Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSTOWNICAAA

JAKĄ PROSTOWNICĘ POLECACIE??????/cena do 200zł

Polecane posty

Gość PROSTOWNICAAA

otóż do tej pory korzystałam z prostownicy za 40 zł i nie miałam droższej .. teraz moje pytanie brzmi czy naprawdę widać sporą różnicę w prostowaniu taką droższą?? czy włosy mniej się niszczą, lepiej układają?? jaak marka dobra?? bosch, zelmer, philips,remington?? proszę o ODPOWIEDZI!

Gość PROSTOWNICAAA
a odpowie ktos na pytanie dotyczące czy dużo lepiej wyglądają włosy potraktowane przez drogą prostownice??

Gość Yeah Baby yeah
Ja mam taką za ok. 40 zł z ceramicznymi płytkami i do tej pory myślałam, że to żadna różnica. Ostatnio siostra zakupiła prostownice z remingtona właśnie (120 zł) i musze przyznać, że różnica jest : masz regulację temp. a to już dużo robi, bo odpowiednia nie niszczy tak szybko włosów, włosy szybko się prostują i mają połysk. P tym prostowaniu uznałam, że warto zainwestować w dobrą prostownicę :)

Gość PROSTOWNICAAA
ooo fajna odpowiedz :) bo wlasnie sie zastanawialam czy zainwestowac troszke pieniadzy czy kupic cos innego ale moje wlosy po takiej taniej prostownicy widzę ze są suche, nie mają połysku .. wiec chyba się pokuszę o jakąś

Gość Yeah Baby yeah
spoko, jak jakoś mogę pomóc to robię to ;)

Gość gdggg
Moja kupowalam w grudniu za 250zl. Warto zainwestowac to prostowica ktora ma obly ksztalt mozna tez loki sliczne robic WARTO

Ja mam Remingtona s3500 i jest ogromna roznica, kiedys mialam taka za 20zl. Wlosy są proste cały czas nawet na wilgotnym powietrzu nie pusza się i nie kręcą, a przy tej poprzedniej po wyprostowaniu wlosów i wyjściu na wilgotne deszczowe powietrze od razu się robily takie niesforne, a po remingtonie sa prościutkie, co więcej są bardzo dokładnie wyprostowane, lśniące i tak jakby zdrowszy wygląd mają. Można sobie regulowac temp. i nagrzewa się w 15sekund takze nawet jeśli gdzies bardzo sie spieszysz to włączac i praktycznie po chwili możesz już prostować:) Cena bardzo przystępna bo nie jakaś tam super droga 100zł a za to jakość świetna do tego dostajesz pokrowiec gratis;P kabel obrotowy, blokada płytek ogólnie świetna rzecz polecam:)

Gość Witek00956
Sluchaj mloda ja cie wyprostuje przemasuje za darmo i na każde żądanie

ja mam tansza a co do polysku to kwestia dobrych kosmetykow, termoochrona, jedwab i nablyszczacz siostra ma za ponad 200 i po niej suche wlosy, bez polysku:P

Tak:) No ja sie nad prostownica z pol roku zastanawialam ;) napewno odradziłabym babyliss i brauna mam znajome, które używały i sa kiepskie. Remington produkuje sprzęty i akcesoria typowo do stylizacji włosów i jest to naprawdę dobra firma sama sie przekonałam:) i cenowo jest nawet ok:) A i co do allegro... to moze lepiej jakbys sobie weszla na strone electroworldu albo rtv euro agd i tam sobie zamów jak coś bo z tym allegro nigdy nic nie wiadomo a jak sobie zamowisz w sklepie internetowym to mozesz odebrac osobiscie (o ile masz w poblizu te sklepy) ogolnie ja wole zamawiac ze sklepow internetowych sprzęty niż z allegro:)

a tak w ogole staraj sie nie suszyć włosów kiedy masz czas niech schną sobie same, używaj szamponu aptecznego i jedwabiu i naprawde wtedy włoski są super możesz też sobie kupić jakiś suplement wzmacniający włosy od środka i nie trzeba żadnych super drogich specyfików żeby włosy były zdrowe i lśniące:))

Gość To zależy od rozkładu
Rowenta Respect