Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloszka

dziś jest straszny dzień

Polecane posty

Gość kaloszka
oki, wybaczam ;)

Gość Z tym trzeba się pogodzić. Ja
Nie mam zamiaru nigdzie kandydować, może nie jestem taki jak większość, ale ja po prostu chcę działać, starać się pomagać ludziom. Władza jest dla tych, którzy potrafią swoje idee schować w kieszeń na rzecz stanowiska. Z resztą jeśli kobieta kochałaby mnie za władzę, a bez władzy nie to nie byłaby prawdziwa miłość do mnie, a do mojej pozycji i to wszystko.

Gość sipppsi
no i trzymaj sie tej nadziei i nie trac jej :) a socjopatię wybij sobie z głowy! nie pasuje do polityka. a poza tym to proboj dalej zagadywac. moze powinienies jakies inne typy wybierac? moze po prostu uderzales do niewlasciwych? powodzenia :)

Gość kaloszka
Moim zdaniem wygląd dla kobiet ma drugorzędne znaczenie, więc wyglądem się nie przejmuj. Kaloszka - :)

Socjopatia do polityki pasuje, w polityce by osiągnąć sukces często należy posłużyć się manipulacją, socjopaci to potrafią. Ja w sumie na manipulacji się trochę znam, szkolenia sprzedażowe itp, ale nikt nigdy nie będzie sobie tak dobrze radził z tym, jak socjopata. A nadziei się trzymam, staram się, ale często sobie myślę, że za brzydko jestem żeby dziewczynę mieć. Inie mam tzw "charakteru kobiecych marzeń".

Gość sipppsi
zgadzam sie. dla wiekszosci kobiet wyglad nie ma wielkiego znaczenia. ale moze byc tez tak, ze to Ty oceniasz siebie zbyt krytycznie. Znałam przystojnych facetów, którzy uważali, że sa paszczurami. kobiety zazwyczaj nie lubią lalusiowatych facetów. lubią to coś w mezczyznie. to koze byc wszystko. nawet blizna na pol policzka, albo krzywy nos.

Dla większości kobiet jakie spotykałem wygląd miał ogromne znaczenie, ja lalusiowaty nie jestem, staram się o siebie dbać, nie śmierdzę ani nic z tych rzeczy :), po prostu jestem bardzo mało atrakcyjny, mam masę znamion itp, nawet się wstydzę pisać o tym.

Gość sipppsi
o ludy, amoj maz tez ma mase znamion, mase dziwnych pieprzykow, o dziwnym ksztalcie i wygladzie itd. i co? jest dla mnie mega seksowny :P wiekszocs kobiet nie tak latwo odstraszyc wygladem. uwierz mi. normalna, fajna dziewczyna na pewno Cie kiedys pokocha :) a moge spytac ile masz lat?

Gość sipppsi
a poza tym mowi mi do teraz ze jest brzydki! a ja dostrzegam w nim piekne oczy, usta itd. Kobiety w większości patrzą na szczegóły. Facetowi podoba się całokształt ;) kobiety znajdą sobie jedną dwie rzeczy w facecie i wpatrują się w to jak w obrazek. Nawet w największym brzydalu! Spójrz na ulicy ile jest takich par. Ona śliczna, on niby brzydal. Myślisz, że jej ktos placi za to ze z nim jest? Nie!!! kocha go.

Gość sipppsi
ok, ja musze spadac. powodzenia Wam zycze :) uszka do góry! :)