Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEWEXIK

Bawi sie mną czy sie boi związku?POMOCY

Polecane posty

Gość PEWEXIK

Witam mam problem a mianowicie podoba mi sie dziewczyna jest starsza o 3 lata. Ona ma 26 a ja 23 spotkaliśmy się już kilka razy jest bardzo sympatyczna,miła:P. Ja jestem po długim związku 4 letnim (nie z mojej winy się rozpadł) i ona też się rozstała z chłopakiem po 3 latach. Wypytuje mnie co potrafię robić czy chce mieć dzieci itp. Obserwuje mnie, jak zapytałem się czy wiek robi jakoś różnice to odpisała ze to tylko liczby i nie robi różnicy. Bardzo miło mi się spedza z nia czas. Mówiła ze jestem ułożony, miły, odważny itp. Nie wiem co robić chce się z nią umówić i dałem jej do zrozumienia o co mi chodzi ale ona przestała pisać i nie wiem co robić czy się boi związku czy boi sie tego, że ludzie beda gadać głupoty ze jest z młodszym ??

Gość trędupę o tretuar
te liczby są jednak ważne, szczególnie wtedy, kiedy za parę lat spodoba ci się młodsza. tworzenie związku z młodszym zawsze jest ryzykowne, a kobietę wpędza w lata. i ona na pewno o tym wie.

Gość klarysaKlara
Smieszy mnie takie gadanie_ rozpad zwiazku nie byl z mojej winy_ kazdy chlop tak mowi kolejnej.

Gość kobietka:)
Co to znaczy, że dałeś jej do zrozumienia, że chcesz się spotkać? Nie można było konkretnie? Ja tam wolę, żeby facet wprost zaproponował, spotkajmy się tego a tego dnia, ewentualnie zaproponował dwa dni do wyboru.

Gość ghghghgh
taa jasne boi się.. nie jest zainteresowana po prostu. w każdym razie nie na tyle żeby się dalej angażować w te znajomość i tyle

Gość ndonjod
wiek jest wazny ale nie waszym wypadku - to ledwo 3 lata - nie będziecie w stanie ani odczuc ani zauwazyć tej różnicy - znam full takich par i sa to trwałe zwiazki bo taka różnica to w sumie nie jest róznica. Co innego jakbys był młodszy tak z 10 lat . Problem pewnie w tym ze ona nie chce związku

Gość adrianoooooooo
ja mam dziewczyne starsza o 2 lata - w tym roku nasz ślub, jest piękna, mądra i moja wymarzona i jestem szczęśliwy że na nią trafiłem a róznica wieku?? od 1- 3 lat to nie jest w sumei różnica, nie da sie tego odczuć bo to wciąz to samo pokolenie. życze powodzenia

Gość suchagalazsosny
musisz byc konkretny i dzialac zdecydowanie, jesli chcesz utrzymac znajomosc, jak bedzie zwodzil to nic z tego nie bedzie