Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoczka b w

biała otoczka wokół pieprzyka

Polecane posty

Gość otoczka b w

mam taką białą otoczkę wokół pieprzyka, mam ją od dłuższego czasu i teraz znajoma mi powiedziała, że to może być coś groźnego, strasznie się teraz boję, będę o 10 dzwonić do jakiegoś dermatologa ale wiem, że jak ma miejsce to przyjmie mnie dopiero w czwartek i boję się teraz, nie wiedziałam, że takie coś może oznaczać coś groźnego, czy to może znaczyć, że mam raka? co to może być? płakać mi się chce :(

Gość otoczka b w
oby mnie ta dermatolog przyjęła w tym tygodniu bo osiwieję z nerwów, czy ktoś z was miał coś podobnego albo zna kogoś? wiem, że każdy człowiek to inny przypadek ale bardzo się boję i nie wiem już co myśleć

jesli cokolwiek sie dzieje z pieprzykami nalezy to badac taka biala otoczke mial moj brat (pozniej juz na 2ch pieprzykach). co jakis czas bada to u dermatologa ale to nie jest nic groznego (w jego rpzypadku) - musi tylko chronic przed sloncem i obserwowac poczytaj sobei wiecej http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&biw=1323&bih=626&source=hp&q=bia%C5%82a%20otoczka%20wok%C3%B3%C5%82%20pieprza&pbx=1&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=810af7fa0ad0718&pf=p&pdl=500

Gość otoczka b w
proszę o jakąś wypowiedź :(

to usun sobie spacje, albo wpisz w goolge swoj problem z reszta przestan panikowac

Gość Halo,to ja...
Mój syn-nastolatek miał białą otoczkę wokół pieprzyka. Dermatolog obejrzał i znalazł jeszcze- gdzie indziej -kilka bladych plamek. Stwierdził, że to rodzaj grzybicy o wdzięcznej nazwie łupież pstry... Tak,że dawaj do dermatologa i nie martw się na zapas! :D

Gość juleczka145
Możesz też skonsultować to najpierw u lekarza rodzinnego. Już tam się czegoś dowiesz. Ja zawsze tak robię, jeśli wizytę u specjalisty mam później.