Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotatka

dziecko z Cieszyna

Polecane posty

Co sadzicie o dziecku z Cieszyna znalezionym prawie 2 lata temu w stawie? Minelo tyle czasu a policja nadal nie wie kim byl ten sliczny chlopczyk....

Gość tylko izabela
ee tam policja pewnie dałaby podobny popis z madzią :classic_cool:

Gość mysle chyba ze
mi wyglada on na Niemca ,no nie widzialam takich dzieci u nas w Pl . charakterystyczne rysy ,kolor włosów. Napewno ktoś by zidentyfikował to dziecko,jakiś sąsiad,kolega. Nie jest to "nasze"dziecko a w Niemczech nie byla ta sprawa rozgłośniona;/

Gość mysle chyba ze
dodatkowo buty firmy starr trek to są buty niedostepne w Pl,na ebayu niemieckim. kiedy byla ta sprawa głosna ludzie je znalezli wlasnie tam

policja nie wyjasni tego tak samo jak sprawy madzi, olewnika, iwony wieczorek, leppera, smolenska, afery Fozz i innych spraw. Po prostu nie ma sprawy i juz. Sprawa cichnie i koniec tematu.

Gość mysle chyba ze
100% popieram,sprawa z gatunków nie wyjaśnionych ! Dobrze ze ma swój grobik,Iwona jest nieznaleziona w lipcu minie 2 lata i zero tropów!

no ja tez myslalam, ze to Niemiec, chociaz urode ma tez troszke skandynawska. Ostatnio czytalam, ze oni dalej przesluchuja osoby, ktore placily kartami kredytowymi w skalepie za ubranka. nie osmieszaliby sie po prostu

Gość moniczka piczka
a mi sie wydaje że to jakby madzia

Gość mysle chyba ze
wstyd i hanba...ileż można to sprawdzać? tak samo jak wkurzalo mnie to ze wydali tyle tysięcy na sprawdzanie domów z kazdym dzieckiem w CIeszynie. Glupota;/ ktoś mógł sobie pozyczyc takie dziecko ,albo wyjechać za granice i moga mu narobić

Gość mysle chyba ze
btw chłopczyk był śliczny rzeczywiście... Przykre jest to że ktoś go tam porzucił ,możliwe ze wlasny rodzic. Nikt mu nie pomógł,nie zawiozl do szpitala(pekniecie otrzewnej) parzyli jak konał w mękach?

dokladnie, ja podejrzewam, ze to opiekun zrobil mu krzywde, np kopnal .... ale nie mam pojecia jakim zwyrodnialcem trzeba byc zeby zrobic cos podobnego. A nasza policja jak zwykle zabala sie za robote od dupy strony, tracac czas i pieniadze, a nie osiagajac nic.

Gość zxdywal
czyli zbrodnia doskonała?

Gość grafen
czy pamiętacie tę sprawę z przed kilku lat, gdy matkę ( Czeczenkę ) KTOŚ wystawił ale kasę zabrał i znalazła się za polską granicą z dziećmi, chyba wtedy troje dzieci zamarzło w lesie , po pewnym czasie wszyscy o tym zapomnieli, być może ten dzieciak znaleziony w jeziorze komuś przeszkadzał albo zmarł w wyniku wypadku

Gość ptasiek nastroszony
a czy nie szkoda piniendzy podatnika na poszukiwania w sprawie trupa dziecka. nic z tego juz nie bedzie zadnej korzysci. a tylko by koszty byly. to samo z ta i.wieczorek. nie chciala tu pracowac placic podatkow to niech spierdala po kiego jej szukac?zadnej korzysci.