Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 2424

Czy mogłabym takie coś zgłosić na policję ??

Polecane posty

Nie ma czegoś takiego jak zasłużyłaś. Przestań obwiniać siebie. Nie chciałaś, żeby się zgwałcił, złamał żebro i nieprzytomną zostawił w pokoju. To bestialstwo. Wiem, że nie jest Ci łatwo, ale to nie jest zależne od Ciebie, że mu odbiło. Powinien ponieść konsekwencje tego co zrobił, to będzie czuł się bezkarny, a takich skurwysynów chodzi dużo po świecie.

Gość Monika 2424
czyli nie ma znaczenia to że powiedziałam co innego ??kurczę tak się boje iść na tą policje jak zaczną coś gadać , jaki wstyd będzie . A moja twarz wygląda strasznie ,boże jaką ja jestem kretynka po co ja się umawiałam, jeszcze on jak się dowie że poszłam na policję wie gdzie mieszkam jeszcze przyjdzie boże co ja wtedy zrobię

Gość Monika 2424
nie pewnie nie zrobi , takich rzeczy nie robi się narzeczonym tylko takim jak ja

a co jak przyjdzie i tak, bo wie gdzie mieszkasz i zrobi ci to samo? Idz na policje jak najszybciej. Bo moze sie okazac, ze dojdziesz do siebie, a wariat przyjdzie i znow ci to zrobi.

facet podnoszacy reke na kobiete to skonczony chuj i uwierz mi niewazne czy podnosi ja na zone czy dziwke. Jak podniesie na jakakolwiek kobiete to znaczy, ze moze wpierdolic kazdej.

Kochana, nie ma znaczenia co powiedziałaś lekarzowi. Zrób obdukcję i idź na policję. Wiem, że się boisz, wiem, że to nie jest proste. A masz pewność, że iluś dziewczyn już nie zastrasza? Skoro to robi, to sam się boi, to znaczy, że jest bardzo niepewny. Zacznij działać od poniedziałku i nie daj mu się. Skoro raz zrobił, to może i drugi raz. Niech będzie po tym ślad, tak będzie bezpieczniej dla Ciebie.

Bo łatwiej mu pobić kobietę, to jest od niego słabsza. A faceta to by się bał. Skończony kutas, który wyładowuje swoją frustrację na kobiecie.

Gość Monika 2424
Boże jak ja się strasznie wstydzę , a jak mnie tam zwyzywają i nie przyjmą zgłoszenia mogą tak zrobić ? Bo tamten policjant powiedział że od takich jak ja nie przyjmują zgłoszeń bo same tego chciałyśmy

nie moga nie przyjac zgloszenia. I sorry, ale ty jestes glupia? Jak mozna wierzyc w brednie, ze od takich nie przyjma bo same tego chcialy?:O Prostytutki pracujace w agencjach na prywatkach maja ochrone i zaden facet ich nie moze pobic. Jak myslisz dlaczego? Skoro wierzysz w to, ze same sie prosily?

Gość Monika 2424
najwidoczniej jestem skoro dałam się tak załatwić i myślałam że mówi poważnie może nie znam go bardzo dobrze ale myślałam że nie kłamie

Gość Monika 2424
a teraz zapytam na poważnie czy naprawdę uważasz że powinnam to zgłosić ??ale pytam tak na serio

Gość dgryey54
Idź na tą obdukcję, spermy sprawcy już co prawda nie znajdą ale na pewno masz jakieś otarcia w pochwie wskazujące na gwałt, o złamaniach już nie wspominając. A nawet jeśli samego gwałtu nie da się udowodnić to inne obrażenia są aż nadto widocznie, jeśli ktoś powoduje uszczerbek na zdrowiu trwający powyżej 7 dni to jest to ścigane z urzędu, obligatoryjnie ! Ten koleś może dostać parę lat więzienia za to. On cię straszy i szantażuje bo się boi, nic więcej. Możesz mu powiedzieć że jeśli nie odpuści tych telefonów po powiesz narzeczonej albo jego najbliższej rodzinie jak się zabawia ( nie ma znaczenia że ich nie znasz, zawsze mogłaś sobie wynająć prywatnego detektywa i uzyskać takie informacje ).

