Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VlX

Filmy

Polecane posty

Witam Wszystkich tu zgromadzonych ;) Szukam pare filmów które kiedyś sie oglądało a teraz sie już nie pamięta zbytnio i mam nadzieje ze mi pomożecie lub wiecie o jaki mi film chodzi.Od razu mówie było szukane w google ale nie o te mi chodziło.Proszę o tytuły ich Film 1 Pamietam że był jakiś ogród do którego przychodził jakiś chłopiec który pomagał w ogrodzie a włascicielka ogrodu była dziewczynka która Go nazywała ogrodnikiem, i raczej miała opiekunów ojców czy dziadków nie pamiętam.On sie w niej kochał a Ona sie nim bawiła potem wyjechała gdzieś zagranice chyba do Wenecji a On też chyba tam wyjechał był potem malarzem nie mieli kontaktu ze sobą az gdy sie spotkali jako dorosli ludzie.Ona kogoś miała chyba ale tamtego rzuciła i razem wrócili do tego ogrodu i byli razem. Film 2 Nie pamiętam początku Ona była wiolączelistką i grała w jakimś chórze czy zespole lub operze i mieszkała z narzeczonym i jej psem.On mieszkał z jakimś kolegą czy bratem nazwijmy ich "gruby" i "chudy" ktoś z tek dwójki się przeprowadzał Ona albo Oni i tak się poznali.Ten "chudy" chciał się do niej zbliżyć i porwał jej psa potem wymyślił że bedzie tego psa szukał by jej sie przypodobać.Po któtkim czasie narzeczony jej zoriętował się że bracia przetrzymują psa jej i jej o tym powiedział.Pod koniec filmu się się pogodzili i zeszli się razem i pokazali ze byli razem w operze jakiejś otwartej i tak sie zakończyło. Film 3 Najmniej Go pamiętam. wiem że była to para czy małżenstwo i mieli wypadek.On zginą a Ona przezyła.Po upływie lat poznała kogoś kto chciał ją wykorzystać Ona się w tym kimś zakochała.Jej były narzeczony który zgina był duchem albo pod postacią człowieka albo chyba psa nie wiem który ją ochraniał przed nią.I jej nowy chłopak chcial sie tego byłego pozbyć czy coś ale mu się nie udało. Jeśli znacie tytuły czy cos to napiszcie i przepraszam za błędy ortograficzne, nie spójność czy inne błędy popełnione w tym poście.Czekam na odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować