Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bobaska

menu 8miesieczniaka...

Polecane posty

Gość mama bobaska

witam, jestem bardzo ciekawa jak wyglada jadłospis waszych malenstw w tym wieku. Daje swojemu owoce, obiadek codziennie . karmiony mm. Ale jak to powinno naprawde wyglądac to nie wiem......

Gość mamamamamama00
u nas rano mleko mm,potem kaszka kuku, albo jaglana, albo kleik lub manna, potem obiad, potem deser w międzyczasie, herbatniki, chrupki, biszkopty+ herbata czy soczek lub woda.

menu mojego dziecka 8 rano kaszka ryzowa drugie śniadanie jakis owoc jabłko lub banan 12 obiad zupka 15 mleko mm 17 deserek lub jakis jogurcik 20 kolacja kaszka dodatkowo jakies chrupki kukurydziane, picie (raz dziennie soczek albo herbatka a przez reszte dnia dostaje wode niegazowana)

moja mała nie koniecznie teraz gustuje w mleku tak więc 10-11 jogurcik brzoskwiniowy, kaszka manna albo troszkę twarogu z jakimś owocem 13 zupka 15 drugie danie 16-17 deserek albo jakiś owoc np banan 19-20 kaszka manna albo mleko(o ile zechce je wypić) w między czasie sok,biszkopty, chleb lub kawałek bułki Niestety więcej mojemu dziecku nie trzeba

Gość bnryjmjnh
7 rano - mleko 10 rano-jakaś kaszka z butli 13-obiadek ze słoiczka 16 -owoc ze słoika 18-mleko 22 mleko i tak jadło przez 3 miesiace teraz jest ciut starsze to dodaje nowe jedzenie ,bodajze pod koniec 8 -bądz 9 podalam pierwszy raz jajecznice z patelni teflonowej i dziecku smakuje nie ma problemów,nigdy nie robiłam na parze jajka.