Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jest dla was gorna granic

kupienie nowych okularow: oprawki allegro, szkla u optyka

Polecane posty

Gość gość
jak zalezy ci na tym, żeby troche obciac koszt a jednoczesnie kupic okulary „na żywo” (to jednak troche inna bajka niż kupowanie tak waznej rzeczy jak oprawki przez net) to polecam salony optyczne sieciowe, które maja troche tansze okulary takie same jak w mniejszych optykach. Osobiście kupowalam w fielmannie i mam bardzo fajne okulary w nieprzesadzonej cenie

Gość gość
Ja tam wszystko zamówiłam w salonie Wrzos bo jak sobie policzyłam to taniej wyszło kupić w jednym sklepie niż rozbijać się na kilka sprzedawców i w sumie przepłacić...

Gość gość
Polecam z mojego doświadczenia teraz na lato soczewki solar.Reagują na zmianę natężenia promieniowania ultrafioletowego. W pomieszczeniach i po zmierzchu są przejrzyste, po wyjściu na zewnątrz zaciemniają się dając komfort okularów przeciwsłonecznych. Dla mnie to mega wygoda.

Gość gość
I to jest prawda, ponieważ soczewki fotochromowe to naprawde super sprawa. Sama sie teraz na takie zdecydowałam. DO tego jeszcze fajna sprawa bo na lato sa mega wygodne.

Gość gość
Sporo opraw i szkieł w przystępnych cenach ma Świat Okularów ( www.swiatokularow.com ). Ktoś może też u nich kupuje w Krakowie? Udało mi się dobrać bardzo fajne, delikatne oprawki za nieduże pieniądze u nich ostatnio. A oprawki są markowe, nie jest to jakaś tania chińszczyzna, więc mam nadzieję, że długo mi posłużą. W każdym razie same okulary wyglądają bardzo efektownie, świetnie mi pasują do rysów twarzy.

Gość gość
Na allegro nigdy nie kupowałam, ale za to na galeriawidzenia com często robię zakupy :) Sprzedają generalnie super jakości okulary i nie tylko w dobrych cenach :)

Gość gość
Jeśli o okulary dziecięce chodzi to w Łodzi dobry optyk jest przy Próchnika http://okooko.com.pl/ bardzo fajny salon, spory wybór dobrych, kolorowych oprawek.

Gość gość
Piszecie o Optyku Koczorowski to mam dobrą wiadomość , bo teraz oprawki okularowe z rabatem 50%. I taka promocja własnie bardzo sie opłaca.

Gość gość
Jakoś w tamtym miesiącu kupowałem okulary od Scorpion Eyewear, dokładnie model Tonny i noszą się super. Ich produkty można sprawdzić online na stronie www.e-glasses.pl . Opisy i zdjęcia są całkiem dobrze zrobione, widać dokładnie jak konkretny wzór wygląda. Mam w planie zamówić na lato też w opcji Tonny okulary przeciwsłoneczne od nich bo mają ciekawe, oryginalne stylizacje, zupełnie inne niż w większości optyków na wystawkach.

Gość gość
Ja okulary kupowałem z galeriawidzenia com. Jestem bardzo zadowolony-mają bardzo ciekawą ofertę i myslę że znajdziesz coś dla siebie ;)

Gość gość
Bardzo duży wybór okularów ma firma Scorpion, na stronie www.e-glasses.pl można przejrzeć sporo modeli. Ja się zdecydowałem na ich przeciwsłoneczne i choć pogoda nie rozpieszcza to już parę razy założyłem choćby na wycieczkę rowerową i sprawdziły się super. Idealne zaciemnienie, wygodna zakładki, nic mnie nie obtarło podczas 3 godzinnej przejażdżki.

Gość gość
Polecam coś z czego sama jestem bardzo zadowolona i Wy też bedziecie - polecam szkła Szajna. Popytajcie sobie w Waszym salonie optycznym.

Gość gość
Dobre zdanie mam o salonie Eurooptyka – eurooptyka.pl. Zawsze jak u nich jestem to na ekspozycji ciekawych oprawek nie brakuje, dużo modnych, aktualnych wzorów a nie jakiś przestarzałych kolekcji.

Gość gość
Bardzo fajne oprawki sprzedają w Oko Design, jest to coś odświeżającego dla tej oferty w większych sieciowych salonach gdzie człowiek ma wrażenie że ciągle ogląda te same wzory mniej więcej. Tutaj mają dużo niszowych marek, trudniej dostępnych w optykach. Oferta jest do przejrzenia u nich na stronie http://oko-design.com ale najlepiej przejść się do nich na Krowoderską bo i tak zawsze oprawkę trzeba założyć żeby było wiadomo czy jest okej, czy niekoniecznie :)