Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasankowa_Panienka

Jak młoda kobieta może zwrócić na siebie uwagę starszego faceta?

Polecane posty

Gość Sasankowa_Panienka

Witam wszystkich. Jestem samotną młodą kobietą mam za sobą parę nieudanych związków. Nie umiem się dogadać ze swoimi rówieśnikami faceci w moim wieku myślą bardziej o piwku , imprezach i zaliczeniu jak największej liczby panienek , dlatego mam już tego dość. Zaczeli mnie bardziej interesować starsi mężczyźni. Jest tylko jeden problem jak zrócić na siebie uwagę takiego faceta? Nie chce zrobić z siebie idiotki.Nie piszcie mi tylko o miniówkach i 20 centymetrowych szpilach.... Potrzebuję konkretnych rad proszę o pomoc.

Gość gffghfghgj
przeciez oni są jeszcze gorsi od mlodszych

Gość jiojiu
Rozczaruje cie, ale starsi faceci, ktorzy interesuja sie duzo mlodszymi kobietami maja tak samo pstro w glowie jak twoi rowiesnicy

Gość drep
przeważnie "starsi" są żonaci i możesz być tylko dla takowego kochanką dość rzadko porzucają oni swe żony

Gość Sasankowa_Panienka
Nie demonizujmy tak tego wątku przecież jest wiele par gdzie jest spora różnica wieku i dobrze sie mają. Z resztą ja jestem jeszce młoda i nie wiem jeszcze czy chce się wiązać z kimś na stałe. Przygoda też wchodzi w grę , pozwoli nabrać życiowego doświadczenia.

Gość ja-kobieta
hej ja mam starszego faceta od siebie:) mam 21 lat a mój facet 32:) 11lat różnicy:0 chociaż powiem Ci że starsi faceci mają też fiu bździu w głowie:) mój facet jest po rozwodzie i ma dziecko ale jest kochany i wygląda na 25lat:):) ale jak masz poderwać starszego??? hmmm nie wiem ja osobiście sama zostałam wyrwana :D pracowałam w barze no i przychodzili różni faceci tak koło 30 no i poznałam mojego obecnego i mnie wzieło na amen:D może zacznij pracować w barze:D mi się z moim dobrze gadało mieliśmy wspólne zainteresowania po 2 tyg bycia razem zamieszkaliśmy ze sobą i trwa to już 2 lata:) jest trochę jak gówniarz czasami ale terż jest odpowiedzialny chcemy założyć rodzinę. To że ja trafiłam na fajnego faceta starszego to nie znaczy że ty też bedziesz miała tyle szczęścia bo niektórzy to straszne dupki którzy myślą o przeleceniu młodej laski zrobieniu jej dziecka a później zostawiają w zasadzie młodzi też tacy są nie ma reguły na to...pozdrawiam:)

Gość kopczykk
Ja jestem prawiczkiem i szukam dziewicy. Mam 30 lat

Gość Sasankowa_Panienka
ja-kobieta dzięki za radę :) ja niestety nie mogę (albo nie chcę) pracować w barze.:) Zaczełam w tym roku studia doktoranckie i całe moje życie kręci się wokół tego. W moim otoczeniu jest sporo fajnych ale nico starszych facetów wiec pewnie stąd te fascynacje.

Gość Sasankowa_Panienka
Dziewczyny może podpowiecie mi coś? Pewnie są tu doświadczone kobiety, które były lub są w takich związkach??? A może podpowie mi jakiś pan. :) Co was może zafascynować u młodszej od siebie kobiety jak was może ona zdobyć???

Gość Sasankowa_Panienka
Dziewczyny może podpowiecie mi coś? Pewnie są tu doświadczone kobiety, które były lub są w takich związkach??? A może podpowie mi jakiś pan. :) Co was może zafascynować u młodszej od siebie kobiety jak was może ona zdobyć???

Gość Marcin84wws
jakiego przedziału wiekowego poszukujesz? Twoim zdaniem facet lat 28 (ja) jest jeszcze małolat czy już starszy?

Gość marianna pe*
no ja nie zwracam i mam przerabane musze zapitalac na kasie w tesco

Gość Sasankowa_Panienka
Chodzi mi o panów w przedziale wiekowym 35-45 lat.

Gość Marcin84wws
dla takich gości nie musisz specjalnie sie starac.To ze jesteś młoda już dodaje Ci sporo punktów.Nie licz raczej na coś poważnego.

Gość Sasankowa_Panna
Powracam do tematu....

Gość Sasankowa__Panna
Chodzi o kogoś z klasą, eleganckiego, przystojnego i z pozycją społeczną i zawodową. Tacy mnie kręcą a wiem, że to niełatwy cel...

Gość Sasankowa__Panna
Są tu pewnie kobiety z doświadczeniem. Nie wiem czy warto tracić czas...

Gość Wiesiek z Wisły
Zrób przed nim striptiz potem zaproponuj mu szybki numerek na pewno będzie Twój. Mnie by to starczyło :P

Gość gość
Ją Nwm co mam robić zaczepia mnie pewnien starszy facet ją mam 18 a on ponad 40 na przywitanie drapie mnie swoimi płacami po wewnętrznej stronie dłoni puszcza mi oczka i się śmieje co to oznacza

Gość Bruno Curtis
takie rzeczy to są we krwi zapisane i w wychowaniu, znajdź se wzorzec odpowiedni i go chłoń, czasy są takie, że poprzeczka postawiona jest praktycznie na poziomie chodnika, wystarczy się odciąć od tego deszczu g***a medialnego, i zwinnie formować swoją osobę, joł

Gość gość
Jak żony brak naprawdę wystarczą szpilki i krótka kiecka, gorzej z żonatym sama nad tym pracuję ale szpilki i kiecka też go zaczynają ruszać

Gość 30 i 50
mini i szpilki popieram