Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja juz nie moge

Po przewleklym zapaleniu zatok niesamowicie brzydka cera... pomozcie

Polecane posty

Gość Ja juz nie moge

Witam, opis mojej sytuacji będzie dłuższy, dlatego kto jest zainteresowany i może coś doradzić, to bardzo proszę o opinie w tej sprawie. Zaczęło się przed laty, od zwykłego przeziębienia, które przerodziło się w zapalenie zatok, a potem było już tylko gorzej. Nikt mnie nie potrafił wyleczyć i tak się ciągnęło latami - od 2008r. Lekarzy odwiedzonych, badan wykonanych i ciagle tylko antybiotyki (przeważnie tabletki), rzadko zastrzyki, ale one jak były to na jakiś czas przychodzila ulga. Teraz wiem że nigdy porządnie nie zostało to wyleczone . Teraz jestem po 2 operacjach, ostatnia 18 stycznia i ponownie co dziwne jest jakieś zapalenie. Mój organizm bardzo odchorował taką dawkę leków, naświetleń, w koncu miałam problem z paznokciami, (ale już jest znacznie lepiej i to mnie cieszy), pieczenie zgagi. We wrzesniu 2010 roku miałam kuracje kropelkami z grejpfruta żeby oczyścić organizm, w 2011 roku kuracja powtorzona, uwazam ze organizm zostal odgrzybiony jak nie calkiem, to w znacznej czesci, ale co dzieje się z moja twarza to szok. Wiele, wiele, wiele krost, które nie SA ropne, nie są czerwone, tylko takie (aaa feee) wągry czarne, albo „takie robaczki żółto przezroczyste wychodzą, bo nie sposób jest tego nie ruszać. Wygląda to wstrętnie, mam serdecznie dość tego. Nie chce kolejnych tabletek. Masci kiedys miałam, nic nie pomogły, stwerdzono że to trądzik, a ja wiem że to wychodzą jakieś paskudztwa wytracane przez te wszystkie leki. Czy jest ktos, kto mogłby powiedzieć co mogę zastosować, aby to jakos zagasic a nawet zlikwidowac całkowicie.

Gość Ja juz nie moge
Temat niezbyt ciekawy, ale moze znajdzie sie ktos i zechce odpowiedziec?

Zatoki wyleczysz tylko i wyłącznie dietą, bez tego ani rusz. Ja sama miałam chore zatoki i latami biegałam po lekarzach którzy karmili mnie antybiotykami :-o Żaden nie potrafił mi pomóc więc zaczęłam szukać na własną rękę i po długich, długich poszukiwaniach dotarlam jak wyleczyć to paskudztwo i w tej chwili nie mam już problemu z tym paskudztwem, a był czas że już się pogodziłam z myślą ze tak już zostanie do końca mojego życia. Chodziłam ciągle przybita, ten ból doskonale pamiętam nawet teraz, normalnie żyć się nie chciało. A wystarczyło zmienić dietę i włączyć kilka naturalnych lekarstw. Jak chcesz to napisz do mnie chankakafe@ poczta.fm Jutro Ci odpiszę co i jak bo teraz nie mam na tyle czasu.

Te wypryski mogą być reakcją na to że Twoje ciało się oczyszcza.

Gość Ja juz nie moge
odpowiedzialam na adres poczty :) dzieki ze sie odezwalas