250GodzinTak 270 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Wiem, wiem.. cieszy że możemy przed snem jeszcze podziwiać takie dorodne mięsko Popatrzeć można, a marzenia nie kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To jedź do niej i posprzątaj, bo obydwoje jesteście po jednych pieniądzach Nie da się https://www.tiktok.com/@realwendycutie/video/7561515734644329758 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu Szybko leżak wrzucaj bo tracę wzrok i już nie wiem czy dobrze piszę. Auta migrenowa. Albo oslepłam od tego widoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Popatrzeć można, a marzenia nie kosztują No cóż dodać? Się wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Nie da się Dlaczego? Nie masz na bilet, czy boisz się i brak ci odwagi? Obstawiam wszystkie wersje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Szybko leżak wrzucaj bo tracę wzrok i już nie wiem czy dobrze piszę. Auta migrenowa. Albo oslepłam od tego widoku Straszny syf raz nie mogłem pisać z anastazja przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Szybko leżak wrzucaj bo tracę wzrok i już nie wiem czy dobrze piszę. Auta migrenowa. Albo oslepłam od tego widoku Raczej się rozmarzyłaś. Ale facet wart grzechu i można iść z nim nawet do piekła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Straszny syf raz nie mogłem pisać z anastazja przez to No teraz to jadę na głos pół obrazu nie widać muszę kończyć i spać pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No cóż dodać? Się wie Och Yes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No teraz to jadę na głos pół obrazu nie widać muszę kończyć i spać pa Pa Hhttps://www.tiktok.com/@kaliraexx/video/7557320138312256790 Moja cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oj tam czepiasz się.. Nie było Cię tutaj jak tamten post pisałam Potrafię być nieznośny wiem. Nie było, ale jestem, więc akcja rodzi reakcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: No teraz to jadę na głos pół obrazu nie widać muszę kończyć i spać pa Niech Ci się przyśni jakiś kowboj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Trochę mocniejsze ruchy bioderek i biere tu i teraz chyba bylo pite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu Gdyby nie zapiekanki dumbo by wyglądała tak jak chce ahh ten okrutny świat że wymyślił coś tak pysznego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 2 godziny temu Ciąg dalszy kafe nastąpi wkrótce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu Trzeba się stąd zmywac do niczego to nie prowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach