Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 2424

Czy mogłabym takie coś zgłosić na policję ??

Polecane posty

Gość Monika 2424
on się tam ze mną spotykał 2 razy w tygodniu od jakiś 6 miesięcy więc myślę że już go kojarzą poza tym to drogi hotel i są kamery więc pewnie któraś z nich go zarejestrowała tak mi się wydaje to by wystarczyło ?

Gość takaPrawda
chociaż lepiej byś zrobiła, jakbyś go postraszyła policją przez smsa. Może sam ci zapłaci jakieś odszkodowanie. A ile z niego można ściągnąć to już ty sama najlepiej wiesz. Bo to, że on np pójdzie siedzieć i rozleci się jego życie prywatne nic ci nie da oprócz zemsty.

Gość Monika 2424
on jest bardzo bogaty ale nie wiem czy chce go szantażawać zreszta nie wydaje mi sie zeby sie przestraszył

Gość a. a .a...
nie szantazuj! moze zlecic komus jeszcze jakis *wypadek* na Tobie jesli zglosisz gnoja, ZAWSZE bedzie pierwszym podejrzanym i juz Cie nie tknie wiecej ze strachu

Gość pomocna._
Tak, monitoring i zeznania pracowników hotelu wystarczą. Swoją drogą to jak Ty to zrobiłaś że wyszłaś z tego hotelu o własnych siłach i taka pokrwawiona przez nikogo nie zaczepiana sobie poszłaś ?

Gość a. a .a...
udaje silacza, mysli(?), ze moze ( bezkarnie robic ludziom krzywde i ) wszystko (na co ma ochote) bo ma pieniadze/sławę/lub atrakcyjny zawód?!

Gość Monika 2424
normalnie w sumie poleżałam jakieś 10 min ubrałam się ledwo nie wiedziałam że żebra tak bolą poszłam do łazienki umyłam twarz , czapka ciemne okulary zakryłam się bardziej szalikiem i wyszłam nikt nie zauważył

Gość Monika 2424
bo tam na obdukcji robią zdjęcia to jak mi zrobią zdjęcie połamanej szczęki przecież tego nie widać ,widać tylko usta bo mam popękane , no i limo ale tego że złamana oni to gdzieś zapisują czy jak??

Gość pomocna._
Nie wiem czy nowy lekarz nie będzie musiał Ci ściągnąć tego gipsu, bo w sumie ska on ma wiedzieć co jest pod nim...Najlepiej idź na obdukcje do tego lekarza u którego byłaś wcześniej, on ma Twoją pełną dokumentację.

Gość Monika 2424
jakiego gipsu ??mi żadnego nie założył ,szczeka nie była zlamana z przemieszczeniem wiec jej nie drutował i na żebra gipsu nie zakładają tylko bandaż elastyczny

Gość pomocna._
Wystarczy że lekarz Cię prześwietli i już będzie wiedział cz jest złamanie czy go nie ma.

Gość Monika 2424
aha on już mnie prześwietlał więc nie powinien tego robić drugi raz chyba jutro pójdę i zrobię tą obdukcję

Gość pomocna._
Jeśli pójdziesz drugi raz do tego samego lekarza to Cię nie prześwietli, ale nowy musi to zrobić.

Gość Monika 2424
wielkie dzieki za rozmowę ja muszę już iść , jak by co to napiszę jutro jak bym chciała coś jeszcze wiedzieć i po tej obdukcji będę musiała się komuś wygadać , naprawdę wielkie dzięki

Gość a. a .a...
idz prosze, bo moze zrobic to (znow) nam, naszym siostrom, corkom lub matkom - dziekuje Jestes Wielka! :)

Gość pomocna._
Trzymaj się ciepło i powodzenia ! :)

Gość pomocna._
Monika, poszłaś na tą obdukcję ? Jak się dzisiaj czujesz ?

Gość pomocna._
Monika, poszłaś na tą obdukcję ? Jak się dzisiaj czujesz ?

Gość Monika 2424
tak zrobiłam ją byłam u tego samego lekarza co wtedy najpierw jakieś głupie miny stroił potem coś zaczął gadać aż go opieprzyłam bo nie wytrzymałam , dzisiaj jest już ok choć szczęka mnie strasznie boli nie życzę tego nikomu , na policję jeszcze nie poszłam nie odważyłam się ale chyba pójdę może jutro

Gość lololo/././././././././/.
lol