Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze zona jeszcze meza

co najbardziej boli faceta?

Polecane posty

piszcie prosze ,faceci i babeczki zostawil mnie dran,ale chce by choc troche poczul co stracil

Gość hjjjkkll
jądra zdecydowanie

hjjjkkll jądra zdecydowanie To samo chciałem napisać :) Solidny kopniak :P

Faceta najbardziej boli jak sie mu powie, ze: -jest cienki w lozku -ma malego -jest gorszy niz eks -jest malo meski ...nie musisz mu wywalac wszystkich. Jedno z wymienionych wystarczy zeby mu bylo dlugo smutno.....

Gość jak laske mozna w bardzo
latwy sposob zranic zadziwiajace :D a faceta nic nie wzruszy bo pewnie ma juz nowa :D

do rekoczynow nie zamierzam sie posowac:) myslalam raczej o sferze psychicznej ale tak szczerze to jak bym go grzmotnela w te jaja napewno by mi ulzylo:)

no ma nowa,ma,tylko tam chyba kiepsko skoro do mnie codziennie wydzwania w zasadzie nie wiem czy lepiej udawac przemila,obojetna czy wredna su.e? tak naprawde to wcale nie chcialabym go ogladac ale musze bo dzieci:(

znajomi wiedza,ze cienki w lozku-bo nagralam te ich nieudane igraszki ale mi chodzi o to,zeby on poczul takie cos co go zaboli do kosci

plote 5/10 ma racie ja bym powiedzial jeszcze to przy jego znajomych Jak facet ogarnięty, to obróci to w żart i jeszcze powie coś w stylu, że on orgazmów nie udawał, a jeśli ty tak, to twoja strata....

Jeśli ma nową kobietę i nadal do Ciebie "uderza", to najbardziej go zaboli, jak troszkę go pozwodzisz, a później jego nowej partnerce pokażesz jego interesujące smsy do Ciebie... Ty będziesz miała swoją zemstę, a tamta go w jajca kopnie :P

Ja bym powiedziala inaczej. Nie zaboli tylko takiego na odpowiednim poziomie. Bo jezeli kobieta posluguje sie tego typu srodkami w celu zdyskredytowania drugiej osoby, to znaczy tylko tyle, ze nie nalezy owej kobiety traktowac powaznie, a co za tym idzie, zadnej z jej wypowiedzi rowniez...

ona mnie oskarza ,ze ja ja przesladuje-dzwonie po nocach,i takie tam pierdoly,wiec nie chce z nia miec nic wspolnego szczerze to nigdy do niej nie napisalam ani nie zadzwonilam ani nawet nie naplulam w twarz,bo wiem,ze to by zadzialalo odwrotnie-on by stal sie obronca ona takie rzeczy mu gada,zeby mnie jakos oczernic a poza tym to im sie i tak nie uklada bo on sam mieszka a ona wciaz ze swoim bylym partnerem

ja bym chciala mu dopiec ale tak zupelnie prywatnie i miedzy nami tylko,zebym widziala jak mu w piety poszlo

Gość Wiedźmak Plugawiec
To na chuj podpisywałaś z nim umowę małżeńską ? Jeszcze połowę gratów musisz mu oddać.

A do Autorki: jesli cos takiego w ogole przyszlo ci do glowy, to znaczy, ze moje rady sa bezcelowe. Ale jednak powiem, ze jezeli chcesz zachowac klase, to daruj sobie takie zabawy. Tyle ze zachowac mozna tylko cos, co sie posiada...

Gość Wiedźmak Plugawiec
Jak nie masz do tego talentu, to takie pytanie tutaj Ci nie pomoże. Takie rzeczy wychodzą spontanicznie, bez zamawiania u copywriterów

plote 5/10 chyba zle mnie zrozumialas nie chce psuc mu zycia,i nic mnie nie obchodzi ta druga chodzi mi oto,czy bardziej zaboli go to jak bede falszywie/nie ukrywam/do bolu mila,obojetna,czy pokaze,ze mam kogos

Jezeli on ma juz kogos innego, to nic go nie bedzie obchodzic twoje zdanie i piszac do niego tylko sie osmieszysz. On ma swoje zycie i pewnie guzik go obchodzi co tobie lezy na sercu. Na pewno go to nie zaboli a co najwyzej moze go rozbawic.

mm..dalej sie nie rozumiemy on mial romans,jak sie wydalo wszystko pieprzlo teraz probuje delikatnie podbijac do mnie spowrotem jak go ugodzic ,tak celnie,zeby choc przez chwile poczul to co ja bylismy malzenstwem15 lat,mamy dzieci,i glupie gierki typu pisanie mi nie wglowie,zreszta piszemy normalnie i dzwonimy do siebie bo opiekujemy sie wspolnie dziecmi

no wiec macie ze soba dzieci, a ty w ramach porozumienia z ojcem swoich dzieci , poszukujesz porady w temacie, jak mu dowalic???....Nie odpowiadaj, ja juz spadam. Rece mi opadly i daje rady ich utrzymac przy klawiaturze.....

a kto ci powiedzial,ze ja chce porozumienia? ja chce mu dopiec i tyle proste

porozumiewamy sie w sprawach dzieci,ale wsprawie miedzy nami to jemu sie zachcialo porozumienia ja jedynie chce choc troche zemsty

Gość 19943006
Chyba najbardziej go zaboli jeśli olejesz go .. męska duma .. słyszałas coś o tym?

slyszalam,do tego zamierzam sie odwolac tez uwazam,ze zwyczajne olanie go,podziala najlepiej w zasadzie to olewam go od kiedy sie dowiedzialam o jego drugim ja,i mysle ze dlatego nie jest z nia to chyba najmniej chamska i najskuteczniesza metoda

olej go, szkoda nerwów. Większość facetów boli obojętność. Żyj tak, żeby było po Tobie widać jaką ulga jest pozbycie się go z Twojego życia. On się o tym dowie od życzliwych znajomych i to go zaboli najbardziej, a Tobie nerwów nie zszarga. ;)

Gość kopczytk565
uderzenie w jądra boli najbardziej

Gość kopczytk565
Nerwy z jąder dochodzą az do brzucha wiec uderzenie w to miejsce powoduje nie tylko ból jąder , ale takze bół w okolicach brzucha.

Gość velvet@wp.pl
Dziewczyny! Jeśli facet kocha, to nie ma ch..a we wsi. NIe piszę tego, bo jestem ze wsi i nie mam zadnego z tym problemu. Wszystkich menów ze wsi przepraszam, o ile uraziłem. Panie kochane!!! Pomyślcie czasami, e nie macie antidotum na wszystkie dolegliwości i, że to Wy macie największy wkład w złe zrozumienie siebie, przez... chłopców? Pozdrawiam :)