Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jest dla was gorna granic

kupienie nowych okularow: oprawki allegro, szkla u optyka

Polecane posty

czy kupowalyscie oprawki na allegro? mysle czy nie zaryzykowac, bo takie same jakie ja chce kosztuja w salonach srednio 500 zl a na all razem z przesylka wyniesie mnie to ponizej 100.

porozmawiajce ze mna!

W życiu nie kupiłabym oprawek na allegro. Przecież mogą nie pasować, cisnąć, albo coś jeszcze :o

I to niemożliwe żeby te same oprawki nieużywane były aż tyle tańsze :) mogą co najwyzej tak samo wyglądać...

no dobra, nie ma na nich logo siluette, ktore podbija cene 10x :O ale patrze na wymiary, oprawki patentki wiec i tak bez oprawy wiec specjalnie mierzyc nie trzeba, ale patrze na wymiary i sa praktycznie takie same jak moje ktore mam w tym momencie, szlif szkla to wiadomo optyk zalatwi. naprawde mam nie kupowac i isc zaplacic za wszystko prawie 1000 zl w normalnym salonie?

Nie wiem, ja bym nie kupiła. Zawsze zanim wybiorę przymierzam około 50 oprawek i tylko kilka pasuje, pomijając to czy mi sie podobają.

ale z patentkami ktore sa bez oprawy nei ma takiego problemu z wybieraniem jak przy oprawach gdzie masz oprawy

Ale i tak mogą mieć nieodpowiednie te...............nie wiem jak to nazwać :p zauszniki może :) mogą być za krótkie na przykład, albo za długie.

to mozna wymierzyc, wymiary sa podane\ kurwa, pierdole to, bede w starych okularach chodzic 😠

zreszta zapytam czy tych co mam nie da sie reaktywowac, ani polamane nie sa, wydaje mi sie ze jeszcze wytrrzymaja sporo, chociaz maja juz kilka lat.

szkla juz wiem gdzie bede wstawiala, wlasnie o to chodzi ze same szkla mnie beda cos okolo 200 zl kosztowaly. tyle to pracodawca mi odda, bo mam papierek, a sama nie chcialabym musiec placic niewiadomo ile za same oprawki. po pierwsze ze nie chce tyle wydawac, nie nosze na co dzien wiec nie musza byc super-hiper zajebiste, a po drugie ze wiem, jaka jest cena rzeczywista opraw. szlag mnie trafia ze marzy jest ponad 1000% 😠 rozumiem ze sklep tez chce zarobic, ale kurwa bez przesady :O i tak jeszcze musze po recepte isc bo chce inne szkla troche.

Nie, nigdy nie kupowalam i nigdy nie kupilabym opraw przez internet. Przeciez oprawa musi pasowac do ksztaltu twarzy a nawet poszczegolne oprawki z tego samego modelu moga sie roznic minimalnie mieszy soba rozstawem noskow itd. Roznice maga byc minimalne, ale na tyle duze w praktyce, ze jedna beda ci spadac a drugie nie, jedne beda uwierac, a drugie beda za luzne. Zdecydowalabym sie na tylko jesli jest mozliwosc zwrotu.

i tak jestem brzydka wiec okulary mi ani urody nie poprawia ani nie zepsuja :O

Gość nnkkknkk
ja kupilam z allegro u babki co ma zaklad optyczny. kupilam szkla+oparwki i wszystko bylo ok. dalam 3 razy mniej niz u optyka w mojej miejscowosci.

Gość gość
Nieeee, raczej bym się nie odważyła kupić oprawek na allegro, może i tańsze, ale nie założyłabym nicze4go, w czym nie wiem, jak wyglądam.

Gość gość
Ja zawsze kupuję oprawki u Fielmanna, mają ciekawe kolekcje, a ja mam okrągła buzię, więc nie wszystkie mi pasują. Co prawda nie należą do najtańszych, ale ma się długą gwarancję. W ostatnich chodziłam chyba 3 lata i gdyby nie to, że mi się znudziły, to pewnie dalej bym w nich śmigała.

Gość nosleep27
odkąd noszę okulary zawsze wszystko kupię http://okulary.szkla.com tylko u nich ;) maja konkurencyjne ceny no i Bezpłatna wymiana w ciągu 30 dni Darmowa wysyłka od 200 zł Etui oraz mikrofibra GRATIS! Gwarancja jakośc**producenta

Gość zuzannaanna
Na allegro nie kupowałam nigdy oprawek i nie mam zamiaru. Jak już chcesz kupić oprawki to zajrzyj tutaj http://kodano.pl/oprawki_1zl.html teraz mają promocję i można kupić wybrane oprawki za złotówkę. Ja noszę się z zamiarem zamówienia dwóch par.

Gość gość
To musze przyznac ze rzeczywiscie tutaj cena jest bardzo atrakcyjna i spokojnie własnie mozna sobie za nieduża kwote zrobić bardzo fajne i modne okulary.

Gość Robb_starkt
Super lekkie okulary udało mi się kupić przez portal www.trendyokulary.pl . Koronkowa robota, okulary leżą jak ulał.

Gość gość
Modne okulary Gucci za 100 zł udało mi się upolować jakiś czas temu na profilu Dobre Repliki -www.facebook.com/pages/Dobre-Replikipl/772442786125964. Jest tutaj z czego wybierać, dużo modnych, designerskich gadżetów dla niej i dla niego.

Gość gość
Na pewno kiedy szukacie takich rozwiązań to warto odwiedzic ta stronke http://www.szajna.pl/ Naprawde znajdziecie na pewno idealne dla siebie, ale radze zwrócic uwagę na szkła okularowe LED Control.

Gość gość
Jak juz bedziecie u optyka to koniecznie musicie wspomnieć mu o takich szkłach http://www.ledcontrol.pl/ Zdecydowanie teraz najczęsciej wybierane własnie szkła jesli chodzi o komfort widzenia i nie męczenia sie wzroku.

Gość gość
W sumie to powinno tak byc, ze idziesz do dobrego salonu i ze tam dobrze dobiora oprawki.Masz przynajmniej pewność ze nie stracisz pieniędzy i oprawki dodadzą urody

Gość gość
A czy byliście na tej stronce http://www.ledcontrol.pl/ Warto na pewno zwrócic uwagę na soczewki LED Control. które to mają podwyższoną wytrzymałość na zarysowania (2x wyższa niż dla standardowych produktów).

Gość gość
Nie polecam kupowania oprawek gdzie indziej i szkieł gdzie indziej… to może nie pasowac albo jak nie przymierzysz oprawek to mogą ci do twarzy nie pasowac albo cisnac itd. kupuje w sprawdzonym salonie soczewki (kiedyś okulary też tam kupowałam) w Opticonie. Warto mieć taki swój porządny salon u siebie w mieście. Nie ma co sobie psuć oczy kiepskimi okularami.