwią ze mają alergie i suchą skore

Gość Maestroo8676
ja nie wiem czemu ale jak się nie myje dłuższy okres czasu np. 3 tygodnie to jak się spocę to z tyłka mi tak śmierdzi kałem, taki słodki zapach, najgorsze, że czuć przez ciuchy.

Gość Mghduś
Aaa feeeee

Gość Klaudia 22222
Myję się codziennie