Gość Monika 2424
jejku jak mi wstyd , nie wiem czy dam radę wbrew pozorom strasznie wstydzę się tego co robię i mam uczucia

Gość a. a .a...
nikt nie ma prawa by Cie uderzyc/bić/katowac/wymierzac kare(?!) co za tchorz z tego gnoja

Gość a. a .a...
masz prawo do błędu/ów, Twoje zycie/wybory ale nikt nie moze Cie za to bic!!!

Gość Monika 2424
wiem ale to i tak nie zmienia faktu że mi strasznie wstyd , serio a na dodatek boje sie iść na tą policję

Gość dgryey54
To nie Ty powinnaś się wstydzić tylko ten bydlak który Ci to zrobił ! Jesteś kobietą sponsorowaną ale przecież tym zajęciem nie wyrządzasz nikomu krzywdy, a on bijąc Cię spowodował Twoją krzywdę bez żadnych wątpliwości. 20% studentek zajmuje się tym co Ty, nie jesteś jedyna.

Gość takaPrawda
chuj innym do tego jak zarabiasz pieniądze, tobie to odpowiada i to wystaczy, a co inni o tym myślą to też ich sprawa. A pobicie i gwałt możesz zgłosić zawsze.

Gość dgryey54
Nie musisz iść na policję, powiedz tylko temu lekarzowi u którego byłaś ostatnio że zostałaś zgwałcona a on już się wszystkim zajmie....pewnie też będzie powołany na świadka albo na biegłego w Twojej sprawie.

Gość Monika 2424
wiem że wiele dziewczyn tak robi , tylko wiesz jak policja pójdzie do domu mojej mamy i ona się tego dowie to nie będzie tak miło , i wierz mi jest się czego wstydzić

Gość Monika 2424
a co sobie ten lekarz pomyśli nie dość że kłamczucha to jeszcze dziwka

I stąd się biorą ofiary - "Wolą być bita, gwałcona, maltretowana, niż się wstydzić"...

Gość dgryey54
A po co policja miałaby informować Twoją mamę ? Przecież jesteś dorosła. Lekarzowi nie musisz mówić czym się zajmujesz. Lekarz zrozumie że bałaś się powiedzieć czegoś tak bardzo strasznego od razu.

Gość Monika 2424
tak myślicie że jak podam im jego dane to oni nie będą nikogo wypytywali sąsiadów , rodziców itp

Gość pomocna._
No ja nie wiem po co mieliby kogokolwiek wypytywać, Twoje obrażenia są ewidentne. Wypytują o podejrzanych o jakieś przestępstwo a nie o poszkodowanych. Nawet jeśli nie zdecydujesz się sprawy zgłosić to zrób jak najszybciej tą abdukcję, jak już będziesz ją mieć to się zastanowisz co robić z tym dalej.

Gość Monika 2424
chyba tak zrobię najpierw tą obdukcję potem się zastanowię może jak mu powiem że robiłam obdukcję to da mi spokój . Wiecie może na czym ona polega ?

Gość takaPrawda
a co twoja mama może wnieść do sprawy? Zna tego gościa? Była świadkiem czy coś w tym stylu? Ty się lepiej zastanów jakie dowody możesz mieć na to, że to on. Przede wszystkim, powinnaś iść na policje zaraz po gwałcie, żeby był materiał genetyczny

Gość pomocna._
Po prostu lekarz Cię zbada, porobi zdjęcia i opis obrażeń których doznałaś. Teoretycznie obdukcję może zrobić każdy lekarz ale najlepiej gdyby był to specjalista medycyny sądowej - bo takiej obdukcji nikt już nie może podważyć.