Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiaczka2417

JAKIE SĄ SZANSE NA ZAJŚCIE W CIĄŻĘ PO STOSOWANIU TESTÓW OWULACYJNYCH?

Polecane posty

Gość Misiaczka2417

Witam wszystkie kobietki. Mam pytanie: Staram się z mężem o dziecko, i od tego cyklu zaczęłam stosować testy owulacyjne, wczoraj czyli w 14 dc wynik pokazał mi pozytywny (w poprzednie dni był brak kreski bądź bardzo jasna), i dopiero dzisiaj mogłam pozwolić sobie na baraszkowanie bo mąż był w pracy wczoraj - i nastąpiło to jakąś dobę od zrobienia testu. I dodam że po baraszkowaniu miałam śluz przypominający białko kurze, rozciągliwy - czyli płodny. Ale jedna rzecz mnie męczy: czy po dobie od zrobienia testu mam szansę zajść w ciążę? Nie myślcie że nakręcam się, tylko że staram się 3 cykl już o dziecko, więc jestem z tych początkujących :P. Więc będę się cieszyć jeśli będziecie wyrozumiałe 🌼 i dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam :*.

Gość marka9292
Szanse zawsze masz, a na opakowaniu na pewno pisze że do owulacji dochodzi 24-36, a nawet 48 godzin po pozytywnym teście. Powodzenia.

trafiliście w 10 jeśli chodzi o owulację, ale to oczywiście nie gwarantuje sukcesu. natomiast staracie się DOPIERO 3 cykl, nie JUŻ, więc bez paniki ;)

XliloX - hehe nie panikuję, spokojnie, bo wiem że to może być długa droga przed nami ;). Tylko mi chodzi o to czy popełniłam błąd że dobę po pozytywnym wyniku testu zaczęłam współżyć? Ale dzięki za odp . :)

Gość autorkoooooo
jaki ty masz w koncu nick:D

Gość autorkoooooo
NIE MUISZ W SAMA OWULACJE plemniki dlugo zyja

Ehhh trudno stało się jak się stało z tym nickiem, bo ogólnie udzielam się w innym temacie :). Ale chciałam ogólnie wypytać jak to jest. Ale dzięki :)