Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

schudłem 10 kg (daje foto)

Polecane posty

Gość tak zapytam
to jestesmy anonimowi, powiedz jak to jest ze sterydami, fajka normalniestaje. podobno wory ma sie mniejsze .

Gość do supermen123
Moim skromnym zdaniem, nie powinienes juz ani wiecej chudnac ani bardziej pakowac, ale starac sie utrzymac taka sylwetke jaka masz obecnie. widac ze cwiczysz i dbasz o siebie, ale jednoczesnie nie jestes jeszcze "przegiety". Ale jak schudniesz jeszcze i przypakujesz, to bedziesz wygladal jak karykatura samego siebie. Zreszta, kobiety tez nie przepadaja za takimi, co to 2/3 zycia spedzaja na rzezbieniu sylwetki. Jest dobrze jak jest.

Gość Pierdzoszka
O widzę, że na Winstrolu jechałeś mój chłopak też to brał i podobne efekty

Gość glupia pindo :D
rrrrrrrrrrrrrrrrr jebac jaki z ciebie popierdoleniec dawaj swoje foto popatrzymy na ideal ,bo jak twoja uroda = inteligencji to tylko wspolczuc

4 lata cwicze, sterydy dopiero bedą. Jak dojde do 81 kg (zejdzie sie to zapewne z końcem zimy) to zarzuce coś, bo 81 kg to śmiech na sali, ja musze byc cięższy i szerszy:) ale nie tłusty

Gość tak zapytam
jakie steryde brałes???

dodam też że na focie po lewej nie cwiczyłem (znaczy sie cwiczylem wczesniej, ale miałem przerwe 3 miesięćzną , wiec sporo zleciało) dlatego moze wydawać sie że postęp duży. To jest tzw pamieć miesniowa, miesnie mialem, tylko że opadnięte (kontuzja). Zawsze po przerwach wraca sie do formy w około 2 miesiace

Gość JA WIDZE ZEEEE
wczsniej wygladałes lepiej :D

Gość tak zapytam
co brałes mozna wiedziec ???

nie jestem żadnym gejem, po prostu napisałem , że tak bo nie chce mi sie walczyć na słowa z dziećmi

Gość tak zapytam
napiszesz co brałes jaki sterydzik ?

Gość Niceziom
Ile konkretnie biegałeś? Po za białkiem brałeś jakies fat burnery? Niezła rzeźba.

Gość tak zapytam
Yourwalentineeeeeeeeee ty gruba kurwo

macie racje, na pierwszej fotce jest lepiej. Od jutra koniec diety i biegania. Od jutra mcdonald

Gość nie wiem, ze mnie nie poslucha
nie posluchasz, ale i taka napisze: NIC NIE ZMIANIAJ, NIE CHUDNIJ! TERAZ JEST IDEALNIE! ;)

Gość tak zapytam
omg dajcie zpokoj z tymi podszywami bo rzygac sie chce .... odpisz co brales jaki steryd ... albo daj znac ze nie odpowiesz to nie bede zamulał non stop tym samym pytaniem

brałem clenbuterol (jest to środek dopingujący, ale nie steryd bo nie buduje żadnych miesni), zahamowało mi głód totalnie, biegalem po 30-40 min 2 razy dziennie, czyli wychodzilo ponad godzina biegania, z tym że ja w piłke gram w ''niższej lidze'' >>> superszybki dynamiczny skrzydłowy, wiec kondycje mam dobrą (mimo wagi sporej) (teraz przerwa zimowa wiec chudne - bieganie zamiast pilki) PS. gram w A klasie

Gość Niceziom
A klasa... Łatwo o kontuzje heheh. Same kosy :) Aż dziwne że same białko Ci starczyło i nie spaliłeś mięśni przy takim intense

zal zal zal siedza kurwa wiejskie kołki 24H na kafe i szukaja sobie ofiary ..... spadam bo nie lubie byc w gronie pustaków TANCZYC KURWA WIEJSKIE KOŁKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wdafvsd
co nie zmienia faktu ze jestes potężna kobieta, lubisz dobrze wipierdolic ze swego koryta jak to kazda swinia twojej wagi. jak przejdziesz na diete i przestaniesz zrec to pewnie padna z trzy rzeźnie i jedna ubojnia.