Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Bartoszewski ma 90 lat i jest aktywny, a leniwi Polacy nie chca pracowac do 67 l

Polecane posty

Gość SNap

Polacy to krotko mowiac leniwcy. Jezeli komus nie podoba sie perspektywa praca (a nie zabawy jak za PRL), niech wyjedzie na Bialorus.

Gość no ma 90 latek
a umysl otwarty i przepiss na zycie

Gość ptasiek nastroszony
życiorysem Tego Pana możnaby kilka żyć obdzielić. ciekawe i prawe życie. i ta mądrość i przenikliwość w tym wieku. godna podziwu.

Gość Donald Tusk płemieł EłPe
A jak pokazuje jego biografia nie był nigdy dobrego zdrowia. Został zwolniony z Auschwitz z powodu problemów zdrowotnych, karabin był dla niego za ciężki, a studiów nigdy nie zrobił - taki był biedak w życiu chory. A jednak pracuje do 90tki ku chwale nowej, europejskiej polski!

Gość no ma 90 latek
wystarzcy szacunek za wiek, za ideeeeee i postawe jedno co mnie odrobine skwasiło, to obecnosc Pana B podczas kampanii prezydenckiej. czlowiek zklasa i mozna mnozyc a nigdy nie zapomne Jego wypowiedzi na temat konkurenta i Jego kota bardzo niesmaczne

Gość zmeczonyyyyyy
taaa..... bo przecietny Polak robil w fabryce na 3 zmiany, palil i jadl tanie , tluste zarcie, w wekkendy "walczyl" do oporu i nie leczyl katarow...

Gość gufno prafda
bartoszewski nie pracuje już 20lat 🖐️

Gość Mariusz8fd
jest aktywny a kto jest pasywny w tej parze?

Gość aagutka
nie wiem czy chciałbyś siąść na fotel dentystyczny i byc obsłuzony przez 67 letniego stomatologa z trzęsącymi się ręcami :-0

Gość marianna pe*
no..fajnie bez stresów wyścigu szczurów można i do 90-tki a na kasie? ile wytrzyma matka 3 dzieci/ do cholery się pytam???? bartoszewski jej pomoże?

Gość no ma 90 latek
marianno zmien leki

Gość aagutka
moja mama ma 60 lat i nie wyobrażam sobie żeby pracowala jeszcez 7 lat to jedna wielka porażka ,przecież to chodzi o to żeby jednak jak najkrócej brać świadczenie od państwa ,po co nam ten Zus -złodziej ,jak kazdy odlożył by to co wplaca dopiero miałby starość a nie głodową emeryturę ,

Gość Marcin84wws
pracujących coraz mniej a emerytów coraz wiecej,wielu z nich nie ma jeszcze 40 lat. Tylko nie rozumiem czemu tak tu ludzie szczekają,przecież donald wybrany przez wiekszosc.

Gość aagutka
bo nie ma na kogo glosować ,załamka ,wszyscy dobrzy

Gość marianna pe*
przechlapane mają młodzi kto się załapał na wózek, to klaszcze... ale wiecie , jaka jest sytuacja młodych, brak pracy!!! i gdzie oni maja do tej emerytury niby pracować, tusek coś wymyślił??? bo gazet nie czytam...biznesowych

Gość aagutka
Tusk nic nie wymyśli ,wszystkich mlodych za granicę do pracy wyśle ,a geriatria zostanie w Polsce pracować

Gość Marcin84wws
ja głosowałem na Palikota, ten chociaż starał się zalegalizować trawkę,chyba zeby zapomniec w jakiej beznadziei muszą żyć Polacy w rozkradanym kraju.

Gość Pasztetowa z biedry
No a teraz do boju Pełowcy i Pisiorki ...... a ludzie nie chcą żadnych z was , więc się nie wysilajcie!!!! bo się zesracie :p

Gość co to znacy
aktywny to byl szczegolnie w Auschwitz jak Niemcy zwolnili go z obozu co takiego im obiecal ze go wypuscili ? co podpisal?

Gość co to znacy
znacie jeszcze kogos kogo Niemcy zwolnili z Auschwitz ? nie chodzi mi o volksdeutchow przypadkowo wzietych do obozu i po dotarciu dokumentow zwolnionych bo maturzysta Wladysław to Polak

Gość kjnhb
Bartoszewski to żyd co przetrwal aushwitz z powodu choroby :D teraz wiem czemu tak tuska POpiera :P

Gość ulalala lalala
bartoszewskiego zwolnili z obozu bo był chory ?a te biedne dzieci co zwalniali kominem to były zdrowe

Gość tja... tak było...
Niemcy okupujący Polskę w ogóle nie byli przekupni. Żaden oficer ani urzędnik nie wziął walizeczki szeleszczących banknotów, a żandarmi brzydzili się zwitkami brudnych banknotów.