Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werte

Modlitwa o UZDROWIENIE

Polecane posty

Gość werte

Dziś byłam na takowej..I chce Wam powiedzieć, że atmosfera cudowna, zachęcam Was jeśli macie problemy duchowe. A może ktoś był z Was na takiej mszy?

Gość kanka na mleko
mam jakiś kryzys wiary:( nie mam motywacji do praktyk duchowych

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja sie wybieram, opowiedz cos wiecej prosze!

Gość werte
No jakby to opisac..hmm, to wyglada zupelnie inaczej niz na zwykłej mszy, ludzie sa ogromnie wzruszeni placza, jest wystawiony Przenjaswietszy Sakrament, ksiadz mowi w roznych jezykach, sa piesni, bardzo pieknie spiewane.a pozniej ksiadz mowi Jezus uzdrawia..i podaje np. Kobiete ktora dokonala aborcji.. No cudowna atmosfera, ja bylam pierwszy raz. A lzy mi leciay jak grochy, nie jestem mocnej wiary, ale pragne to zmienic, dlatego jesli bedzie mozliwosc bede uczestnieczyc w tych modlitwach.

Gość wloskiwloskiwlsoski
tez bym chciala w takiej mszy uczestniczyc ale u mnie nie ma w okolicy takiej

Gość werte
Oj widze, ze ktos potrzebuje pomocy..Oby Bog Ci wybaczyl te glupoty co wypisujesz.

Gość werte
Ja bylam w warszawie u Dominikanow. Sprawdzalam niedawno ze na Zkaroczymskiej bedzie taka msza w sobote o 19stej.

Gość Horowitz
Rzuć te kule - rzecze rebe - Chyba ci ich nie żal? Ledwo chory go posłuchał już na ziemi leżał :classic_cool:🖐️

Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku. Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi ... Amen

Gość werte
Przecież nikt nie każe Wam tego czytać i w to wierzyć. Napisałam bo chcialam się z nietórymi podzielić, że naprawde warto, nikt nikogo nie zmusza.

Gość werte
Znalazłam jeszcze 24 lutego, czyli w ten piątek na placu grzybowskim w Wawie odbędzie sie taka msza.

Gość kiitos
ciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edessciągle sobie obiecuję, że go zostawie, ale najgorsze jest to, że sama nie utrzymam się na stancji Miken ilmeest ja nest nkee ett se todellakin suree. Mutta kuitenkin heitti asenteella. Vittu ett on kova ij, Chuck Norris paskoo housuun Miken edess

Gość a jak ktoś
NIE DOKONAŁ ABORCJI a ma jakieś problemy ze zdrowiem? W ogóle kurcze dobrze macie w tej Warszawie, ja to muszę szukać takich mszy po wszystkich miastach w okolicy.

Gość werte
Wiesz poniekąd mnie ten temat też dotyczy, możesz prosić o wszystko.

Gość werte
Ksiądz dziś powiedział "Że uzdrawia kobietę która dokonała aborcji, Bóg jej wybaczył" zacytowałam to jako przykład, bo dziś padło takie uzdrowienie. A uzdrowienia dotyczą różnych rzeczy, nie tylko takich.