Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Co jutro robicie? :]

Polecane posty

Ja od 10:00 - 12:00 na uczelni potem do 15:00 w pracy bo szef na urlopie i mało pracy. Potem do sklepu po zakupki, do domku wziąć prysznic i coś zjeść a potem do przedszkola po bratanicę i do 22:00 się nią zajmuje... A wy jakie macie plany na jutro? :)

Nie będę robił "zakukpów" pójdę do pracy na 8 godzin i może po pracy do fryzjera bo wyglądam jak małpa.

Gość lilloe mowe
Tak krotko pracuje , bo daje dupy szefowi jak wiadomo :D

{wssstaje o 11, zapalam światła w terrariach} {oglądam tv} {odsnieżam auto} {jeżdzę godzinke po mieście} { rozwiązuje testy na prawo jazdy} {idę pić piwo} {drzemka} {koło 18 praca} {21 kafe} {22 driftuje} :classic_cool:

Gość Mortycja Ewerdark
skoro szef na urlopie to nie bedziesz musiała jutro brac brudnego chuja do geby, ciesz sie kurwo

a pomarańczki co będą robić? pewnie jak zwykle siedziec i się podszywać na kafe , tak to jest być kretynem bez pracy :D

Gość biala mewo lec
lepiej byc kretynem bez pracy niz dziwka ,ktora puszcza sie z szefem zonatym i duzo starszym :D:D:D:D

ja tam nie narzekam i polecam wszystkim :D:D szczególnie zazdrosnym raszplom :D :*

Gość 3 razy nie dla bółu gardła
serio się bzykasz z szefem czy to jakieś wymysły pomrańczek ?

Jak ja nie lubię poniedziałku :o A jeszcze czekają mnie dwa ciężkie tygodnie non-stop robota, bo nadgodziny w robocie plus kursy doszkalające na prawo jazdy. Ehhh nie chcę znów podchodzić do egzaminu, stres mnie zżera na samą myśl ale muszę.

strażnik- nie wymiękaj, tez przechodziłam przez egzaminy na prawko, zdałam dopiero za 4 razem więc tez się namęczyłam ale warto było bo teraz śmigam jak szalona :P ty też sobie poradzisz trzymam kciuki ;)

Gość biala mewo lec
polecasz wszystkim? :D pare miesiecy temu bylo zupelnie inaczej, wyplakiwalas sie na forum i smarkalas w rekaw biadolac nad wlasnym marnym zywotem :D:D:D:D

Wstane jakos kolo 9. Zjem sniadanie, umyje sie, wlosy tez, pomaluje i jakos ubiore. Wymienie rybkom wode wkoncu i sie zaczne czegos uczyc :)

Gość abecede/
około 8 - wstanę około 8:30 zjem śniadanie około 9 - wypiję potwora około 10 - pójdę zrobić zakupy około 11:30 - pojadę na obiad około 13:30 - wrócę z obiadu około 14 - wypiję potwora 15:30 - korepetycje około 18 - kąpiel około 20 - zjem kolację około 00 - pójdę spać :)

Gość Tereska1234
Cały dzień w domku, może jakieś zakupy spożywcze i wieczorem na boks.

Trzymaj kciuki przydadzą się. Niestety gdyby nie stres to bym sobie za pierwszym razem poradził. Wmawiam sobie głupoty i mam problem :o

Gość wstane o 6 rano
zjem kanapke, pojde do pracy, wroce pewnie po 18tej (jak bedzie dobrze, choc wole sie nastawic, ze w domu bede tak gdzies po 20tej) zjem jakis obiad, pisedze przed kompem i pojde spac

Gość jiijiojoij
lilou_moew buhahhahaha i znikneła ze wstydu, na prawde miała romans ze szefem:)

Gość abecede/
"około 14 - wypiję potwora ??" no :) to taki napój energetyzujący, on się nie nazywa dokładnie potwór, ale jego nazwa w tłumaczeniu na polski to potwór :)

Gość abecede/
"gdzie Ty na obiad jezdzisz" do pewnego bufetu :)

Gość abecede/
na razie codziennie, ale tylko przez pewien niedługi czas, potem będę jeść już normalnie w domu, cena to 9 zł, zupa+drugie danie(ziemniaki, mięso i dwie, czasem trzy surówki) :classic_cool: