Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak_to_jest?

Czy facet czuje.pozna że kobieta ma ORGAZM?

Polecane posty

Gość milkla16
mój facet nie czuje, zastanawia sie czy to juz.. albo sie zapyta w trakcie i wszystko na nic,

kobiety to dobre aktoreczki, jedna udaje mniej druga więcej, ja tam pare razy udawałam orgazm hmm-kwestia partnera chyba

Gość mariner
Moge smialo twierdzic ze kobity pod wzgledem orgazmu sa szalenie zroznicowane. Sa takie ze dostaja spazmow i utrate swiadomosci i sa takie ze bzykaja sie a w glowie maja juz plan co zrobia na obiad To samo dotyczy spazmow pochwy.U jednych sa takie ze zaciskaja sie na czlonku i pulsuja a u innych NIC nie czuc.(!) bo tylko ona czuje ze cos jej pyka w brzuchu. Inne zas tylko w czasie oralu dostaja spazmow co im nicuje brzuch Nie ma jednym slowem regol. Odwolam sie wiec do autorytetu pani prof Wislockiej ktora twierdzi ze kobiety wszystkie winny trenowac miesnie Kegla ,CODZIENNIE! Ponoc zapobiega to roznym chrobom ukladu plciowego poniewaz silnie doprowadza do ukrwienia narzadow plciowychCodzienne doprowadzenie porcji tlenu i materialu odzywczego sprzyja lepszej pracy i odczuwaniu przyjemnosci plynacej z ruchow frykcyjnych pracia

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
dark_side ja jednak uwazam ,ze cos nie tak z twoja teoria. Miesnie odbytu tez zaciskaja sie podczas cwiczen kegla , wiec moga podczas orgzmu . Nadal uwazam ,ze wycwiczone mienie kegla to nie to samo co orgazm .Ale jak ktos potrafi udawac , a partner jest zielony to moze uwierzyc.

Gość mariner
U faceta w czasie orgazmu nastepuje skurcz prostaty a u kobiety pochwy. Wycwiczone miesnie Kegla ulatwiaja dochopdzenie do orgazmu poprzez lepsze odczuwanie ruchow frykcyjnych a rowniez intensyfikuja pozniejsze skurcze ,przez co orgazm jest intensywniej odzczuwalny przez kobiete ijej partnera. W ogole znalazlem informacje ze regularne cwiczenie miesni Kegla przez kobiete pobudza ja seksualnie i nastraja do czestrzego seksu wiec tzw kobiety ozieble powinny c2wiczyc mesnie Kegla w celu poprawienia w sposb naturalny swego libido jesli chca z partnerem zazywac przyjemnosci plynacej z seksu.

przy intensywnym orgazmie niektóre kobiety mają tak jakby wewnętrzny wytrysk silne wyplucie duzej ilosci śluzu. Facet moze poczuc wtedy ciepło :)

Gość mariner
KTOS MI POKAzYWAL W NECIE FILMIK GDZIE KOBIETA po samozaspokojeniu sie STRZELA tym sluzem na odleglosc ok 2 m taki intensywny ma orgazm !:) Rzeczywiscie robilo wrazenie! ,ale ja mysle ze to indywidualny przypadek i nie powinien wpedzac w kompleksy.:) Generalnie to fajne uczucie jak czujesz na penisie zaciskajaca sie pochwe.Moze doprowadzic do szczytowaniea jednoczesnego z partnerka. Wycwiczone prostytutki z Nepalu potrafia faceta doprowadzic do rgazmu tylko zaciskajac pochwe na jego penisie sterowanymi swiadomie skurczami. Nazywa sie to "Singapore kiss".ALE JEST TO WYZSZA SZKOLA JAZDY :) i nie kazdej kobitce sie chce cwiczyc takie sztuczki bo kobieta z natury leniwa jest :)

Gość rfhu
też jestem ciekawa po czym facet poznaje, czy czuje jak pochwa się zaciska podczas orgazmu skurczow?

Gość Oj czuje, czuje....
Najpierw uznanie dla autorki za to, że podkreśliła ORGAZM. To naprawdę duża sprawa. Jeżeli facet nie jest w stanie rozpoznać tego, czy doprowadził partnerkę do orgazmu, to lepiej niech się za to nie zabiera. Poza tym, jak ktoś w czasie stosunku poświęca czas na obserwację, to też niewiele jest wart, jako kochanek. Musi być spontan, bo inaczej to tylko namiastka seksu. Niewiele partnerek miałem, ale i tak mogę stwierdzić, że co kobieta, to inne reakcje. A więc to trzeba postrzegać, jak gdyby pozazmysłowo. Może być i głośno, może być i bardzo cicho - może być i przyciąganie partnera w tym momencie do siebie - może być wręcz odwrotnie - to znaczy - odpychanie, spychanie, bo wszystko na przykład łaskocze. A czy pulsowanie można wyczuć? - kutasem - wątpię. Palcem - owszem. A jak masz chęć i okazję popatrzeć, to widać, jak pulsuje też może nie sam odbyt, ale ta "półka na jajka" między cipką a odbytem. Ale jeszcze raz powtarzam - celowe obserwacje są niewskazane; i ja na przykład - a moja partnerka ma zawsze orgazmy wielokrotne - muszę wiedzieć kiedy jest ten moment. Muszę na chwilę przestać, żeby za chwilę delikatnie na początku zacząć doprowadzać do następnego i do następnego. I nie zastanawiam się póżniej nad tym - czy było - kiedy widzę, że partnerka na kilkanaście minut po prostu zasypia.

nnnnbbbbuuuuubbbb ta teoria nie jest moja, a ćwiczenie mięśni kegla (kiedy w pochwie nie ma nic) to nie to samo co zaciskanie mięśni na członku. Miewasz orgazmy? Jeśli tak to podczas tegoż przyłóż sobie palec do odbytu, potem zrób to samo ćwicząc mięśnie, zauważysz znaczną różnicę. Również jestem zdania, że niedoświadczonego kochanka łatwo nabrać. Tylko tak jak pisałam, to jest głupie i szkodzi nam, kobietom:) fał, ma racje są kobiety które podczas orgazmu mają wytrysk, to jest niezaprzeczalnym dowodem na to,że kobieta właśnie go przeżywa. Taki mokry orgazm to jest pewnego rodzaju "sztuka" i świadomość swojego ciała, długoletnia praktyka, ale doznania nieziemskie;)

Gość mariner
A ja jezdem taki dobry ze rzadna kobieta nie wie czy mialem orgazm czy nie. I najbardziei bawi mnie to ze siem czesto mnie o to pytajom. Gdy jezd jusz po wszystkim.

Gość nnnnbbbbuuuuubbbb
,,Taki mokry orgazm to jest pewnego rodzaju "sztuka" i świadomość swojego ciała, długoletnia praktyka, ale doznania nieziemskie,, widzisz dark_side, moze i dlugoletnia praktyka , ja natomiast tego doswiadczylam niedlugo po tym jak rozpoczelam wspolzycie .Moze ktos wierzyc lub nie , ale tak bylo :-) Ale teraz mam chyba skurczowe , nie skupiam sie na tym .Nie wiem , moze sprobuje z tym testem , jak bedzie mi sie chcialo , bo szkoda w takiej chwili myslec o przylozeniu palca ;-)

Gość mariner
no ja bym bardzo chcial zeby mi jakas szczelila takim sluzem prosto do buzi

Gość madra kamila I
Pytalam sie brata i chlopaka: nie czuje tego facet

Gratuluję, mnie to zajęło kilka lat. Zawsze podczas orgazmu byłam mokra, ale nie porównywalnie mniej to tego jak jestem teraz, Jedną wadą jest to, że muszę zabezpieczać łóżko przed zalaniem(jeśli akurat akcja toczy się tam) ;)

Gość ananiewyzyta
a to obaj cię posuwali ???

Gość madra kamila I
No, tak wyszło hihi. A zresztą jestem bardzo tolerancyjna i otwarta.

Gość ananiewyzyta
to gratuluję, jesteś jeszcze większa sucz niż ja

Po to drogi SMu żeby potem kobieta nie stroniła od łóżkowych igraszek. Należy w porę rozpoznać nieprawidłowość i zwalczyć w zarodku.

Gość d_ s prawie z łóżka(suchego)
Powinna, inaczej klapa:P

Gość d_ s prawie z łóżka(suchego)
Nie, widocznie spać mi się chciało, nie pić. Już sama nie wiem...:( dobranoc

Gość mariner
cytat z wczesniejszej wypowiedzi ...Jeżeli facet nie jest w stanie rozpoznać tego, czy doprowadził partnerkę do orgazmu, to lepiej niech się za to nie zabiera... FALSZ!!! Sa kobiety co same nie odczuwaja swego orgazmowego skurczu. w ogole Tak juz maja ! i po czym facet ma poznac ? jak nic nie czuje ? po tym ze ona mu mowi-dosc! juz nie moge sie dalej bzykac bo mnie obcierasz ! Taka uroda ich orgazmu.CZuja ze im jest dobrze ale skurczy pochwy nie odczuwaja a jesli to cos jakby laskotanie lub maly pradzik elektryczne je kopal :)

Gość do mariner
Człowieku schowaj się ze swoimi wymysłami. W każdym temacie piszesz bzdury. Jak nie było skurczu to znaczy, że kobiecie było może bardzo dobrze, ale orgazm to jeszcze nie był.

Gość mariner
alez ty jestes emocjonalnie nadpobudliwa:) To ty piszesz bzdury i malo wiesz ,malo sie interesujesz podstwowymi sprawami. o ktorych powinnas wiedziec konczac podstwowke!Swiat to nie ty i twoj pepek ! :) Ja ze swoimi partnerkami zawsze rozmawiam po bzykanku i slucham co maja mi do powiedzenia i wiem ze sa takie ze skurczy nie maja a orgazm ich sprowadza sie do tego ze czuja sie fajnie i zalewa je rozleniwienie i nic im sie nie chce tak jest im dobrze .Po tym poznaja ze maja orgazm .Samozaspokajanie tez nic innego nie wywoluje .Nigdy inaczej nie przezywaly orgazmu i nowosci wcale je nie wprawialy w jakies nowe reakcje. Kazdy lekarz ci topowie a jesli mi nie wirzysz to popytaj swego ginekologa . Intensywnosc owych skurczy pochwy moze, lecz nie musi byc tak intensywna ze facet je czuje.Moze w ogole ich nie odczuwac !!! To ze ty masz skurcze wcale nie oznacza ze twoja sasiadka je ma :)