Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiuliniaczka

chlopak chce sie spotkac

Polecane posty

Gość misiuliniaczka

Sluchajcie, poznalam chlopaka, tak sie sklada, ze ma moj numer telefonu, wstawial mi okna w domu;p i zadzwonil do mnie z zapytaniem czy wyskoczymy na kawe. Na razie splawilam go tym, ze nie ma mnie w miescie ( bo nie ma). On ma znow zadzwonic. Nie podoba mi sie w ogole, z wygladu nic a nic mi sie w nim nie podoba, z charakteru jest wesoly, ale bardzo taki nie wiem jak to nazwac;p gada cos w stylu"Wyszlem poszłem, najeba**** sie i z tym sie pobilem i z tamtym. I teraz nie wiem co mu powiedziec. Na zwykla kawe moglabym z nim isc jednorazowo. Ale nie chce nic wiecej. Nie wiem, nie umiem odmawiac jak ktos mnie zaprasza na cos. Z drugiej strony on moze chce sie spotkac tylko na ta kawe jako znajomi. A jesli nie to nie wiem

Gość ja naa ten przyklad
to cham jakis jest skoro tak mowi, przeklina i bije sie z innym, a nadodatek chleje :o🖐️ Pozniej bedziesz tu pisala ze chodzisz z opuchnietym okiem, bo Cie pobil 🖐️

Gość B Asia
idź do niego, bo jak nie to zostaniesz dziewicą aż do śmierci

Gość misiuliniaczka
Nooo, ale ja nie wiem jak ladnie napisac, ze nie spotkam sie na kawe. Mowie raz na kawe bym mogla, ale nic wiecej. Nie umiem odmawiac jak ktos mnie gdzies zaprasza. Zwlaszcza, ze to nie randka

Gość takie jest życie...
Wiesz co wydaje mi się że skoro Cię ten chłopak zaprasza na kawę to nie po to żeby się z Tobą za kumplować... Raczej wpadłaś mu w oko i on będzie chciał czegoś więcej... Takie jest moje zdanie....

Gość takie jest życie...
U niego zaproszenie na kawę może oznaczać randkę... Narobi sobie chłopak nadziei jak się zgodzisz... Może napisz mu że jest Ci miło że dostałaś od niego zaproszenie ale rozmawiałaś ze swoim chłopakiem i jemu się ten pomysł nie spodobał... Podziękuj i tyle

Gość ale nudzisz
Jak sama mówisz to nie randka! Okaż trochę litości i umów się z nim na tą kawusię. Zawsze masz wyjście jeśli ci nie popasi, przecież możesz powiedzieć mu,że to tylko kawa niech nie robi sobie nadziei.A co jeśli okaże się super kolesiem? Warto mieć takiego znajomego, który potrafi się śmiać. :)

Gość misiuliniaczka
Ja nie rozumiem ludzi ktorzy obrazaja innych bezpodstawnie. Nazwajac mnie "szmata" poczulas sie lepiej? Jesli tak to gratuluje charakteru. No wlasnie ciezko jest wyjsc z chlopakiem na kawe w celach czysto towarzyskich. Ja chcialabym wypic z nim tylko ta kawe, pogadac i tyle. No, ale wlasnie boje sie, ze bedzie chcial kolejne kawy i ze jak sie zgodze to pomysli, ze mi sie podoba. Swiat jest dziwny. Dziewczyna moze isc na kawe tylko z tym z kim ewentualnie bedzie sie pozniej soptykac...

Gość misiuliniaczka
'ale nudzisz' wlasnie o to mi chodzi, ze chcialabym z normalnym kolega wyjsc na kawe. Moze po prostu jak okaze sie , ze on chce cos wiecej, to wtedy powiem, ze mozemy od czasu do czasu wyjsc tylko na kawe bo nie jestem zainteresowana zwiazkiem. I on wybierze co dalej

Gość misiuliniaczka
tylko że to mój ojciec jest i rucha mnie w twarz, nie pisałam wcześniej bo obciach, no cham jest okropny bo pochodzę ze wsi obok pacanowa i sram wam w japy

Gość canalisss
głupiaś

Gość misiuliniaczka
kurde ale on wie ze jestem wolna;p

Gość ale nudzisz
Słuchaj, masz język? Jeśli tu jesteś wygadana i wiesz o co ci chodzi to nie widzę problemu - z nim też możesz sobie pogadać i postawić jasno sprawę zaraz na wejściu.On będzie wiedział na czym stoi i podejmie decyzję, czy cisnąć dalej czy dać sobie z tobą na luz.Moim zdaniem warto pójść.Faceci nie gryzą. :)

Gość misiuliniaczka
No tak, tylko nie wiem dokladnie kiedy i jak dokladnie to rozegrac ;p no nic moze samo wyjdzie. Dziekuje Wam za rady:) pozdrawiam